mirek_gdynia 31.05.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Dziewczyny umyte i pachnące, no, no .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 hallo? Tu brzoza, tu brzoza... ja jawor, ja jawor odbior ! Wróg czai się w sypialni Zwiadowcy pójdą przodem, podczołgać się. Potem pierwsza brygada piechoty (na paluszkach ). Po paluszkach wkroczy artyleria (przeczyścić lufy )..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wróg czai się w sypialni Zwiadowcy pójdą przodem, podczołgać się. Potem pierwsza brygada piechoty (na paluszkach ). Po paluszkach wkroczy artyleria (przeczyścić lufy )..... o so chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.05.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 zajrzałam, tak między wyjściem spod prysznica, a wejściem do sypialni dobry wieczór Tolu, jeszcze raz bardzo dziękuję i przepraszam za kłopot a spod prysznica nie wychodź... to nie był kłopot Jea, zauważyłeś ile froschek było na tym papierze pakowym? a pod ten prysznic to....dołączysz? bardzo chętnie dołączę papier zauważyłem ale najbardziej mnie zdziwiło pudełko...od moich znajomych zajmowałem się tym samym w mojej rodzinnej mieścinie mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy na hali Polonii, na meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 papier zauważyłem ale najbardziej mnie zdziwiło pudełko...od moich znajomych zajmowałem się tym samym w mojej rodzinnej mieścinie mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy na hali Polonii, na meczu na meczyk ja zawsze z najwyższą przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wróg czai się w sypialni Zwiadowcy pójdą przodem, podczołgać się. Potem pierwsza brygada piechoty (na paluszkach ). Po paluszkach wkroczy artyleria (przeczyścić lufy )..... o so chodzi? Tola żartujemy tylko z pancerniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 hallo? Tu brzoza, tu brzoza... ja jawor, ja jawor odbior ! Wróg czai się w sypialni Zwiadowcy pójdą przodem, podczołgać się. Potem pierwsza brygada piechoty (na paluszkach ). Po paluszkach wkroczy artyleria (przeczyścić lufy )..... wrog czai sie w dziwnych pudelkach , zapakowanych w zaszyfrowany papier wysylam posilki i .....suchy prowiant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Tola żartujemy tylko z pancerniaków bo już się bałam, że kolejny stan wojenny, tylko ja o niczym nie wiem a godzina policyjna nie byłaby czymś przyjemnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 wrog czai sie w dziwnych pudelkach , zapakowanych w zaszyfrowany papier wysylam posilki i .....suchy prowiant żaden wróg, to sami swoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 a godzina policyjna nie byłaby czymś przyjemnym Ae byłby pewnie wyż demograficzny później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 czy tola pytala o mozliwosc wykorzystania mojego logo do tajnych przesylek z...pelerynka Zorra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.05.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Hej młodzieży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.05.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Tola żartujemy tylko z pancerniaków bo już się bałam, że kolejny stan wojenny, tylko ja o niczym nie wiem a godzina policyjna nie byłaby czymś przyjemnym Pal sześć godzinę policyjną ale Teleranka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 czy tola pytala o mozliwosc wykorzystania mojego logo do tajnych przesylek z...pelerynka Zorra ? z pererynką, pisz bezbłędnie Frosia pisałam prośbę o zgodę, ale utknęła na biurku Twojej sekretarki, a czas naglił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Tola żartujemy tylko z pancerniaków bo już się bałam, że kolejny stan wojenny, tylko ja o niczym nie wiem a godzina policyjna nie byłaby czymś przyjemnym Pal sześć godzinę policyjną ale Teleranka szkoda pamietacie te kukuryyyyku !!!!? potem chyba jakies ziarno wprowadzili a teraz nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 czy tola pytala o mozliwosc wykorzystania mojego logo do tajnych przesylek z...pelerynka Zorra ? z pererynką, pisz bezbłędnie Frosia pisałam prośbę o zgodę, ale utknęła na biurku Twojej sekretarki, a czas naglił niech mnie tola nie poprawia nerw mi myslenie uszkodzil przedostatni raz ! ok? sekretarke juz zwolnilam przyjelam sekretarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Teletubisi napewno już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.05.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 czy tola pytala o mozliwosc wykorzystania mojego logo do tajnych przesylek z...pelerynka Zorra ? z pererynką, pisz bezbłędnie Frosia pisałam prośbę o zgodę, ale utknęła na biurku Twojej sekretarki, a czas naglił niech mnie tola nie poprawia nerw mi myslenie uszkodzil przedostatni raz ! ok? sekretarke juz zwolnilam przyjelam sekretarza moge być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.05.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 sekretarke juz zwolnilam przyjelam sekretarza pokaż jego CV i zdjątko, ocenimy jego umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts