wartownik 01.06.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 gacie http://img.interia.pl/facet/nimg/Dziewczyny_ktore_budza_1650813.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.06.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Miko gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 wartowniku dzięki...ale tych gaci nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 to chyba tylko szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Miko gratulki dzięki biegnę do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 01.06.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 wartowniku dzięki...ale tych gaci nie widzę hmmm , cos tam ma miedzy nogami ... myslalem , ze to gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 I co tak zęby suszi ? Gaciorki mikuś http://www.mbank.com.pl/mszop/images/117/360-566.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ciemno wszędzie , głucho wszędzie Co to będzie , jak przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ciemno wszędzie , głucho wszędzie Co to będzie , jak przybędzie witam Koleżankę jak szanowne samopoczucie pijesz piwko ? bo własnie sobie otwarłam Stronga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ciemno wszędzie , głucho wszędzie Co to będzie , jak przybędzie witam Koleżankę jak szanowne samopoczucie pijesz piwko ? bo własnie sobie otwarłam Stronga Dowody upojnej nocy posprzątane ? Własnie kawkę sobie zaparzyłam . Piwko i owszem , lubię , ale dzis za zimno więc czegoś mocniejszego poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dowody upojnej nocy posprzątane ? :wink: jakie dowody ? synek wraca w niedziele ale od juta mam odwiedziny mojej przyjaciolki z dziecinstwa ,ktora mieszka od 27 lat w Niemczech stąd tez to sprztanko ...ale wszystko pod kontrolą -jeszcze tylko posciel ubiore i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 [ stąd tez to sprztanko ...ale wszystko pod kontrolą -jeszcze tylko posciel ubiore i bedzie ok Taaa , a za kanapą sprawdziłaś ? Fajne są takie spotkania po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 [ stąd tez to sprztanko ...ale wszystko pod kontrolą -jeszcze tylko posciel ubiore i bedzie ok Taaa , a za kanapą sprawdziłaś ? Fajne są takie spotkania po latach fajne fajne ...po niedzieli jedziemy do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 [ stąd tez to sprztanko ...ale wszystko pod kontrolą -jeszcze tylko posciel ubiore i bedzie ok Taaa , a za kanapą sprawdziłaś ? Fajne są takie spotkania po latach fajne fajne ...po niedzieli jedziemy do Krakowa Nieee no powinni tego zabronić Uwielbiam Kraków , często tam jeździłam w szkole średniej i na studiach . Mogłam się tak sama godzinami włóczyć po tych brudnych uliczkach . Na Kazimierzu mieszkała moja ciocia stąd tez do tej części Krakowa mam największy sentyment . Dużo się tam od moich czasów zmieniło . Teraz to modna artystyczna dzielnica , znacznie bezpieczniejsza niz kiedyś . Też będę w tym roku w Krakowie ale we wrześniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 [ stąd tez to sprztanko ...ale wszystko pod kontrolą -jeszcze tylko posciel ubiore i bedzie ok Taaa , a za kanapą sprawdziłaś ? Fajne są takie spotkania po latach fajne fajne ...po niedzieli jedziemy do Krakowa Nieee no powinni tego zabronić Uwielbiam Kraków , często tam jeździłam w szkole średniej i na studiach . Mogłam się tak sama godzinami włóczyć po tych brudnych uliczkach . Na Kazimierzu mieszkała moja ciocia . niedługo bedzie ta mieszkac moja cora Angielki u których Kaska mieszkała w Anglii kupiły małe mieszkaanko na Kazimierzu jako swoją baze wypadową w Polsce ....a pod ich nieobecność ma tam mieszkac Kasia tak wiec jadąc do Kakowa bede mieszkala na Kazimierzu czyż to nie piękne rano wczesnym świtem spacerowac po uliczkach ..potem wypic kawe w Alchemii a wieczorem wpasc na piwko do Bi-saidu ( tam Kasia organizuje INDI ...koncerty 2x w miesiącu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ale Ci Ewcia zazdraszczam Zapomniałaś dodać że po nocnych szaleństwach zawsze można wpaść do okrąglaka na schabowego I zintegrować się z tubylcami z dziada pradziada i baby prababy To niezwykle ciekawe doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ale Ci Ewcia zazdraszczam Zapomniałaś dodać że po nocnych szaleństwach zawsze można wpaść do okrąglaka na schabowego I zintegrować się z tubylcami z dziada pradziada i baby prababy To niezwykle ciekawe doświadczenie mam nadzieje poczuc ten klimat a moze sama kupie mieszkanko w Krakowie ? zawsze o tym marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ale Ci Ewcia zazdraszczam Zapomniałaś dodać że po nocnych szaleństwach zawsze można wpaść do okrąglaka na schabowego I zintegrować się z tubylcami z dziada pradziada i baby prababy To niezwykle ciekawe doświadczenie mam nadzieje poczuc ten klimat a moze sama kupie mieszkanko w Krakowie ? zawsze o tym marzyłam Kup kup będzie gdzie imprezy robić Poza tym kto wie gdzie Kaśka będzie chciała zakotwiczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ale Ci Ewcia zazdraszczam Zapomniałaś dodać że po nocnych szaleństwach zawsze można wpaść do okrąglaka na schabowego I zintegrować się z tubylcami z dziada pradziada i baby prababy To niezwykle ciekawe doświadczenie mam nadzieje poczuc ten klimat a moze sama kupie mieszkanko w Krakowie ? zawsze o tym marzyłam Kup kup będzie gdzie imprezy robić Poza tym kto wie gdzie Kaśka będzie chciała zakotwiczyć ? kup kup ...latwo powiedzieć ....widziałaś ceny mieszkań ? masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 [kup kup ...latwo powiedzieć ....widziałaś ceny mieszkań ? masakra jakaś Żartowałam Pogłupieli z tymi cenami Na razie masz bazę wypadową to nie martw się tylko korzystaj I koniecznie pozdrów Kazimierz ode mnie I zrób mnóstwo pięknych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts