premiumpremium 23.05.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Yo! Dziś dostałam niezły wycisk od dzidziusia. Boli mnie cały brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Yo! Dziś dostałam niezły wycisk od dzidziusia. Boli mnie cały brzuch yo yo może wyjdzie? a kiedy pełnia? sprawdż , w pełnię najwięcej porodów i to nie są zabobony tylko wpływ księżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 maxiiiiiiiii???? co z tą zamkniętą imprezką bo ja też sie piszę i nikogo nie zaprosimy jaka impreza, kiedy gdzie jak????????????? nic nie wiem ma być zamknięta impreza dla wtajemniczonych ty też możesz przyjechać a ja a ja ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.05.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Yo! Dziś dostałam niezły wycisk od dzidziusia. Boli mnie cały brzuch yo yo może wyjdzie? a kiedy pełnia? sprawdż , w pełnię najwięcej porodów i to nie są zabobony tylko wpływ księżyca Mógłby za tydzień wyjść, bo mam jeszcze jedną ważną i pilną sprawę do załatwienia Trzeba pogadać z brzuchem, zeby troszkę poczekał. Idę szukać pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 maxiiiiiiiii???? co z tą zamkniętą imprezką bo ja też sie piszę i nikogo nie zaprosimy jaka impreza, kiedy gdzie jak????????????? nic nie wiem ma być zamknięta impreza dla wtajemniczonych ty też możesz przyjechać a ja a ja ????????? noooo dobra ciekawe co na to maxi ucieszy się jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Yo! Dziś dostałam niezły wycisk od dzidziusia. Boli mnie cały brzuch yo yo może wyjdzie? a kiedy pełnia? sprawdż , w pełnię najwięcej porodów i to nie są zabobony tylko wpływ księżyca Mógłby za tydzień wyjść, bo mam jeszcze jedną ważną i pilną sprawę do załatwienia Trzeba pogadać z brzuchem, zeby troszkę poczekał. Idę szukać pełni też tak miałam...i wyszedł w tym samym dniu, w którym mój chrześniak miał komunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 stukniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 maxiiiiiiiii???? co z tą zamkniętą imprezką bo ja też sie piszę i nikogo nie zaprosimy jaka impreza, kiedy gdzie jak????????????? nic nie wiem ma być zamknięta impreza dla wtajemniczonych ty też możesz przyjechać when, where and what should I bring??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.05.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Yo! Dziś dostałam niezły wycisk od dzidziusia. Boli mnie cały brzuch yo yo może wyjdzie? a kiedy pełnia? sprawdż , w pełnię najwięcej porodów i to nie są zabobony tylko wpływ księżyca Mógłby za tydzień wyjść, bo mam jeszcze jedną ważną i pilną sprawę do załatwienia Trzeba pogadać z brzuchem, zeby troszkę poczekał. Idę szukać pełni też tak miałam...i wyszedł w tym samym dniu, w którym mój chrześniak miał komunię Haha Miko, gdzie tej pełni szukać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 pp, co z tym angielskim i polskim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Yo! Dziś dostałam niezły wycisk od dzidziusia. Boli mnie cały brzuch yo yo może wyjdzie? a kiedy pełnia? sprawdż , w pełnię najwięcej porodów i to nie są zabobony tylko wpływ księżyca Mógłby za tydzień wyjść, bo mam jeszcze jedną ważną i pilną sprawę do załatwienia Trzeba pogadać z brzuchem, zeby troszkę poczekał. Idę szukać pełni niech poczeka jeszcze chwile do 09.06 - swietna data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Wg tego co znalazłam, pełnia w tym roku przypada m.in na 1 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Wg tego co znalazłam, pełnia w tym roku przypada m.in na 1 czerwca dzien dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.05.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Yo! Dziś dostałam niezły wycisk od dzidziusia. Boli mnie cały brzuch yo yo może wyjdzie? a kiedy pełnia? sprawdż , w pełnię najwięcej porodów i to nie są zabobony tylko wpływ księżyca Mógłby za tydzień wyjść, bo mam jeszcze jedną ważną i pilną sprawę do załatwienia Trzeba pogadać z brzuchem, zeby troszkę poczekał. Idę szukać pełni niech poczeka jeszcze chwile do 09.06 - swietna data Ja mam termin na 8 czerwca, ale najpóźniej mam się stawić już 4 czerwca w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.05.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Yo! Dziś dostałam niezły wycisk od dzidziusia. Boli mnie cały brzuch yo yo może wyjdzie? a kiedy pełnia? sprawdż , w pełnię najwięcej porodów i to nie są zabobony tylko wpływ księżyca Mógłby za tydzień wyjść, bo mam jeszcze jedną ważną i pilną sprawę do załatwienia Trzeba pogadać z brzuchem, zeby troszkę poczekał. Idę szukać pełni niech poczeka jeszcze chwile do 09.06 - swietna data bardzo świetna, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Yo! Dziś dostałam niezły wycisk od dzidziusia. Boli mnie cały brzuch yo yo może wyjdzie? a kiedy pełnia? sprawdż , w pełnię najwięcej porodów i to nie są zabobony tylko wpływ księżyca Mógłby za tydzień wyjść, bo mam jeszcze jedną ważną i pilną sprawę do załatwienia Trzeba pogadać z brzuchem, zeby troszkę poczekał. Idę szukać pełni niech poczeka jeszcze chwile do 09.06 - swietna data Ja mam termin na 8 czerwca, ale najpóźniej mam się stawić już 4 czerwca w szpitalu 04.06 lepiej nie moja zona urodzila sie w tym terminie dobrze ze ona ne czyta forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 pp, co z tym angielskim i polskim?? Szukam szukam. Pogubiłam notatki z językoznawstwa kontrastywnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ja mam termin na 8 czerwca, ale najpóźniej mam się stawić już 4 czerwca w szpitalu to do 9 moze wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Wg tego co znalazłam, pełnia w tym roku przypada m.in na 1 czerwca dzien dziecka Chciałabym 1 czerwca urodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Wg tego co znalazłam, pełnia w tym roku przypada m.in na 1 czerwca dzien dziecka Chciałabym 1 czerwca urodzić oj nie dziecko bedzie stratne jednej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts