monikach 27.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witam wszystkich miałam dzisiaj ( i wczoraj i przedwczoraj też... ) pobudkę już o 5,oo sąsiedzi próbują przyzwyczaić psa do kojca ...pies od roku biegał wolny a teraz stwierdzili ,żę potrzebny jest kojec -wystawili taki na 2,5 m wysoki (jak dla żyrafy) ale moim zdaniem za mały bo 2x2m dla haskiego Pies żałośnie płacze ( nasladuje głos syreny) w dzień i w nocy - Moja cierpliwosc sie kończy bo kojec postawili przy siatce pod moimi oknami Współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czytaliście o tragedii Chefa ? straszna tragedia przeczytałam dzisiaj rano - płakałam jak bóbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witam wszystkich miałam dzisiaj ( i wczoraj i przedwczoraj też... ) pobudkę już o 5,oo sąsiedzi próbują przyzwyczaić psa do kojca ...pies od roku biegał wolny a teraz stwierdzili ,żę potrzebny jest kojec -wystawili taki na 2,5 m wysoki (jak dla żyrafy) ale moim zdaniem za mały bo 2x2m dla haskiego Pies żałośnie płacze ( nasladuje głos syreny) w dzień i w nocy - Moja cierpliwosc sie kończy bo kojec postawili przy siatce pod moimi oknami nie dziwię się, że twa cierpliwość się kończy rozumiem ,że ich okna są z innej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czytaliście o tragedii Chefa ? straszna tragedia przeczytałam dzisiaj rano - płakałam jak bóbr tak okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witam wszystkich miałam dzisiaj ( i wczoraj i przedwczoraj też... ) pobudkę już o 5,oo sąsiedzi próbują przyzwyczaić psa do kojca ...pies od roku biegał wolny a teraz stwierdzili ,żę potrzebny jest kojec -wystawili taki na 2,5 m wysoki (jak dla żyrafy) ale moim zdaniem za mały bo 2x2m dla haskiego Pies żałośnie płacze ( nasladuje głos syreny) w dzień i w nocy - Moja cierpliwosc sie kończy bo kojec postawili przy siatce pod moimi oknami Moi sąsiedzi tez zrobili kojec dla psa - owczarka niemieckiego - 2x2 i jeszcze tam budę wstawili . Nie mogę na to patrzeć Niby go wypuszczają ale jak ich nie ma piesio czy to upał czy to mróz siedzi w tej klatce-klitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ja będę miała takich sąsiadów, co to ze słuchem coś mają, bo ryczą do siebie...a nie mówią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.05.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ale mam refleks szachisty Gacie dawno rozdane To dodam jeszcze parę , może się nadadzą http://www.loona.pl/shop/zdjecia/51m.jpg chyba nie jak prosiaczek jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witam wszystkich miałam dzisiaj ( i wczoraj i przedwczoraj też... ) pobudkę już o 5,oo sąsiedzi próbują przyzwyczaić psa do kojca ...pies od roku biegał wolny a teraz stwierdzili ,żę potrzebny jest kojec -wystawili taki na 2,5 m wysoki (jak dla żyrafy) ale moim zdaniem za mały bo 2x2m dla haskiego Pies żałośnie płacze ( nasladuje głos syreny) w dzień i w nocy - Moja cierpliwosc sie kończy bo kojec postawili przy siatce pod moimi oknami nie dziwię się, że twa cierpliwość się kończy rozumiem ,że ich okna są z innej strony? ależ oczywiście a na dokładkę -wyjechali już w piątek i kolega przychodzi wypuszczać psa dopiero o 9,oo dzisiaj jest spokój ,bo nie zamknął psa w kojcu tylko pozwolił mu biegac swobodnie po posesji -chyba to wycie wszystkim dało sie we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 już po gaciach? muliiiii gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czytaliście o tragedii Chefa ? straszna tragedia przeczytałam dzisiaj rano - płakałam jak bóbr Nie wiem dokładnie co sie stało , wiem tylko że jego Agusia zginęła tragicznie . Dowiedziałam sie w piątek i caly czas o tym myślę Nawet nie próbuję myśleć co Oni czują , to jest takie ..... , żegnać wlasne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ale mam refleks szachisty Gacie dawno rozdane To dodam jeszcze parę , może się nadadzą http://www.loona.pl/shop/zdjecia/51m.jpg chyba nie jak prosiaczek jestem żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czytaliście o tragedii Chefa ? straszna tragedia przeczytałam dzisiaj rano - płakałam jak bóbr tak okropne co sie stalo????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czytaliście o tragedii Chefa ? straszna tragedia przeczytałam dzisiaj rano - płakałam jak bóbr Nie wiem dokładnie co sie stało , wiem tylko że jego Agusia zginęła tragicznie . Dowiedziałam sie w piątek i caly czas o tym myślę Nawet nie próbuję myśleć co Oni czują , to jest takie ..... , żegnać wlasne dziecko nie mówmy już o tym proszę...bo serduszko pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czytaliście o tragedii Chefa ? straszna tragedia przeczytałam dzisiaj rano - płakałam jak bóbr tak okropne co sie stalo????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ale mam refleks szachisty Gacie dawno rozdane To dodam jeszcze parę , może się nadadzą http://www.loona.pl/shop/zdjecia/51m.jpg chyba nie jak prosiaczek jestem żartowałam No myślę Pasują jak ulał Mam miarkę w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czytaliście o tragedii Chefa ? straszna tragedia przeczytałam dzisiaj rano - płakałam jak bóbr Nie wiem dokładnie co sie stało , wiem tylko że jego Agusia zginęła tragicznie . Dowiedziałam sie w piątek i caly czas o tym myślę Nawet nie próbuję myśleć co Oni czują , to jest takie ..... , żegnać wlasne dziecko moi znajomi stracili w wypadku syna 2 lata temu powolutku wracaja do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czytaliście o tragedii Chefa ? straszna tragedia przeczytałam dzisiaj rano - płakałam jak bóbr tak okropne co sie stalo????????? stracil jedyną córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czytaliście o tragedii Chefa ? straszna tragedia przeczytałam dzisiaj rano - płakałam jak bóbr Nie wiem dokładnie co sie stało , wiem tylko że jego Agusia zginęła tragicznie . Dowiedziałam sie w piątek i caly czas o tym myślę Nawet nie próbuję myśleć co Oni czują , to jest takie ..... , żegnać wlasne dziecko moi znajomi stracili w wypadku syna 2 lata temu powolutku wracaja do życia Trzeba mieć nadzieję ze nigdy nie będzie nam dane przez to przechodzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 czytaliście o tragedii Chefa ? straszna tragedia przeczytałam dzisiaj rano - płakałam jak bóbr Nie wiem dokładnie co sie stało , wiem tylko że jego Agusia zginęła tragicznie . Dowiedziałam sie w piątek i caly czas o tym myślę Nawet nie próbuję myśleć co Oni czują , to jest takie ..... , żegnać wlasne dziecko Straszna tragedia.. ...Mam przed oczyma zdjęcie pięknej dziewczyny na super motorze....brak słów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.05.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 stracilem dwoch braci 16 i 34 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts