beti555 22.05.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Wpadłam sie przywitać i lecę na dwór Słoneczko takie piękne, wystawię się do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Wpadłam sie przywitać i lecę na dwór Słoneczko takie piękne, wystawię się do niego A co na to mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ja juz mam dosc na dzis i poszedl bym do domu albo jeszcze lepiej do lozeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.05.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Wpadłam sie przywitać i lecę na dwór Słoneczko takie piękne, wystawię się do niego A co na to mąż hihihi Jest w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Słoneczko znikło Musiałam wrócić do domu I jest fatalnie Pada deszcz, grad i jest burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ja juz mam dosc na dzis i poszedl bym do domu albo jeszcze lepiej do lozeczka ja też ale nie do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Słoneczko znikło Musiałam wrócić do domu I jest fatalnie Pada deszcz, grad i jest burza U mnie duchota ale świeci słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.05.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Słoneczko znikło Musiałam wrócić do domu I jest fatalnie Pada deszcz, grad i jest burza U mnie duchota ale świeci słonko No to masz łekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 22.05.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Burza "posprzątała" Trójmiasto i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 co wy gadacie u mnie slonko swieci i przyjemny wiaterek jest nawet niebo niebiesciutkie na deszcz sie nie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ja juz mam dosc na dzis i poszedl bym do domu albo jeszcze lepiej do lozeczka ja też ale nie do łóżeczka nie wazne gdzie waazne z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.05.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 co wy gadacie u mnie slonko swieci i przyjemny wiaterek jest nawet niebo niebiesciutkie na deszcz sie nie zapowiada Jeszcze 2 godziny temu tu tez było pięknie A teraz szaro i... mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 co wy gadacie u mnie slonko swieci i przyjemny wiaterek jest nawet niebo niebiesciutkie na deszcz sie nie zapowiada Jeszcze 2 godziny temu tu tez było pięknie A teraz szaro i... mokro umnie nada upal ze sie wyjsc nie daje na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 co wy gadacie u mnie slonko swieci i przyjemny wiaterek jest nawet niebo niebiesciutkie na deszcz sie nie zapowiada Jeszcze 2 godziny temu tu tez było pięknie A teraz szaro i... mokro Przynajmniej podlewać nie musicie U nas duchota ale zanussi się na deszcz A ja w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 co wy gadacie u mnie slonko swieci i przyjemny wiaterek jest nawet niebo niebiesciutkie na deszcz sie nie zapowiada Jeszcze 2 godziny temu tu tez było pięknie A teraz szaro i... mokro Przynajmniej podlewać nie musicie U nas duchota ale zanussi się na deszcz A ja w pracy a ja jeszce 4h w pracy a jak znam zycie to i 4,5h wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 co wy gadacie u mnie slonko swieci i przyjemny wiaterek jest nawet niebo niebiesciutkie na deszcz sie nie zapowiada Jeszcze 2 godziny temu tu tez było pięknie A teraz szaro i... mokro Przynajmniej podlewać nie musicie U nas duchota ale zanussi się na deszcz A ja w pracy a ja jeszce 4h w pracy a jak znam zycie to i 4,5h wyjdzie To tak jak ja Na szczęście o tej porze już mi słońce w okna nie świeci Spadam , praca do mnie przyszła Miłego popołudnia i wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam. Dawno mnie nie było.. Za bardzo zapracowany jestem.. kze !!!!! wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!!!! http://www.baeckerei-nusselt.de/images/torten/torten%20frei/Geburtstagstorte_f.jpg nawet nie pogadalismy Dzięki za życzenia. No właśnie! Zlot byt za krótki i nie pogadalismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 kze !!!!! wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!!!! http://www.baeckerei-nusselt.de/images/torten/torten%20frei/Geburtstagstorte_f.jpg nawet nie pogadalismy Witam. Dawno mnie nie było. Bardzo dziękuję za życzenia. A przede wszystkim za pamięć. Frosch jesteś niesamowita!!!! Zlot był za krótki i rzeczywiście nie zdążyliśmy pogadać.. Za bardzo ganiałem za córcią, a za mało integrowałem się z forumowiczami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 kze !!!!! wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!!!! http://www.baeckerei-nusselt.de/images/torten/torten%20frei/Geburtstagstorte_f.jpg nawet nie pogadalismy Witam. Dawno mnie nie było. Bardzo dziękuję za życzenia. A przede wszystkim za pamięć. Frosch jesteś niesamowita!!!! Zlot był za krótki i rzeczywiście nie zdążyliśmy pogadać.. Za bardzo ganiałem za córcią, a za mało integrowałem się z forumowiczami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 co wy gadacie u mnie slonko swieci i przyjemny wiaterek jest nawet niebo niebiesciutkie na deszcz sie nie zapowiada Jeszcze 2 godziny temu tu tez było pięknie A teraz szaro i... mokro Przynajmniej podlewać nie musicie U nas duchota ale zanussi się na deszcz A ja w pracy a ja jeszce 4h w pracy a jak znam zycie to i 4,5h wyjdzie To tak jak ja Na szczęście o tej porze już mi słońce w okna nie świeci Spadam , praca do mnie przyszła Miłego popołudnia i wieczorku do mnie wogole nie zaglada ..... slonce znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts