Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

dzień boberek... :D

verunia.... ale ma dziołcha telent :o ...pozazdrościć....przynajmniej obrazów nie musisz kupować na ściany :lol: ....masz jedyne w swoim rodzaju i niepowtrzalne...naprawdę gratuluję córce talentu

froschka...ty nie marudź....dobre masz te zdjęcia.... wychodzisz o niebo lepiej niż ja :roll: ....a co do syna.... współczuję stresu...norrrmalnie cud że nic poważniejszego się nie stało.... a chce dalej jeździć w ogóle po takim zdarzeniu? ja bym już chyba nie wsiadła :roll:

jea... trza ludzisków zmobilozować coby swoje linki wklejali... jak już wszyscy wkleją to usiąde se wieczorkiem i pościągam na kompa.... tak na pszyszłość :lol:

a w ogóle to kuźwa nie chce mi się iść do roboty...a muszę ...ale tylko na jakieś 3 godzinki...więc trza się zbierać... :roll:

pozdrawiam, smoczyca

mojego syna nic nie zrazi do jezdzenia

z jednej strony sie ciesze , bo ma teraz swiadomosc , ze na drogach zdazaja sie rowniez wypadki a nie tylko lajtowa jazda

zahamowal na pomaranczowym swietle , a facet za nim nie :evil: , normalnie w nich wjechal i twierdzi , ze ich nie widzial :evil: :evil: :evil:

dajcie linka do wewontka jea , bo nie moge go znalezc :oops:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

przeczytałam o Chefie :cry: ... nie potrafię sobie wyobrazić co czuje człowiek który stracił dziecko ... dla mnie to największa tragedia ...zawsze tak sobie myślałam, że gdybym ja umarła to nic bo i tak bym nic już nie czuła....ale gdybym straciła dziecko to chyba by mi serce pękło...nie wiem czy bym się otrząsnęła :(

Rankingum Rekordum

1. Jajcek - 324

2. inż. Mamoń - 282

3. SławekD-żonka - 198

4. verunia - 162

5. Olkalybowa - 144

6. Joanna i Janusz - 142

7. kze - 134

8. Whisper - 119

9. fizyk - 100

10. kasztanka - 92

11.Mikopiko- 87

12. Froszka - 86

13. Majka ,maksiu - 85

15. jea - 75

16. Ania Wiśniewska - 71

17. teska - 68

18. Sonika - 53

19. badi- 52

20. andre59 - 48

21 pp - 45

22. monka - 44

23. andrzejka - 43

24. Aga J.G - 40

25. ew-ka - 39

26. Moniś zaba_gonia - 36

28. facio- 35

29. markus_gdynia - 29

30. Jezier - 28

31. Witos , Nefer - 27

33. Maxtorka - 24

34. marcel2000 - 23

35. tola - 21

36. Funia, Trini - 20

38. gaweł ,beti555 17

39. Sylvia1 , - 16

41. Agniesia , Karolka, kaśkamaciej ,- 14

43. joola, wartownik - 13

45. mundzia -12

46. Jane , Wojty, prymasek , jamles , marjucha - 10

51. kasia64 , duende , ania - 9

55. stukpuk - 8

56. kolia, Zielonooka, monikach, dompodsosnami - 7

60. Januszz, tabaluga1, edzia- 6

63. lafcadio, Paty, ave!, ewuś - 5

67. Pawson - 4

68. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3

73. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, mayland - 2

79. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka , kropeczka27 - 1

streszczenie : mikopiko jak zwykle skutecznie beczala , verunia jest straszna chwalipieta (tez bym byla :p ),betti zapodaje instrukcje na produkcje paznokci (scisle tajna , dostepna tylko na priv 8) ),kaskamaciej posiada cudowny talent: zmienia konie w koty :roll: ,

potem czatowali coniektorzy pod stolem ,daggulka z rana podala namiary na swoj fotoalbum ze zlotu ,wartownik wyskakiwal z gaci jak.....z procy ,z rana marjucha z jajckiem grzecznosciowo sie witali ,jea(lamal cos przy linku) , maluszek i olka tez byli grzeczni ,koncowka byla dosc smutna :cry:

Jak każda matka i każdy ojciec - nie umiem sobie wyobrazić, co musi czuć Chef Paul. Mnie chyba by serce pękło. Uważam, że nie ma na świecie większej tragedii niż rodzice odprowadzający dziecko na miejsce wiecznego spoczynku. Łzy same do oczu mi się cisną. :cry: