Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

miko, instrukcję na co? paznokcie? :roll:

tak plisss na priva ..co po czym jak zmatowić, żeby nie rospitolić...itd i gdzie kupujesz zestawy w internecie? plisss chce sama zrobić sobie pliiiiiiissss

nie mam kaski :cry:

Z tym, że ja na początek wydałam 500 zł... To minimum...

to nie pomożesz :( :cry: :cry: :cry:

Jasne, ze mogę Ci to napisać. Jeśli coś Ci to da :wink:

mam nadzieję... a powiedz gdzie kupujesz w internecie?

Obiecuję, ze napiszę Ci to w wolnej chwili. A materiałów nie kupuję przez internet:( Mam dyplom z kursu dzięki któremu kupować mogę w profesjonalnym sklepie... Nie próbowałam nigdy przez internet :-?

Cześć , ludziska.... :D

Podam link do albumiku z moimi zdjątkami ze z imprezki muratora....a teraz do jajcka, froschki, jea i innych którzy prosili mnie o zdjęcia.... nie wysyłałam na maila bo pomyślałam , że dam link do albumu ze wszystkimi ....bo wtedy każdy wybierze sobie jakie chce :roll: .... chyba tak będzie najlepiej :wink:

http://daggulka.fotosik.pl/albumy/195713.html

acha, i zachęcam do wklejenia linków do swoich albumów w jednym miejscu czyli na wątku który założył jea.... przynajmniej będa w jednym miejscu na jednej stronie

pozdrawiam, smoczyca.....i dobranoc :wink: :D