frosch 27.05.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Wstałam, wstałam, ale o 7.00 ...Maxi ja mam małe dzieci....więc z tym spaniem bywa różnie ... przyjdzie czas , ze nie dobudzisz ich na niedzielne sniadanie moje dzieci jeszcze spia jak znam corke za chwile wstanie , ale chlopcy do obiadu beda w lozkach wolalam jak wstawali o 6-ej rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Frosia słońce Ty się nie denerwuj, bo złość....wiesz ... Mój luby Was pozdrawia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 nad ranem wrocilam do Polski : I znać nie dałaś Byśmy Cię chlebem i solą po staropolsku przywitali Mam wprawę w nocnym biesiadowaniu , dopiero co gości pożegnałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Cos dziwnego tym moim avatarkiem . Za każdym razem jak odświeżam stronkę to widzę krzyżyk i dopiero jak klikam lewym przyciskiem odśwież obraz to się znowu pojawia . A w profilu oczywiście jest . Czary jakieś cy cóś . Może ktoś mądrzejszy mi to wytłumaczy . nam nawet nie dali zobaczyc krzyzyka wklej nam wobec tego jaks fotke moze byc z komunii (niekoniecznie twojej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Maxi, a co w wielkim mieście B. słychać? Mój brat tam mieszka, może go czymś zaskoczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Wstałam, wstałam, ale o 7.00 ...Maxi ja mam małe dzieci....więc z tym spaniem bywa różnie ... Hihihi , miałam okazję sobie przypomnieć Gościiśmy naszych przyjaciół z dwójką dzieciaczków lat 4 i 5,5 . Skoroświt budziło nas cichutkie tup tup i przesympatyczne .... ciooociu nie śpisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Frosia słońce Ty się nie denerwuj, bo złość....wiesz ... Mój luby Was pozdrawia! mnie juz nic nie zaszkodzi dziekujemy za pozdro ( wiesz , ze nie wiem nawet jak ma na imie , normalnie czasu nie bylo naprzedstawianie ) ucaluj go od nas i wiki i maje tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 nad ranem wrocilam do Polski No tak.. jak ja na Śląsku bywam to Ty sobie wyjeżdżasz ...fajna z Ciebie funfela ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 nad ranem wrocilam do Polski : I znać nie dałaś Byśmy Cię chlebem i solą po staropolsku przywitali Mam wprawę w nocnym biesiadowaniu , dopiero co gości pożegnałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Wstałam, wstałam, ale o 7.00 ...Maxi ja mam małe dzieci....więc z tym spaniem bywa różnie ... Hihihi , miałam okazję sobie przypomnieć Gościiśmy naszych przyjaciół z dwójką dzieciaczków lat 4 i 5,5 . Skoroświt budziło nas cichutkie tup tup i przesympatyczne .... ciooociu nie śpisz ? Często tak mam nawet o 5.00 rano ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 nad ranem wrocilam do Polski No tak.. jak ja na Śląsku bywam to Ty sobie wyjeżdżasz ...fajna z Ciebie funfela ... wiem , wredna malpa ze mnie gdzie bylas na Slasku ? pzeciez ty dziennie jestes na slasku , nieprawdaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Frosia słońce Ty się nie denerwuj, bo złość....wiesz ... Mój luby Was pozdrawia! mnie juz nic nie zaszkodzi dziekujemy za pozdro ( wiesz , ze nie wiem nawet jak ma na imie , normalnie czasu nie bylo naprzedstawianie ) ucaluj go od nas i wiki i maje tez Wydawało mi się, że Was przedstawiałam ...Piotruś na chrzcie mu dali .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Maxi, a co w wielkim mieście B. słychać? Mój brat tam mieszka, może go czymś zaskoczę ... Żartujesz ? A jak mi jeszcze napiszesz że tam bywasz i nawet znaku nie dałaś to Cię ..... W B. szykuje nam się autostrada A1:roll: . Zadyma podobna jak w Augustowie . Wytyczyli trasę autostrady przez tereny Natura 2000 i żeby uiknąc ewentualnych kłopotów przygotowuja plan B , który właśnie zahaczy o Bydgoszcz a właściwie nawet o moje Osielsko . Co z tego wyjdzie zobaczymy No i jeszcze na początku czerca mamy Lige Światową Siatkówki , grają Polacy z .....nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 nad ranem wrocilam do Polski No tak.. jak ja na Śląsku bywam to Ty sobie wyjeżdżasz ...fajna z Ciebie funfela ... wiem , wredna malpa ze mnie gdzie bylas na Slasku ? pzeciez ty dziennie jestes na slasku , nieprawdaz ? W Katowicach byłam... z Wiktorką u lekarza i przez B. jechałam ... Z tym, że nie wiem w którym dokładnie zamieszkujesz, bo ja przez główny jechałam .. No... ze mnie ślązak...jak z... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Maxi bywam ...3 razy do roku ...i oni tyle samo razy u nas ... Fajnie, ale im nagadam ... Moja bratówka pracuje w Galerii Pomorskiej w Douglasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 nad ranem wrocilam do Polski No tak.. jak ja na Śląsku bywam to Ty sobie wyjeżdżasz ...fajna z Ciebie funfela ... wiem , wredna malpa ze mnie gdzie bylas na Slasku ? pzeciez ty dziennie jestes na slasku , nieprawdaz ? W Katowicach byłam... z Wiktorką u lekarza i przez B. jechałam ... Z tym, że nie wiem w którym dokładnie zamieszkujesz, bo ja przez główny jechałam .. No... ze mnie ślązak...jak z... ... a co z wiki sie dzieje , ze musialas do lekarza z nia jechac ? mieszkam w tym glownym (niedaleko Muzeum Gornoslaskeigo ) nie musisz czasem kiedys do kontroli z nia jechac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 a co z wiki sie dzieje , ze musialas do lekarza z nia jechac ? mieszkam w tym glownym (niedaleko Muzeum Gornoslaskeigo ) nie musisz czasem kiedys do kontroli z nia jechac ? Jeździmy do poradni chorób płuc. Wiktorka jest pod stałą opieką lekarza po przebytych chorobach ...Poza tym jest alergikiem i wszystko razem tam załatwiamy. Właśnie byliśmy na bad. kontrolnym ...dostaliśmy zaproszenie do sanatorium ... Muszę to przemyśleć ... Wiesz gdzie są Miechowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Idę po kwiaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Maxi bywam ...3 razy do roku ...i oni tyle samo razy u nas ... Fajnie, ale im nagadam ... Moja bratówka pracuje w Galerii Pomorskiej w Douglasie . Bywam , a jakże Przy najbliższej okazji pozdrowię Ją od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Mundzia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/926.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts