forum_user 27.05.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 To jakiś furiat chyba był Po prosty sa ludzie ktorzy uwielbiaja ustawiac innych i tylko czekaja na okazję. Pani, mimo ze się przestraszyła, nic nie powiedziała. Pewnie przestraszyła się zachowaniem tego jegomościa Dziwne, ale oni spokojnie przechodzili, naprawde nie wiem dlaczego tak zareagowała, musiała wyczuc zagrożenie, ale czego obawiała się od starszej pani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ale jestem wk...na Poszłam z psem na spacer. Pies miał smycz, kaganiec wszystko ok. Na przeciw nas idzie para starszych ludzi. Pies idzie spokojnie przy nodze, ale jak ich mijalismy cos mojej Herze odbiło i rzuciła się w kierumku starszej pani (mijamy zwykle wiele ludzi i nic się nie dzieje), pani sie przestraszyła ale nic sie nie stało. Ja przeprosiłam za zachowanie psa, skarciłam go od razu i gdyby ludzie byli normalni, poszliby dalej. Ale nie. Starszy pan z morda na mnie ze jestem nieodpowiedzialna, ze pies powinien byc zabezpieczony. Wiec tłumaczę zeby na mnie nie krzyczał,że pies jest zabezpieczony, to on mi mowi ze powinien miec kolczatke, ja mu na to ze pies ma kolczatkę. Ale on musiał się na mnie wyżyć , zaczął mnie wyzywać od jełopw, debili itd.. Jeszcze mna trzęsie Olej to... szkoda zdrowia ... Na psycholi rady nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.05.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Cześć Ola Cześć Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.05.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Facet na czacie klinkier sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.05.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ola kiedy wyplywamy jestem zwarta i gotowa Skoro płyniecie beze mnie , to ja sobie też popłynę bez was! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c003.gif bez Ciebie nigdzie się nie ruszam http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/b005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Cześć Ola Cześć Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.05.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ola tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=103207zadałam ci pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.05.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 To jakiś furiat chyba był Po prosty sa ludzie ktorzy uwielbiaja ustawiac innych i tylko czekaja na okazję. Pani, mimo ze się przestraszyła, nic nie powiedziała. Pewnie przestraszyła się zachowaniem tego jegomościa Dziwne, ale oni spokojnie przechodzili, naprawde nie wiem dlaczego tak zareagowała, musiała wyczuc zagrożenie, ale czego obawiała się od starszej pani? może miała ruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.05.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 To jakiś furiat chyba był Po prosty sa ludzie ktorzy uwielbiaja ustawiac innych i tylko czekaja na okazję. Pani, mimo ze się przestraszyła, nic nie powiedziała. Pewnie przestraszyła się zachowaniem tego jegomościa Dziwne, ale oni spokojnie przechodzili, naprawde nie wiem dlaczego tak zareagowała, musiała wyczuc zagrożenie, ale czego obawiała się od starszej pani? może miała ruję starsza pani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.05.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ola tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=103207zadałam ci pytanie verunia tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1833523#1833523 odpowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witam wszystkich pozostaych co nie mają przygód z pasami.. Co słychać? PS Rodzina zaczyna mnie wołać do konsumpcji z grilla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.05.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Cześć Ola Cześć Kze cześć monkach, kze, andre, ola i dps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.05.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Cześć Ola Cześć Kze No nie becz Gdy witałem Olkę i Kze, Ciebie jeszcze nie było Cześć Monikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.05.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ale jestem wk...na Poszłam z psem na spacer. Pies miał smycz, kaganiec wszystko ok. Na przeciw nas idzie para starszych ludzi. Pies idzie spokojnie przy nodze, ale jak ich mijalismy cos mojej Herze odbiło i rzuciła się w kierumku starszej pani (mijamy zwykle wiele ludzi i nic się nie dzieje), pani sie przestraszyła ale nic sie nie stało. Ja przeprosiłam za zachowanie psa, skarciłam go od razu i gdyby ludzie byli normalni, poszliby dalej. Ale nie. Starszy pan z morda na mnie ze jestem nieodpowiedzialna, ze pies powinien byc zabezpieczony. Wiec tłumaczę zeby na mnie nie krzyczał,że pies jest zabezpieczony, to on mi mowi ze powinien miec kolczatke, ja mu na to ze pies ma kolczatkę. Ale on musiał się na mnie wyżyć , zaczął mnie wyzywać od jełopw, debili itd.. Jeszcze mna trzęsie Też trzeba było mu "nawrzucać". Jakim prawem wyzwał Cię od debili???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.05.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 To jakiś furiat chyba był Po prosty sa ludzie ktorzy uwielbiaja ustawiac innych i tylko czekaja na okazję. Pani, mimo ze się przestraszyła, nic nie powiedziała. Pewnie przestraszyła się zachowaniem tego jegomościa Dziwne, ale oni spokojnie przechodzili, naprawde nie wiem dlaczego tak zareagowała, musiała wyczuc zagrożenie, ale czego obawiała się od starszej pani? może miała ruję starsza pani? no chyba,że pani a może ten pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.05.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Cześć PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Rodzina zaczyna mnie wołać do konsumpcji z grilla... ale Ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ludzie są podli... Wiem coś o tym...Kiedyś, przez 2 lata, jeździłam z pieskiem pociągami i autobusami, tego co usłyszałam na swój i psa temat nie da się powtórzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Może wiecie, czym mogę zmyć klej z folii, którą musiałam zakleić okna? Na jednym tylko oknie, ramie pcv, zostały mi nieładne strużki kleju i nie wiem czym je domyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ola kiedy wyplywamy jestem zwarta i gotowa Skoro płyniecie beze mnie , to ja sobie też popłynę bez was! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c003.gif bez Ciebie nigdzie się nie ruszam http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/b005.gif No, jak tak, to dobra... http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts