wartownik 04.06.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Gdzie jest słońce ???? u mnie jest za oknem - grzeje jak oszalale po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 hej dziewczyny i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania maaaaatkoooooooo cześć skarbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Gdzie jest słońce ???? u mnie jest za oknem - grzeje jak oszalale po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania u nas też było ciepło i chodziłam w krótkim rękawku...a i nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 hej dziewczyny i chłopaki hej miko, powiesz w końcu co ona tam mówi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 no i gdzie poszliście?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.06.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Gdzie jest słońce ???? u mnie jest za oknem - grzeje jak oszalale po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania u nas też było ciepło i chodziłam w krótkim rękawku...a i nie padało U mnie było średnio na jeża....koło 20 stopni, a po południu oberwanie chmury, które wypędziło murarzy i guzik zrobili...a wcześniej betoniarka się spiep... i 2 godz. naprawiali...luzik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 hej dziewczyny i chłopaki hej miko, powiesz w końcu co ona tam mówi????? nie mam pojęcia ... może konkurs jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Gdzie jest słońce ???? u mnie jest za oknem - grzeje jak oszalale po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania u nas też było ciepło i chodziłam w krótkim rękawku...a i nie padało U mnie było średnio na jeża....koło 20 stopni, a po południu oberwanie chmury, które wypędziło murarzy i guzik zrobili...a wcześniej betoniarka się spiep... i 2 godz. naprawiali...luzik ... luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.06.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich !!! Gdzie jest słońce ???? u mnie jest za oknem - grzeje jak oszalale po poludniu bylo sllonecznie i goraco ... pracowalem bez ubrania u nas też było ciepło i chodziłam w krótkim rękawku...a i nie padało U mnie było średnio na jeża....koło 20 stopni, a po południu oberwanie chmury, które wypędziło murarzy i guzik zrobili...a wcześniej betoniarka się spiep... i 2 godz. naprawiali...luzik ... luzik Przysięgam nic nie biorę ...mam to wszystko w d... 23.06 wyjeżdżam na wakacje i niech się dzieje co chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Przysięgam nic nie biorę ...mam to wszystko w d... 23.06 wyjeżdżam na wakacje i niech się dzieje co chce ... ale masz fajnie z tymi wakacjami, ja dopiero pod koniec lipca jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.06.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Miko dzięki za odpowiedź ... Zmykam do lasek...pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ale muuuli zobaczcie odchudzanie http://hasiok.com/connect.php?id=2998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.06.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Przysięgam nic nie biorę ...mam to wszystko w d... 23.06 wyjeżdżam na wakacje i niech się dzieje co chce ... ale masz fajnie z tymi wakacjami, ja dopiero pod koniec lipca jadę ja wyjeżdżam 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 JESZCZE NIGDY TAAAAAAAAAAAAKKKKKKKK NIEEEEEEE MULIŁOOOOOOOOO ta przerwa techniczna to po co była???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.06.2007 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.06.2007 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 phi za dużo do końca na samotne klikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.06.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 heloł Cześć Olka. Dzieńdoberek wszystkim. Dzisiaj się przywitam, a nie będę Was podczytywał z ukrycia. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.06.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 czesc , tez milego dnia wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.06.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 czesc , tez milego dnia wam zycze MIŁEGO DNIA u nas bedzie gorąco juz slonce grzeje a jest 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts