Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Powoli wykończenióka wykańcza mnie... A tak to powoli budowa zmierza do końca, ilość pieniędzy też... :( :roll: No, ale to ponoć typowe.

W każdym wypadku powoli widzę koniec tej zabawy.. Ale i tak jeszcze sporo do zrobienia przed przeprowadzką. Dobrze, że nic mnie nie pili co do terminu przperowadzki... :wink:

U Ciebie bliżej niż dalej 8) ....i to jest najważniejsze :D.

Trzymam kciuki oby wszystko szło po Waszej myśli! :D

Cześć Miko!

Jak samopoczucie?

dobrze :D

SławekD-Żonka!! JA dawno Ciebie nie widziałem/słyszałe/nie rozmawialismy.. :(

Co słychać?

Cześć Krzyś 8) U nas totalnie bez zmian, bez newsów :wink:

Jak junior się chowa? Widziałam zdjęcia Madzi ze zlotu, jaka duża :o

Cześć, cześć Kasia!! 8)

Junior? Dalej cycek.. 6 miesięcy kończy 11.06 a dalej na cycku, smoczka nie chce.. wrzaskun i .. bardzo towarzyski (jak ktoś obok niego jest to OK, wpp bek.. :x ). Troszkę daje czadu... :(

A Madzia? Straszny rozbójtas... Biega, goni, kombinuje co tu spsociś.. Nie mozna jej z oka spóścić, ale.. Teletubisie działają tzn. jak włączę to siedzi i ogląda. Mamy przez to całą kolekcję Teletubisiów... :lol: Rzeczywiście jak sie porównuje z rówieśnikami to Madzia jakaś taka duża.. W sumie ja mam 170cm, Żona 168cm.. Ale ponoć jak byłem w jej wieku to tez byłem wyrośnięty, tylko potem zapomniałem rosnąć... :lol:

A co u Ciebie?

Zaraz idę umyć samochód, to pewnie deszcz spadnie.. :lol: