Maxtorka 01.06.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witam poranne ptaszki Witaj o czcigodna Opowiadaj jak było ( może być w kilku żołnierskich słowach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Znalazłam też takie oto cudo i nie mogłam sie oprzeć ( o ścianę ) http://th.interia.pl/20,b0914dd5e1551929/3308iz.jpg jakie one słodziutkie Znalazłam je w dziale z lizakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witam poranne ptaszki Witaj o czcigodna Opowiadaj jak było ( może być w kilku żołnierskich słowach ) napisalam troszke w komentarzach a w dwóch słowach ? wzruszająco i romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 To idę poczytać I dobrze się naładować na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 To idę poczytać I dobrze się naładować na cały dzień mąż jeszcze nie wyszedł jak ja lubię dobrze naładować sie na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Oj kobietko Śliczny był ten Wasz wczorajszy wieczór Zresztą każdy Wasz dzien , każda chwila daje nadzieję na prawdziwą piękną i spełnioną miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.06.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Znalazłam też takie oto cudo i nie mogłam sie oprzeć ( o ścianę ) http://th.interia.pl/20,b0914dd5e1551929/3308iz.jpg wow jakie fajne dzien doberek wszystkim WSZYSTKIM DZIECIOM MALYM I DUZYM ZYCZE SLONECZNYCH DNI I USMIECHNIETYCH BUZIEK !!!!!! http://www.cukieteria.pl/sklep/obrazy/urodzinowe%20lizaki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.06.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witam poranne ptaszki Ewuś no ja rozumię: dzień, wieczór, noc... Ale od samego rana Ty znów o ptaszkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witam poranne ptaszki Ewuś no ja rozumię: dzień, wieczór, noc... Ale od samego rana Ty znów o ptaszkach? uwielbiam kogutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 a teraz spadam ....sprzątać mieszkanie - wygląda jakby tajfun przez nie przeszedł zajrze jeszcze do Was ...miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 a teraz spadam ....sprzątać mieszkanie - wygląda jakby tajfun przez nie przeszedł zajrze jeszcze do Was ...miłego dnia Chyba przeleciał Posprzątaj te dowody winy bo co dzieci powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.06.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Hejka PP gratuluję możesz teraz zajmować się spokojnie dzidzią ... ja z trzy-tygodniowem bąblem jechałam na egzaminy do prof Gruszczyk -Kolczyńskiej...może kojarzysz Ojej.... Ona u mnie na uczelni wykłada Pewnie, że kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Hejka PP gratuluję możesz teraz zajmować się spokojnie dzidzią ... ja z trzy-tygodniowem bąblem jechałam na egzaminy do prof Gruszczyk -Kolczyńskiej...może kojarzysz Ojej.... Ona u mnie na uczelni wykłada Pewnie, że kojarzę i tam ją poniosło a ja u niej magisterkę pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.06.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Wszystkim dzieciom - tym dużym i tym małym - składam w Dniu Ich Święta serdeczne życzenia wszystkiego najsłodszego i najmilszego http://www.jazzybaby.pl/zdjecia/812.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witaski Witaski bobaski Spadam juz do pracy , miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witam poranne ptaszki Witaj o czcigodna Opowiadaj jak było ( może być w kilku żołnierskich słowach ) napisalam troszke w komentarzach a w dwóch słowach ? wzruszająco i romantycznie niektórzy to szczęściarze nie to, żebym też nie była nie 25, nie 50 lat ale jeszcze sto życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.06.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Hejka PP gratuluję możesz teraz zajmować się spokojnie dzidzią ... ja z trzy-tygodniowem bąblem jechałam na egzaminy do prof Gruszczyk -Kolczyńskiej...może kojarzysz Ojej.... Ona u mnie na uczelni wykłada Pewnie, że kojarzę i tam ją poniosło a ja u niej magisterkę pisałam Fajna babeczka. A na której uczelni studiowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witaski witaski bobaski Spadam juz do pracy , miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Hejka PP gratuluję możesz teraz zajmować się spokojnie dzidzią ... ja z trzy-tygodniowem bąblem jechałam na egzaminy do prof Gruszczyk -Kolczyńskiej...może kojarzysz Ojej.... Ona u mnie na uczelni wykłada Pewnie, że kojarzę i tam ją poniosło a ja u niej magisterkę pisałam Fajna babeczka. A na której uczelni studiowałaś?? APS Warszawa fajna fajna...pamiętam jak z 3 tyg Mikołajem ...po przejściach po-porodowych miałam u niej egzamin..a ta usłyszała 1 zdanie na temat pytania egzaminacyjnego, przerwała mi mi i zaczęła wypytywać się o poród 5 dostałąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts