DPS 27.05.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ludzie RATUJCIE !!! Wartownik wykończysz mnie nerwowo !!! ila, przecież wartownik to najfajniejszy facet na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Pk puk , ja w kwestii tych męskich śiwąt Dzień Ojca - 23.06 Dzień Chłopaka - 30.09 Co niektórzy mogą obchodzić obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.05.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ludzie RATUJCIE !!! Wartownik wykończysz mnie nerwowo !!! hahahaha Wartownik -Ty jak Kogut jestes ! Uważaj bo Ci pióra powyrywam !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 ila, ty zawsze taka wojownicza? Nie przymierzając, jak gęś bojowa... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.05.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Żegnam Was na jakiś czas. Uciekam na taras pogrillować PAPA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.05.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Żegnam Was na jakiś czas. Uciekam na taras pogrillować PAPA!! papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.05.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ludzie RATUJCIE !!! Wartownik wykończysz mnie nerwowo !!! ila, przecież wartownik to najfajniejszy facet na forum... Masz racje ! jeden z najfajniejszych ! "Cicha Woda "....,ale bardzo sympatyczna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.05.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 "Cicha Woda " http://www.kanada.traumhaft-schoen.de/niagara06g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.05.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.05.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która właśnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie:Do: Moja ukochana żona.Temat: Jestem już na miejscu.Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maile do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja.PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 "Cicha Woda " http://www.kanada.traumhaft-schoen.de/niagara06g.jpg Wartownik ,dzięki za szczerość,jesteś WIELKI !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która właśnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie: Do: Moja ukochana żona. Temat: Jestem już na miejscu. Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maile do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco. od dzisiaj nie wchodze na moja skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ludzie RATUJCIE !!! Wartownik wykończysz mnie nerwowo !!! ila, przecież wartownik to najfajniejszy facet na forum... Masz racje ! jeden z najfajniejszych ! "Cicha Woda "....,ale bardzo sympatyczna ! potwierdzam z ciebie ila tez niezla cicha woda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 "Cicha Woda "... ....brzegi rwie http://szablonownia.atcsites.com/grafika/foto/fotki/00000286.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Pk puk , ja w kwestii tych męskich śiwąt Dzień Ojca - 23.06 Dzień Chłopaka - 30.09 Co niektórzy mogą obchodzić obydwa potwierdzam maxi , nasze pokolenie jednak wie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Pk puk , ja w kwestii tych męskich śiwąt Dzień Ojca - 23.06 Dzień Chłopaka - 30.09 Co niektórzy mogą obchodzić obydwa potwierdzam maxi , nasze pokolenie jednak wie wszystko ...... a poza wszystkimi innymi wielce licznymi zaletami jest ......skromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.05.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 "Cicha Woda "... ....brzegi rwie http://szablonownia.atcsites.com/grafika/foto/fotki/00000286.jpg MAXI -super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 "Cicha Woda "... ....brzegi rwie http://szablonownia.atcsites.com/grafika/foto/fotki/00000286.jpg ...............ale sie dobrały te nasze dwa żywioły tez ide grillowac , na działeczke mamusi musze jeszcze jakos obie mamy na nia zwabic wymyslilam , ze powiem im , ze .......jedziemy na dzialke , pomysla , ze na budowlana ....... przygotowowalam juz rybki, krupnioki , szaszłyki i salatke ....i winko bedzie Dzien Matki z lekkim poślizgiem ( wczoraj mnie nie było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.05.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ola kiedy wyplywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.05.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Frosia , super pomysł Ale im niespodziankę zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts