marjucha 07.06.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Bardzo dziękuję. Nawet Bezan na zdjęciu się zmieścił . Super. Zapowiedziałam,że będzie robione dla Ciebie zdjęcie to przyleciał z dworu i się wpasował I chwała mu za to A jak Wasz wyjazd pod namioty? Byliście już czy dopiero się wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Dobry dień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.06.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Dobry dień Zdrastwuj Jajcek. Widzę, że nie tylko ja siedzę dzisiaj w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.06.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Muszę się oddalić na pół godziny. Będę pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Bardzo dziękuję. Nawet Bezan na zdjęciu się zmieścił . Super. Zapowiedziałam,że będzie robione dla Ciebie zdjęcie to przyleciał z dworu i się wpasował I chwała mu za to A jak Wasz wyjazd pod namioty? Byliście już czy dopiero się wybieracie? na początku lipca jedziemy, namiot zakupiony, wielki jest ze hej. Można w nim tańczyć i podskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Muszę się oddalić na pół godziny. Będę pracował a fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 cześć Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Dobry dień Zdrastwuj Jajcek. Widzę, że nie tylko ja siedzę dzisiaj w pracy nikt nie mowil ze bedzie latwo, ale za to czlowiek ma wolne w tygodniu i moze se sprawy dodtakowe pozalatwiac a wogole to w swieta brak menagerow i spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 cześć Jajcek Szesc Olcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Muszę się oddalić na pół godziny. Będę pracował ja tez tzn ja tez sie oddale, tylko ze se na sniadanko pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.06.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Dobry dień Zdrastwuj Jajcek. Widzę, że nie tylko ja siedzę dzisiaj w pracy nikt nie mowil ze bedzie latwo, ale za to czlowiek ma wolne w tygodniu i moze se sprawy dodtakowe pozalatwiac a wogole to w swieta brak menagerow i spokoj Myślę podobnie,ale czasami tak mi się nie chce wstać... Na szczęście pracuję tylko do końca tygodnia, a w niedzielę po pracy jadę sobie na tydzień do Zakopanego na zasłużony odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.06.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Bardzo dziękuję. Nawet Bezan na zdjęciu się zmieścił . Super. Zapowiedziałam,że będzie robione dla Ciebie zdjęcie to przyleciał z dworu i się wpasował I chwała mu za to A jak Wasz wyjazd pod namioty? Byliście już czy dopiero się wybieracie? na początku lipca jedziemy, namiot zakupiony, wielki jest ze hej. Można w nim tańczyć i podskakiwać To super. A jakiej firmy ostatecznie namiot kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.06.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Muszę się oddalić na pół godziny. Będę pracował ja tez tzn ja tez sie oddale, tylko ze se na sniadanko pojde Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Jeszcze jedne Siakieś takie... specyficzne http://diores.pl/images/abig/AMBERFASHION/21102379710.jpg nie powiem co mój mąż na to powiedział a co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 lepiej nie pytaj hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Muszę się oddalić na pół godziny. Będę pracował ja tez tzn ja tez sie oddale, tylko ze se na sniadanko pojde Smacznego dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 czesc wszystkim czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 czesc wszystkim Cześć Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts