Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Wstałam, wstałam, ale o 7.00 :roll: ...Maxi ja mam małe dzieci....więc z tym spaniem bywa różnie :wink: :) ...

przyjdzie czas , ze nie dobudzisz ich na niedzielne sniadanie :-?

moje dzieci jeszcze spia 8)

jak znam corke za chwile wstanie , ale chlopcy do obiadu beda w lozkach

wolalam jak wstawali o 6-ej rano :roll: :p

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Cos dziwnego tym moim avatarkiem . Za każdym razem jak odświeżam stronkę to widzę krzyżyk i dopiero jak klikam lewym przyciskiem odśwież obraz to się znowu pojawia :roll: . A w profilu oczywiście jest . Czary jakieś cy cóś . Może ktoś mądrzejszy mi to wytłumaczy .

nam nawet nie dali zobaczyc krzyzyka :o

wklej nam wobec tego jaks fotke

moze byc z komunii 8) (niekoniecznie twojej :D )

Wstałam, wstałam, ale o 7.00 :roll: ...Maxi ja mam małe dzieci....więc z tym spaniem bywa różnie :wink: :) ...

Hihihi , miałam okazję sobie przypomnieć :lol:

Gościiśmy naszych przyjaciół z dwójką dzieciaczków lat 4 i 5,5 . Skoroświt budziło nas cichutkie tup tup i przesympatyczne .... ciooociu nie śpisz ? :lol: :lol:

Hihihi , miałam okazję sobie przypomnieć :lol:

Gościiśmy naszych przyjaciół z dwójką dzieciaczków lat 4 i 5,5 . Skoroświt budziło nas cichutkie tup tup i przesympatyczne .... ciooociu nie śpisz ? :lol: :lol:

Często tak mam nawet o 5.00 rano :evil: ...

Frosia słońce Ty się nie denerwuj, bo złość....wiesz :wink: :D ...

Mój luby Was pozdrawia! :D

mnie juz nic nie zaszkodzi :lol:

dziekujemy za pozdro ( wiesz , ze nie wiem nawet jak ma na imie :o :oops:, normalnie czasu nie bylo naprzedstawianie :p :D )

ucaluj go od nas i wiki i maje tez :D

:o :o :o

Wydawało mi się, że Was przedstawiałam :oops: :oops: ...Piotruś na chrzcie mu dali :) ..

Maxi, a co w wielkim mieście B. słychać? Mój brat tam mieszka, może go czymś zaskoczę :roll: :wink: :lol: ...

Żartujesz ?

A jak mi jeszcze napiszesz że tam bywasz i nawet znaku nie dałaś to Cię ..... :lol: :lol: :lol:

W B. szykuje nam się autostrada A1:roll: . Zadyma podobna jak w Augustowie . Wytyczyli trasę autostrady przez tereny Natura 2000 i żeby uiknąc ewentualnych kłopotów przygotowuja plan B , który właśnie zahaczy o Bydgoszcz a właściwie nawet o moje Osielsko . Co z tego wyjdzie zobaczymy :roll:

No i jeszcze na początku czerca mamy Lige Światową Siatkówki , grają Polacy z .....nie pamiętam :oops:

nad ranem wrocilam do Polski 8) :lol:

No tak.. jak ja na Śląsku bywam to Ty sobie wyjeżdżasz :evil: :wink: ...fajna z Ciebie funfela :roll: :wink: ...

:o :oops: :oops: :evil:

wiem , wredna malpa ze mnie :oops:

gdzie bylas na Slasku ?

pzeciez ty dziennie jestes na slasku , nieprawdaz ? :roll: :lol: :lol: :lol:

W Katowicach byłam... z Wiktorką u lekarza i przez B. jechałam :) ... Z tym, że nie wiem w którym dokładnie zamieszkujesz, bo ja przez główny jechałam :) ..

No... ze mnie ślązak...jak z... :wink: :lol: ...

nad ranem wrocilam do Polski 8) :lol:

No tak.. jak ja na Śląsku bywam to Ty sobie wyjeżdżasz :evil: :wink: ...fajna z Ciebie funfela :roll: :wink: ...

:o :oops: :oops: :evil:

wiem , wredna malpa ze mnie :oops:

gdzie bylas na Slasku ?

pzeciez ty dziennie jestes na slasku , nieprawdaz ? :roll: :lol: :lol: :lol:

W Katowicach byłam... z Wiktorką u lekarza i przez B. jechałam :) ... Z tym, że nie wiem w którym dokładnie zamieszkujesz, bo ja przez główny jechałam :) ..

No... ze mnie ślązak...jak z... :wink: :lol: ...

a co z wiki sie dzieje , ze musialas do lekarza z nia jechac ? :o

mieszkam w tym glownym (niedaleko Muzeum Gornoslaskeigo ) :D

nie musisz czasem kiedys do kontroli z nia jechac ? :roll: :D :oops:

a co z wiki sie dzieje , ze musialas do lekarza z nia jechac ? :o

mieszkam w tym glownym (niedaleko Muzeum Gornoslaskeigo ) :D

nie musisz czasem kiedys do kontroli z nia jechac ? :roll: :D :oops:

Jeździmy do poradni chorób płuc. Wiktorka jest pod stałą opieką lekarza po przebytych chorobach ...Poza tym jest alergikiem i wszystko razem tam załatwiamy. Właśnie byliśmy na bad. kontrolnym :) ...dostaliśmy zaproszenie do sanatorium :roll: ... Muszę to przemyśleć :roll: ...

Wiesz gdzie są Miechowice?