Jajcek 23.05.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Jajcek czy ty dzisiaj w Piastowie nie byłeś? bylem w grodzisku, bylem w podkowie, ale w piastowie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.05.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 W barze facet zapoznaje się z niemłodą, ale bardzo pociągającą panią w wieku ok. 50 lat...Wypili, pogadali...W pewnej chwili ona pyta:-Kochałeś się kiedyś z matką i córką jednocześnie?-Nie...-A chciałbyś?-Kobieto, jeszcze pytasz?!-No, to farciarz jesteś, idziemy do mnie.Doszli do domu i pani otwiera drzwi wołając:-Mamusiu, a mamusia śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Jajcek czy ty dzisiaj w Piastowie nie byłeś? bylem w grodzisku, bylem w podkowie, ale w piastowie nie a myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 W barze facet zapoznaje się z niemłodą, ale bardzo pociągającą panią w wieku ok. 50 lat...Wypili, pogadali...W pewnej chwili ona pyta: -Kochałeś się kiedyś z matką i córką jednocześnie? -Nie... -A chciałbyś? -Kobieto, jeszcze pytasz?! -No, to farciarz jesteś, idziemy do mnie. Doszli do domu i pani otwiera drzwi wołając: -Mamusiu, a mamusia śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 W barze facet zapoznaje się z niemłodą, ale bardzo pociągającą panią w wieku ok. 50 lat...Wypili, pogadali...W pewnej chwili ona pyta: -Kochałeś się kiedyś z matką i córką jednocześnie? -Nie... -A chciałbyś? -Kobieto, jeszcze pytasz?! -No, to farciarz jesteś, idziemy do mnie. Doszli do domu i pani otwiera drzwi wołając: -Mamusiu, a mamusia śpi? hahahhahahhah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Jajcek czy ty dzisiaj w Piastowie nie byłeś? bylem w grodzisku, bylem w podkowie, ale w piastowie nie a myślałam a Ty tam bylas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 No to Wam też : "Warsztaty tylko dla mężczyzn!" Wstęp wolny Uwaga! Ze względu na trudny i zaawansowany program zajęć każde ze spotkań musi być ograniczone do maksimum ośmiu uczestników. Program (dwunastodniowy): 1. Papier toaletowy - czy wyrasta na uchwytach? - dyskusja. 2. Różnice między koszem na pranie a podłogą - ćwiczenia praktyczne. 3. Naczynia i sztućce - czy lewitują samodzielnie, kierując się do zmywarki albo zlewu? - debata panelowa z udziałem ekspertów. 4.Puste kartony, butelki - lodówka czy kosz? - dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 5.Czy można siedzieć cicho, gdy ona prowadzi? - ćwiczenia na symulatorze. 6.W cyklu "Zdrowie" - temat: Nie jest groźne dla zdrowia przynoszenie jej kwiatów - prezentacja power point. 7.W cyklu "Dorosłe życie" - temat: Podstawowe różnice pomiędzy matką a twoją partnerką - ćwiczenia praktyczne. 8.Jak patrzeć jej prosto w oczy, a nie w dekolt - zajęcia medytacyjno-praktyczne. 9 Jak być idealnym partnerem podczas zakupów? - ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 10.Pilot do telewizora - utrata pilota, linia pomocy i grupy wsparcia.. 11. Nauka odnajdywania rzeczy, np. paska do spodni. Strategia szukania we właściwych miejscach, a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 12. W cyklu "Techniki przeżycia" - temat: Jak żyć będąc cały czas w błędzie? - zajęcia indywidualne z udziałem psychoterapeutów.. 13. Nauka sikania do muszli a nie na deskę - zajęcia w grupach. 14. Opuszczanie deski od sedesu - zrób to sam - ćwiczenia manualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jadę odebrać męża z piwa :) PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.05.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Reszta w dowcipach Pa Neferka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jest tu jeszcze kto czy juz usneli wszyscy z glowa na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jest tu jeszcze kto czy juz usneli wszyscy z glowa na klawiaturze ja jeszcze nie usnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jest tu jeszcze kto czy juz usneli wszyscy z glowa na klawiaturze jestem, ale już mykam patrzeć na księżyc z innej pozycji dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jest tu jeszcze kto czy juz usneli wszyscy z glowa na klawiaturze jestem, ale już mykam patrzeć na księżyc z innej pozycji dobranoc miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 może dojrzysz pełnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jest tu jeszcze kto czy juz usneli wszyscy z glowa na klawiaturze ja jeszcze nie usnęłam a cio Ty w tym Piastowie robilas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jest tu jeszcze kto czy juz usneli wszyscy z glowa na klawiaturze ja jeszcze nie usnęłam a cio Ty w tym Piastowie robilas ? w piasku się bawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.05.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jest tu jeszcze kto czy juz usneli wszyscy z glowa na klawiaturze ja jeszcze nie usnęłam a cio Ty w tym Piastowie robilas ? w piasku się bawiłam ????? a skad wnioski ze ja w tej piaskownicy bylem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 po łopatce cię poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 jest tu jeszcze kto czy juz usneli wszyscy z glowa na klawiaturze jestem, ale już mykam patrzeć na księżyc z innej pozycji dobranoc Papatki a śnij tylko dobre sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts