Maxtorka 07.06.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 biegnijmy.....ech ech ech..... to biegnijmy i wystawiam CI To żeś wystawił a nie ??? spojrz na poprzednia stronke Czegoś tu nie rozumiem. Przed chwilą Ty zaczynałeś stronkę, a teraz widzę klka takich samych wpisów Miko, które są na początku Medżik Ostatnio też tak było Ktos tu nami manipuluje tylko dziwnie za kazdym razem pada na mnie Ostatnio i na mnie Ale ja widziałam tylko Ciebie na pierwszym miejscu , o tym że byłam w to zamieszana przeczytałam znacznie później Ale punkty rozdzieliłeś sprawiedliwie ( żeby nie było a nasza krzywda ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 07.06.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ila Wszystkiego Najlepszego http://www.pixelio.de/data/media/16/Azaleenblte_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 biegnijmy.....ech ech ech..... to biegnijmy i wystawiam CI To żeś wystawił a nie ??? spojrz na poprzednia stronke Czegoś tu nie rozumiem. Przed chwilą Ty zaczynałeś stronkę, a teraz widzę klka takich samych wpisów Miko, które są na początku Medżik Ostatnio też tak było Ktos tu nami manipuluje tylko dziwnie za kazdym razem pada na mnie Ostatnio i na mnie Ale ja widziałam tylko Ciebie na pierwszym miejscu , o tym że byłam w to zamieszana przeczytałam znacznie później Ale punkty rozdzieliłeś sprawiedliwie ( żeby nie było a nasza krzywda ) . oddalem to co Ci sie nalezalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [oddalem to co Ci sie nalezalo Żartujesz , myślałam że doliczyłeś i sobie i mnie U mnie nadal otwierasz stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [oddalem to co Ci sie nalezalo Żartujesz , myślałam że doliczyłeś i sobie i mnie U mnie nadal otwierasz stronkę u mnie ty otworzylas wiec ty dostalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [oddalem to co Ci sie nalezalo Żartujesz , myślałam że doliczyłeś i sobie i mnie U mnie nadal otwierasz stronkę u mnie ty otworzylas wiec ty dostalas cuda Panie cuda, sprawdzilem i rzeczywiscie ja otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Jajcek LIDERUM RECORDUM Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 11856 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Wysłany: Wto Cze 05, 2007 10:39 am Temat postu: Maxtorka napisał: Jajcek napisał: taaa smigamy tylko mam wrazenie ze serwer sie konczy Taaa , z tym smiganiem to poszlam po bandzie Ledwo to napisałam i przerwe techniczną ogłosili Taa uderz w stol to norzyce sie odezwa _________________ Pozdrawiam Jacek Oto dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [oddalem to co Ci sie nalezalo Żartujesz , myślałam że doliczyłeś i sobie i mnie U mnie nadal otwierasz stronkę u mnie ty otworzylas wiec ty dostalas cuda Panie cuda, sprawdzilem i rzeczywiscie ja otwieram Koniecznie trzeba zmienić Ranking , bo jest nieprawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Jajcek LIDERUM RECORDUM Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 11856 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Wysłany: Wto Cze 05, 2007 10:39 am Temat postu: Maxtorka napisał: Jajcek napisał: taaa smigamy tylko mam wrazenie ze serwer sie konczy Taaa , z tym smiganiem to poszlam po bandzie Ledwo to napisałam i przerwe techniczną ogłosili Taa uderz w stol to norzyce sie odezwa _________________ Pozdrawiam Jacek Oto dowód widocznie wersja zmienia sie w zaleznosci od pory dnia pogody albo cholipa wie czego jescze tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 07.06.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 z tylu wszystko sie poprzestawialo np. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22585&postdays=0&postorder=asc&start=181200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [oddalem to co Ci sie nalezalo Żartujesz , myślałam że doliczyłeś i sobie i mnie U mnie nadal otwierasz stronkę u mnie ty otworzylas wiec ty dostalas cuda Panie cuda, sprawdzilem i rzeczywiscie ja otwieram Koniecznie trzeba zmienić Ranking , bo jest nieprawdziwy nikt nie mowil ze bedzie latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.06.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 już stronkę kolejną strzelacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 z tylu wszystko sie poprzestawialo np. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22585&postdays=0&postorder=asc&start=181200 czyzby gdzies ktos pokasowal ????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.06.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [oddalem to co Ci sie nalezalo Żartujesz , myślałam że doliczyłeś i sobie i mnie U mnie nadal otwierasz stronkę u mnie ty otworzylas wiec ty dostalas cuda Panie cuda, sprawdzilem i rzeczywiscie ja otwieram Koniecznie trzeba zmienić Ranking , bo jest nieprawdziwy nikt nie mowil ze bedzie latwo Czułam że mnie cosik uwiera Teraz już wiem , to ten jeden punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.06.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [oddalem to co Ci sie nalezalo Żartujesz , myślałam że doliczyłeś i sobie i mnie U mnie nadal otwierasz stronkę u mnie ty otworzylas wiec ty dostalas Ale z Ciebie dżentelmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 już stronkę kolejną strzelacie? alez skad czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 07.06.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 znowu sie spoznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.06.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 już stronkę kolejną strzelacie? alez skad czekamy na Ciebie gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 [oddalem to co Ci sie nalezalo Żartujesz , myślałam że doliczyłeś i sobie i mnie U mnie nadal otwierasz stronkę u mnie ty otworzylas wiec ty dostalas cuda Panie cuda, sprawdzilem i rzeczywiscie ja otwieram Koniecznie trzeba zmienić Ranking , bo jest nieprawdziwy nikt nie mowil ze bedzie latwo Czułam że mnie cosik uwiera Teraz już wiem , to ten jeden punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts