Jajcek 25.05.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 dziendobry Cześć. Znowu w pracy ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 25.05.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dzień Dobry Ja dopiero zjawiłam się w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.05.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dzień Dobry Ja dopiero zjawiłam się w pracy No tak,trzeba było jeszcze później przyjść . A ja zaraz zmykam do domku. Jeszcze godzinka i ahoj.. No a jutro.... znowu do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.05.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dzień Dobry Ja dopiero zjawiłam się w pracy ale Ci dobrze ja musialem wstac o jakiejs chorej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.05.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dzień Dobry Ja dopiero zjawiłam się w pracy No tak,trzeba było jeszcze później przyjść . A ja zaraz zmykam do domku. Jeszcze godzinka i ahoj.. No a jutro.... znowu do pracy a ja jeszcze 6 godzinek i jutro od rana znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.05.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 A tu jeszcze z moim osobistym kierowcą, tfu ..... chciałem powiedzieć z Miss Muratora 2007 http://forum.muratordom.pl/zdjecia3/maxi/muratorforum00634.jpg Ty to wiesz jak się ustawić Z Miss podróżować Czy wy też widzicie dużo podobieństw między Miss 2005 i obecną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.05.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dzień Dobry Ja dopiero zjawiłam się w pracy ale Ci dobrze ja musialem wstac o jakiejs chorej porze o 9 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 25.05.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dzień Dobry Ja dopiero zjawiłam się w pracy No tak,trzeba było jeszcze później przyjść . A ja zaraz zmykam do domku. Jeszcze godzinka i ahoj.. No a jutro.... znowu do pracy a ja jeszcze 6 godzinek i jutro od rana znowu Ja jeszcze 4 godzinki i jutro na rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dzień Dobry Ja dopiero zjawiłam się w pracy No tak,trzeba było jeszcze później przyjść . A ja zaraz zmykam do domku. Jeszcze godzinka i ahoj.. No a jutro.... znowu do pracy a ja jeszcze 6 godzinek i jutro od rana znowu Ja jeszcze 4 godzinki i jutro na rano Ja jeszcze 2 godzinki i wolne do poniedziałku Witam tych, których nie witałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.05.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja jeszcze godzinke...i w górki jadę, jutro będę po górkach chodzić i w źródłach się moczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 a ja mam doła .... w pracy ciężki dzień...już dawno tak cięzko nie było ....do tego pożarłam się z moim .....do tego boli mne głowa...... jest tak źle, że nie chce mi się na działkę jechać.... mam takie nerwy że mogłabym kogoś skopać bez wyrzutów sumienia .... buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.05.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dzień Dobry Ja dopiero zjawiłam się w pracy ale Ci dobrze ja musialem wstac o jakiejs chorej porze o 9 ??? o 5:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.05.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dzień Dobry Ja dopiero zjawiłam się w pracy ale Ci dobrze ja musialem wstac o jakiejs chorej porze o 9 ??? o 5:50 A ja 5.30. Na szczęście tym razem mam wolną niedzielę To miłego popołudnia i do przeczytania jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja jeszcze godzinke...i w górki jadę, jutro będę po górkach chodzić i w źródłach się moczyć Edzia, Ty szczęściaro... Dzień doberek wszystkim, których nie widziałam rano. Jak to dobrze, że już piątek, la, la, la! Usiądę na tarasie, wypiję kawę, posłucham ptaków i brzęczenia owadów, popatrzę na las... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.05.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Hej Taras to dzisiaj najprzyjemniejsze miejsce. Dobrze ze mam od wschodu, teraz tam nie jest tak goraco. Siedzę sobie w opalaczach i popijam soczek z lodem:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 edzia a jak wyglada miss 2005 ? daggulka , nie lam sie .....jutro bedzie lepszy dzien ( z twoim w nocy sie pogodzisz i zobaczysz .....jak bedzie cudownie ....pozdrow Tomaszka od ... ......nas ) depeesia , czy u was ptaki tylko w weekend spiewaja , a owady ....bzykaja ....tylko w wochenende ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Hej Taras to dzisiaj najprzyjemniejsze miejsce. Dobrze ze mam od wschodu, teraz tam nie jest tak goraco. Siedzę sobie w opalaczach i popijam soczek z lodem:wink: pokaz nam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Hej Taras to dzisiaj najprzyjemniejsze miejsce. Dobrze ze mam od wschodu, teraz tam nie jest tak goraco. Siedzę sobie w opalaczach i popijam soczek z lodem:wink: Cześć U mnie grzmi, pada a miałem skończyć koszenie Lepiej pokaż się w tych opalaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.05.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Hej Taras to dzisiaj najprzyjemniejsze miejsce. Dobrze ze mam od wschodu, teraz tam nie jest tak goraco. Siedzę sobie w opalaczach i popijam soczek z lodem:wink: pokaz nam sie No coś ty, straciłabym paru wielbicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Hej Taras to dzisiaj najprzyjemniejsze miejsce. Dobrze ze mam od wschodu, teraz tam nie jest tak goraco. Siedzę sobie w opalaczach i popijam soczek z lodem:wink: Cześć U mnie grzmi, pada a miałem skończyć koszenie Lepiej pokaż się w tych opalaczach a ty znowu myslisz jak ja za duzo se pozwalasz krolik !!! verunia , nic nie stracisz , mozesz tylko zyskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts