forum_user 25.05.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 edzia a jak wyglada miss 2005 ? daggulka , nie lam sie .....jutro bedzie lepszy dzien ( z twoim w nocy sie pogodzisz i zobaczysz .....jak bedzie cudownie ....pozdrow Tomaszka od ... ......nas ) depeesia , czy u was ptaki tylko w weekend spiewaja , a owady ....bzykaja ....tylko w wochenende ? Toli nie widziałaś ślepa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.05.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Dzień Dobry Ja dopiero zjawiłam się w pracy ale Ci dobrze ja musialem wstac o jakiejs chorej porze o 9 ??? o 5:50 A ja 5.30. Na szczęście tym razem mam wolną niedzielę To miłego popołudnia i do przeczytania jutro. przebijam 4.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.05.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 wróciłam od fryzjera Co mi przyszło do głowy, żeby Olke naśladować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Hej Taras to dzisiaj najprzyjemniejsze miejsce. Dobrze ze mam od wschodu, teraz tam nie jest tak goraco. Siedzę sobie w opalaczach i popijam soczek z lodem:wink: Cześć U mnie grzmi, pada a miałem skończyć koszenie Lepiej pokaż się w tych opalaczach a ty znowu myslisz jak ja za duzo se pozwalasz krolik !!! verunia , nic nie stracisz , mozesz tylko zyskac chyba nadajemy na tych samych falach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 edzia a jak wyglada miss 2005 ? daggulka , nie lam sie .....jutro bedzie lepszy dzien ( z twoim w nocy sie pogodzisz i zobaczysz .....jak bedzie cudownie ....pozdrow Tomaszka od ... ......nas ) depeesia , czy u was ptaki tylko w weekend spiewaja , a owady ....bzykaja ....tylko w wochenende ? Toli nie widziałaś ślepa! joola jest miss 2007 myslalam , ze tola w 2006 byla a ta cwaniara 2 lata z rzedu? to skandal !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 wróciłam od fryzjera Co mi przyszło do głowy, żeby Olke naśladować Ty nas nie wkręcaj tylko fotke pokazuj Czy mowiam ci juz ,ze masz fajoski avatarek? Chyba tez poszukam swojego zdjęcia z postawowki z warkoczykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 wróciłam od fryzjera Co mi przyszło do głowy, żeby Olke naśladować Cześć dawaj fotencje żałuję, że w realu Cię nie poznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 wróciłam od fryzjera Co mi przyszło do głowy, żeby Olke naśladować nie swiruj , i tak ci juz nikt nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 wróciłam od fryzjera Co mi przyszło do głowy, żeby Olke naśladować trala lala nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.05.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Hej! Ja chyba niedługo urodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.05.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Hej! Ja chyba niedługo urodzę Kurde Już???? Mamy przeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Hej! Ja chyba niedługo urodzę prosilam cie , zebys sie na jutro wstrzymala pepitka , numery !!!!!!!!!!! mowisz powaznie , czy 2 tygodnie to dla ciebie nedlugo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.05.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Hej! Ja chyba niedługo urodzę Ja bede par ino na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 depeesia , czy u was ptaki tylko w weekend spiewaja , a owady ....bzykaja ....tylko w wochenende ? Ja tam nie wiem jak one...hmmmm.... bzykają, ale chyba cały tydzień... Ale posiedzieć na tarasie to ja mogę przede wszystkim w weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 pp gadaj no tu nam szybko !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.05.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 wróciłam od fryzjera Co mi przyszło do głowy, żeby Olke naśladować trala lala nie wierzę Ja też nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 pp , musze leciec wlaczylam gg , ty mi szybciuto krzyska numerek przekaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 depeesia , czy u was ptaki tylko w weekend spiewaja , a owady ....bzykaja ....tylko w wochenende ? Ja tam nie wiem jak one...hmmmm.... bzykają, ale chyba cały tydzień... Ale posiedzieć na tarasie to ja mogę przede wszystkim w weekend! a jak bzykaja , powiedz , powiedz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.05.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 pp gadaj no tu nam szybko !!!!! Mam wrażenie, ze jeszcze w maju urodzę. Albo to od pogody. Np od słońca za duzego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 PP, odezwij się, bo pomyślę, że juz przesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts