kze 08.06.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 obojnaki to jeszcze gorzej a tu http://www.ficka.de/pics/albums/userpics/10001/pic2689.jpg Nie wiem co to jest, ale jakiś dziwoląg.. Obojniaki? Nie po prostu w Teletubisiach nie występują ani kobiety, ani faceci. Tylko dzieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Smieję sie z tych Telletubbies ale mój starszy ich uwielbiał a ..młodszy na razie ogląda tylko początek i koniec bo środek fabularny go nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Smieję sie z tych Telletubbies ale mój starszy ich uwielbiał a ..młodszy na razie ogląda tylko początek i koniec bo środek fabularny go nie interesuje No właśnie mojej Madzi tez te filmiki mniej podobają się, ... No, ale to nakręciła BBC, więc nie mogło być tylko o samych Tubisiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 08.06.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 temat dziwny ale spoko, watek majtki mi sie podoba:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.06.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 mati pierwsze gatki , mam nadzieje , ze nie ostatnie zrob jeszcze streszconko poprzedniej stronki http://www.kisskiss.pl/images/produkty/1570/u1nhkqykh7rk6nhhh2jv.jpg miko , po co ci ta maka w koglu-moglu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 mati pierwsze gatki , mam nadzieje , ze nie ostatnie zrob jeszcze streszconko poprzedniej stronki http://www.kisskiss.pl/images/produkty/1570/u1nhkqykh7rk6nhhh2jv.jpg miko , po co ci ta maka w koglu-moglu? czy pamiętasz te chwile kiedy mamy robiły ciasta a my wylizywaliśmy pozostałości z naczynia? jajka , cukier, mąka i proszek do pieczenia to odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.06.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 miko , a nie lepiejj upiec ciasto i przy okazji miec miske do wylizania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 miko , a nie lepiejj upiec ciasto i przy okazji miec miske do wylizania ? jak bedę miała już swoją kuchnie...nową to tak zrobię i może razem wyliżemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 a tak wogóle ..może mnie ktoś zachęci do gotowania i pieczenia? ja tego niecierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 08.06.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 a tak wogóle ..może mnie ktoś zachęci do gotowania i pieczenia? ja tego niecierpię A musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 a tak wogóle ..może mnie ktoś zachęci do gotowania i pieczenia? ja tego niecierpię A musisz no chyba wypadałoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ale tobie iwozelka ten dom szybciorem budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.06.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 miko , a nie lepiejj upiec ciasto i przy okazji miec miske do wylizania ? jak bedę miała już swoją kuchnie...nową to tak zrobię i może razem wyliżemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 08.06.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 a tak wogóle ..może mnie ktoś zachęci do gotowania i pieczenia? ja tego niecierpię A musisz no chyba wypadałoby Ale żeby nie było tak Przychodzi baba do lekarza ze zlamana reka; Baba: panie doktorze reke zlamalam! Lekarz: gdzie? Baba: w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.06.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 a tak wogóle ..może mnie ktoś zachęci do gotowania i pieczenia? ja tego niecierpię do gotowania moge cie zachecic nie ma to jak cieple slowa tych , ktorzy zjedli to co ugotowalas do pieczenia .... ....Frosch cie zacheci , bo to on jest dobry w te klocki ( ja nie lubie , zmieniam receptury ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 08.06.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 a tak wogóle ..może mnie ktoś zachęci do gotowania i pieczenia? ja tego niecierpię do gotowania moge cie zachecic nie ma to jak cieple slowa tych , ktorzy zjedli to co ugotowalas do pieczenia .... ....Frosch cie zacheci , bo to on jest dobry w te klocki ( ja nie lubie , zmieniam receptury )Nie zmieniasz receptur tylko jesteś twórcza i tego sie trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 a tak wogóle ..może mnie ktoś zachęci do gotowania i pieczenia? ja tego niecierpię do gotowania moge cie zachecic nie ma to jak cieple slowa tych , ktorzy zjedli to co ugotowalas do pieczenia .... ....Frosch cie zacheci , bo to on jest dobry w te klocki ( ja nie lubie , zmieniam receptury ) suuuper to on piecze a ty ...wylizujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.06.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 a tak wogóle ..może mnie ktoś zachęci do gotowania i pieczenia? ja tego niecierpię do gotowania moge cie zachecic nie ma to jak cieple slowa tych , ktorzy zjedli to co ugotowalas do pieczenia .... ....Frosch cie zacheci , bo to on jest dobry w te klocki ( ja nie lubie , zmieniam receptury )Nie zmieniasz receptur tylko jesteś twórcza i tego sie trzymaj dlatego lubie gotowac ....wszystkie potrawy moga sie nazywac ala Frosch mykam , idziemy do grilla do zajefajnych Wlochow ...powiem wam co serwowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 a tak wogóle ..może mnie ktoś zachęci do gotowania i pieczenia? ja tego niecierpię do gotowania moge cie zachecic nie ma to jak cieple slowa tych , ktorzy zjedli to co ugotowalas do pieczenia .... ....Frosch cie zacheci , bo to on jest dobry w te klocki ( ja nie lubie , zmieniam receptury )Nie zmieniasz receptur tylko jesteś twórcza i tego sie trzymaj dlatego lubie gotowac ....wszystkie potrawy moga sie nazywac ala Frosch mykam , idziemy do grilla do zajefajnych Wlochow ...powiem wam co serwowali powiedz im proszę....saluti da Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 e buona cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts