Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Cześć Frosch!!

Kopę lat!!

Widzę, że nowy (w każdym wypadku ja go widzę pierwszy raz) avatarek.. :wink: Bardzo orginalny. Trzeba co jakiś czas coś zmienić, nie? :wink:

czesc :D

a ja widze , ze ty pozostajesz wierny swojemu od MS 8)

nie zmieniam za czesto avatara :roll: dopiero jak mi sie znudzi :lol: :lol: :lol:

miko, cytuje Froscha : a ta zrobila ze swoim avatarem ? :evil: konspiruje sie czy jak ? :evil: teskni za...pomponami 8) :lol:

Coraz bardziej mnie zadziwiasz!!! Pamiętasz od kiedy zmieniłem avatarek.. :o Łoooł... :p Jestem pełen podziwu. Coraz bardziej żałuję, że nie pogadałem z Toba na zlocie... Nastepna okazja dopiero za rok.. :(

Soro avatarek działa, odpowiada mojej osobowści to nie zmieniam. Zdjęcie domu jest za bardzo popularne..

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Frosch!!

Kopę lat!!

Widzę, że nowy (w każdym wypadku ja go widzę pierwszy raz) avatarek.. :wink: Bardzo orginalny. Trzeba co jakiś czas coś zmienić, nie? :wink:

nie zmieniam za czesto avatara :roll: dopiero jak mi sie znudzi :lol: :lol: :lol:

miko, cytuje Froscha : a ta zrobila ze swoim avatarem ? :evil: konspiruje sie czy jak ? :evil: teskni za...pomponami 8) :lol:

:roll: przeczytałam tamponami :o

:lol: :lol: :lol:

usmielismy sie do lez :D

Frosch uwielbia twoj avatar z Pomponami , normalnie go podnieca :o :lol: :wink:

kze , malo mnie jednak znasz 8)

choc w Urzucie podchodzi do mnie gosc ( nie mial niestety identyfikatora i do dzisiaj nie wiem kto to byl), rzuca mi sie na szyje i wola : jak sie ciesze , ze moge poznac slawna Froschke :o :roll: :lol:

ludzie wiedza o mnie wszystko :roll:

mykam do <froscha

zycze stosunkowo udanej nocki , pa :D

I gdzie wszyscy uciekli??? :o tzn. Mikopika..[/code]

jaka pika :evil:

:D

Skoro Twój nick nie odmienia sie to przepraszam.

U mnie dom stawia firma. Ona ma ludzi do różnych prac. A jak sama ich nie zatrudnia to kogoś poleca (i ja sam dalej szukam, albo biorę ludzi z polecenia). Nie ma problemu, że to nie my, to oni. I mam single point of contact.

a glazurnika skąd masz? i ile teraz bierze.... :roll:

i wylewki...ile teraz kosztują :roll:

Glazurnik od Zietka (mój wykonawca) tzn jego ekipa. Ode mnie bierze aktualnie 35pln za mkw. Pierwotnie miało być 30.. Ale ponoć teraz standard to 50pln... Po za tym ta ekipa kładzie mi tez płyty g-k i inne pierdoły.

Wylewki były od zaprzyjaźnionej ekipy. Jak dobrze pamiętam dałem 12tyś za wylewki 290mkw (parter z garażem + pietro). Ale to było w zeszłym roku.. Poza tym mają wpaść i mi dokończyć garaż (w garażu nie mam wylewki, bo jak była robiona wylewka to tam trzymałem glazurę i gres...). Oczywiście rozliczałem się i ustalałem wszystko z Zietkiem.

To jak chcesz namiary do Zietka? Zietek ma opóźnienia - to jest znany fakt na forum. Ale jak to nie jest dla Ciebie duzy problem to wg mnie dobrze robi.

Cześć Frosch!!

Kopę lat!!

:roll: przeczytałam tamponami :o

:lol: :lol: :lol:

usmielismy sie do lez :D

Frosch uwielbia twoj avatar z Pomponami , normalnie go podnieca :o :lol: :wink:

kze , malo mnie jednak znasz 8)

choc w Urzucie podchodzi do mnie gosc ( nie mial niestety identyfikatora i do dzisiaj nie wiem kto to byl), rzuca mi sie na szyje i wola : jak sie ciesze , ze moge poznac slawna Froschke :o :roll: :lol:

ludzie wiedza o mnie wszystko :roll:

mykam do <froscha

zycze stosunkowo udanej nocki , pa :D

No mało... :oops: :cry:

Jak zaczęłaś być bardziej aktywna na RW to ja zacząłem być bardziej zajety w pracy i tak to było.. W każdym wypadku żałuję, że Cię nie poznałem. Potwierdzam, że jesteś coraz bardziej znana.

Pozdrów Pana Froscha! 8)

I gdzie wszyscy uciekli??? :o tzn. Mikopika..[/code]

jaka pika :evil:

:D

Skoro Twój nick nie odmienia sie to przepraszam.

U mnie dom stawia firma. Ona ma ludzi do różnych prac. A jak sama ich nie zatrudnia to kogoś poleca (i ja sam dalej szukam, albo biorę ludzi z polecenia). Nie ma problemu, że to nie my, to oni. I mam single point of contact.

a glazurnika skąd masz? i ile teraz bierze.... :roll:

i wylewki...ile teraz kosztują :roll:

Glazurnik od Zietka (mój wykonawca) tzn jego ekipa. Ode mnie bierze aktualnie 35pln za mkw. Pierwotnie miało być 30.. Ale ponoć teraz standard to 50pln... Po za tym ta ekipa kładzie mi tez płyty g-k i inne pierdoły.

Wylewki były od zaprzyjaźnionej ekipy. Jak dobrze pamiętam dałem 12tyś za wylewki 290mkw (parter z garażem + pietro). Ale to było w zeszłym roku.. Poza tym mają wpaść i mi dokończyć garaż (w garażu nie mam wylewki, bo jak była robiona wylewka to tam trzymałem glazurę i gres...). Oczywiście rozliczałem się i ustalałem wszystko z Zietkiem.

To jak chcesz namiary do Zietka? Zietek ma opóźnienia - to jest znany fakt na forum. Ale jak to nie jest dla Ciebie duzy problem to wg mnie dobrze robi.

daj jak możesz :D

dzięki :D

my glazurnika to myślę, że na wrzesień najwcześniej potrzebujemy :roll:

a wylewki początek sierpnia pewnie :roll: