Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

placisz za wstep i ..huuuuuuuuuuuulaj z dusza na ramieniu :D

zjesc mozna na miejscu , jest duzo knajpek

A to można jeszcze po tym diabelstwie coś jeść ?Mnie sie wydawało że raczej się oddaje :oops: :wink:

roznie bywalo ...roznie

nie bede opowiadala szczegolow , ale widzialam conieco 8) (blee)

na tej zabawce z 3-go zdjecia np .pewna dziewczyna zemdlala a zlosliwa maszyna sie zaciela i wisielismy w powietrzu do gory nogami (ok.5min).....faaaaaaaajnie byyyyyyylo :D

laska doszla na ziemi do siebie i widzialam ja na kolejnych karuzelach :o

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Kuleczko - dzieki za życzenia :D

dziekuje tez wszystkim za wpisy w Dzienniku :D

wlasnie wrocilam z zakupow ,bo w sobote przylatuje do mnie na tydzien kolezanka z Niemiec ,a samochodu nie mam (cora zabrala do Krakowa ).....a Dawid zaraz wyjeżdża ( zostawia nam chete wolną :wink: ) wiec musialam jeszcze zwiesc mnostwo rzeczy do domu :D

Henio od rana jest tajemniczy i romantyczny ...zapowiedzial mi tylko przy sniadaniu ( oczywiscie w łóżku) zebym sie przygotowala na 19,00 - bo porywa mnie na randkę :D

Kuleczko - dzieki za życzenia :D

dziekuje tez wszystkim za wpisy w Dzienniku :D

wlasnie wrocilam z zakupow ,bo w sobote przylatuje do mnie na tydzien kolezanka z Niemiec ,a samochodu nie mam (cora zabrala do Krakowa ).....a Dawid zaraz wyjeżdża ( zostawia nam chete wolną :wink: ) wiec musialam jeszcze zwiesc mnostwo rzeczy do domu :D

Henio od rana jest tajemniczy i romantyczny ...zapowiedzial mi tylko przy sniadaniu ( oczywiscie w łóżku) zebym sie przygotowala na 19,00 - bo porywa mnie na randkę :D

cudownie ew-cia 8) :D :D :D

Froszka - w życiu bym na to ustrojstwo nie siadła z własnej i nieprzymuszonej woli :wink:

a teraz spadam do pracy :D

dziwne jetescie dziewczyny :roll: :roll: :roll:

ja tam lubie wlazic ......na rozne rzeczy .... 8) :lol:

:lol: :lol: :lol:

Nie ty jedna , kochana 8)

Żeby to tylko było wiadomo gdzie ręcę , gdzie nogi :lol: :lol:

maxi to dzieje sie tak szybko , ze tracisz calkowita kontrole nad swoim cialem .... :lol: :lol: :lol: