frosch 31.05.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 placisz za wstep i ..huuuuuuuuuuuulaj z dusza na ramieniu zjesc mozna na miejscu , jest duzo knajpek A to można jeszcze po tym diabelstwie coś jeść ?Mnie sie wydawało że raczej się oddaje roznie bywalo ...roznie nie bede opowiadala szczegolow , ale widzialam conieco (blee) na tej zabawce z 3-go zdjecia np .pewna dziewczyna zemdlala a zlosliwa maszyna sie zaciela i wisielismy w powietrzu do gory nogami (ok.5min).....faaaaaaaajnie byyyyyyylo laska doszla na ziemi do siebie i widzialam ja na kolejnych karuzelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Kuleczko - dzieki za życzenia dziekuje tez wszystkim za wpisy w Dzienniku wlasnie wrocilam z zakupow ,bo w sobote przylatuje do mnie na tydzien kolezanka z Niemiec ,a samochodu nie mam (cora zabrala do Krakowa ).....a Dawid zaraz wyjeżdża ( zostawia nam chete wolną ) wiec musialam jeszcze zwiesc mnostwo rzeczy do domu Henio od rana jest tajemniczy i romantyczny ...zapowiedzial mi tylko przy sniadaniu ( oczywiscie w łóżku) zebym sie przygotowala na 19,00 - bo porywa mnie na randkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Froszka - w życiu bym na to ustrojstwo nie siadła z własnej i nieprzymuszonej woli a teraz spadam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Kuleczko - dzieki za życzenia dziekuje tez wszystkim za wpisy w Dzienniku wlasnie wrocilam z zakupow ,bo w sobote przylatuje do mnie na tydzien kolezanka z Niemiec ,a samochodu nie mam (cora zabrala do Krakowa ).....a Dawid zaraz wyjeżdża ( zostawia nam chete wolną ) wiec musialam jeszcze zwiesc mnostwo rzeczy do domu Henio od rana jest tajemniczy i romantyczny ...zapowiedzial mi tylko przy sniadaniu ( oczywiscie w łóżku) zebym sie przygotowala na 19,00 - bo porywa mnie na randkę cudownie ew-cia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Froszka - w życiu bym na to ustrojstwo nie siadła z własnej i nieprzymuszonej woli a teraz spadam do pracy dziwne jetescie dziewczyny ja tam lubie wlazic ......na rozne rzeczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ew-ka, wszystkiego najlepszego z okazji jubileuszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.05.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Przepraszam czy tu biją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.05.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wpadam na chwilkę podczas kawy Zięćdobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.05.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 http://www.jagry.pl/ptaki/ciechanow3.jpg Ewcia , obyście zawsze tak spokojnie jak te łabądki płynęli po oceanie życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Gratki i gatki, Mamoniu! http://www.cyberbiznes.pl/baners/firmy/381240_x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.05.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 czyżby strzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.05.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Froszka - w życiu bym na to ustrojstwo nie siadła z własnej i nieprzymuszonej woli a teraz spadam do pracy dziwne jetescie dziewczyny ja tam lubie wlazic ......na rozne rzeczy .... Nie ty jedna , kochana Żeby to tylko było wiadomo gdzie ręcę , gdzie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Przepraszam czy tu biją? gatki tajniaku http://teamsugar.com/files/images/llalba.jpg masz ochote na ogorka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Froszka - w życiu bym na to ustrojstwo nie siadła z własnej i nieprzymuszonej woli a teraz spadam do pracy dziwne jetescie dziewczyny ja tam lubie wlazic ......na rozne rzeczy .... Nie ty jedna , kochana Żeby to tylko było wiadomo gdzie ręcę , gdzie nogi maxi to dzieje sie tak szybko , ze tracisz calkowita kontrole nad swoim cialem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.05.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Przepraszam czy tu biją? Czasami No żeby nie było na gołą pupę to gacie dla Cię http://plfoto.com/zdjecia/838045.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 czyżby strzał? dawaj streszceznie i ranking , a nie balamuc tu olki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 31.05.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ... albo w naszej sypialni (my w drugim pokoju oczywiscie ) frosiu a z Wami nie mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 czyżby strzał? wchodzę, liczę, post 59 5 min temu no to się zdziwiłam i zarazem chciałam ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts