mikopiko 08.06.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 może zrobimy zjazd nad Bałtykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 08.06.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ale Wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Moja córcia jutro będzie trzeci raz dmuchać świeczki na torcie ..., bo rodzinka złazi się jak święte ... ...Nie mogę już patrzeć na śmietankowe torty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ale Wam zazdroszczę nie zazdraszczaj tylko wyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ulalalalal chyba wszystkie a ty kiedy wybywasz? 23.06 zaraz po egzaminie mojego małża ... a ja 25 jak z Olusiem bedzie ok Z Olusiem będzie o.k. przecież wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 może zrobimy zjazd nad Bałtykiem? nie , nie , ja na Deutschland ... a Baltyku i Warszawy jeszcze nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Moja córcia jutro będzie trzeci raz dmuchać świeczki na torcie ..., bo rodzinka złazi się jak święte ... ...Nie mogę już patrzeć na śmietankowe torty! hahahhahahahaha moje bedzie dmuchać w przyszłą niedzielę jaki ja będę miała dom wariatów w tym tyg do szpitala na wizyty, w niedzielę urodziny, w poniedz do szpitala , we wtorek zabieg, w środę zak roku w przedszkolu....a w pon pewnie wyjazd...trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 08.06.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ale Wam zazdroszczę nie zazdraszczaj tylko wyjeżdżaj Taaaaaa, budowa, ślub jednej córki studia drugiej za coooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.06.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 czy slyszysz szum fal http://img211.imageshack.us/img211/9660/animationmikopiko123gifof6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 może zrobimy zjazd nad Bałtykiem? nie , nie , ja na Deutschland ... a Baltyku i Warszawy jeszcze nie widzialem no nie....dziewczyny ciągniemy go? bierz syna (czy synów? ) i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.06.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Może najpierw zajedziemy do Karwii .. dawaj Nie ....w tym roku Darłówek i Pobierowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 czy slyszysz szum fal http://img211.imageshack.us/img211/9660/animationmikopiko123gifof6.gif o jejeejjejejejejejej ale ty jesteś przyjeżdżaj nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 08.06.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Moja córcia jutro będzie trzeci raz dmuchać świeczki na torcie ..., bo rodzinka złazi się jak święte ... ...Nie mogę już patrzeć na śmietankowe torty! hahahhahahahaha moje bedzie dmuchać w przyszłą niedzielę jaki ja będę miała dom wariatów w tym tyg do szpitala na wizyty, w niedzielę urodziny, w poniedz do szpitala , we wtorek zabieg, w środę zak roku w przedszkolu....a w pon pewnie wyjazd...trzymajcie kciuki Ale masz jazdęn nie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ulalalalal chyba wszystkie a ty kiedy wybywasz? 23.06 zaraz po egzaminie mojego małża ... a ja 25 jak z Olusiem bedzie ok Z Olusiem będzie o.k. przecież wiesz ... oby... bo we wtorek zabieg a w poniedziałek już mamy jechać Boże oby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.06.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 może zrobimy zjazd nad Bałtykiem? nie , nie , ja na Deutschland ... a Baltyku i Warszawy jeszcze nie widzialem no nie....dziewczyny ciągniemy go? bierz syna (czy synów? ) i już... Jestem za ...ciągniemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Może najpierw zajedziemy do Karwii .. dawaj Nie ....w tym roku Darłówek i Pobierowo ... gdzie to dokładnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Moja córcia jutro będzie trzeci raz dmuchać świeczki na torcie ..., bo rodzinka złazi się jak święte ... ...Nie mogę już patrzeć na śmietankowe torty! hahahhahahahaha moje bedzie dmuchać w przyszłą niedzielę jaki ja będę miała dom wariatów w tym tyg do szpitala na wizyty, w niedzielę urodziny, w poniedz do szpitala , we wtorek zabieg, w środę zak roku w przedszkolu....a w pon pewnie wyjazd...trzymajcie kciuki Ale masz jazdęn nie zazdraszczam żeby tego było mało to budowa egzaminy męża na studiach....normalnie dom wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.06.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ulalalalal chyba wszystkie a ty kiedy wybywasz? 23.06 zaraz po egzaminie mojego małża ... a ja 25 jak z Olusiem bedzie ok Z Olusiem będzie o.k. przecież wiesz ... oby... bo we wtorek zabieg a w poniedziałek już mamy jechać Boże oby.... Babo!!! Włączże pozytywne myślenie ... Będzie dobrze i już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.06.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Może najpierw zajedziemy do Karwii .. dawaj Nie ....w tym roku Darłówek i Pobierowo ... gdzie to dokładnie jest? Na lewo od Karwii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ulalalalal chyba wszystkie a ty kiedy wybywasz? 23.06 zaraz po egzaminie mojego małża ... a ja 25 jak z Olusiem bedzie ok Z Olusiem będzie o.k. przecież wiesz ... oby... bo we wtorek zabieg a w poniedziałek już mamy jechać Boże oby.... cyk już Babo!!! Włączże pozytywne myślenie ... Będzie dobrze i już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts