kaśka maciej 09.06.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Jajcek, wszystkiego naj w dniu urodzin i przent dla cię, mam nadzieję, że będzie pasował http://foto.koszulki.com/prods_mini/110802.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Ale skwar dzisiaj, tylko nad morze pojechać Nad morze dzisiaj nie jadę, ale pójdę na dni Pruszcza, bo Lady Pank będzie mi przygrywać do browarka A jak Józek No jak...... Siedzi i siedzi A ja ani morza, ani Lady Pank, ani browarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.06.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Ale skwar dzisiaj, tylko nad morze pojechać Nad morze dzisiaj nie jadę, ale pójdę na dni Pruszcza, bo Lady Pank będzie mi przygrywać do browarka A jak Józek No jak...... Siedzi i siedzi A ja ani morza, ani Lady Pank, ani browarka To na pocieszenie mogę obiecać, że wypiję Wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Jajcek, wszystkiego najlepszego!! :) http://www.debowa.pl/images/wodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dziś ma również mój synek urodziny, 8 lat skończył Dokładnie o tej godzinie się urodził, 11.35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Ale skwar dzisiaj, tylko nad morze pojechać Nad morze dzisiaj nie jadę, ale pójdę na dni Pruszcza, bo Lady Pank będzie mi przygrywać do browarka A jak Józek No jak...... Siedzi i siedzi A ja ani morza, ani Lady Pank, ani browarka To na pocieszenie mogę obiecać, że wypiję Wasze zdrowie Dziękujemy bardzo I, jeśli mogę prosić, za maluszka, żeby wreszcie sie zdecydował na opuszczenie mojego brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.06.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Ale skwar dzisiaj, tylko nad morze pojechać Nad morze dzisiaj nie jadę, ale pójdę na dni Pruszcza, bo Lady Pank będzie mi przygrywać do browarka A jak Józek No jak...... Siedzi i siedzi A ja ani morza, ani Lady Pank, ani browarka To na pocieszenie mogę obiecać, że wypiję Wasze zdrowie Dziękujemy bardzo I, jeśli mogę prosić, za maluszka, żeby wreszcie sie zdecydował na opuszczenie mojego brzucha Załatwione. W nocy rodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 pepitka, ale ty masz nogiiiiiiiiiii ja jak szłam do porodu z moim pierworodnym to nie odróżniałam kolana od kostki takie były "zgrabne" i "szczupłe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 pepitka, ale ty masz nogiiiiiiiiiii ja jak szłam do porodu z moim pierworodnym to nie odróżniałam kolana od kostki takie były "zgrabne" i "szczupłe" To takie jak moje teraz, ale ja do porodu się nie przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dziś ma również mój synek urodziny, 8 lat skończył Dokładnie o tej godzinie się urodził, 11.35 O rany, same urodziny dziś Wszystkiego najsłodszego dla Twojego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To takie jak moje teraz, ale ja do porodu się nie przymierzam zawsze możesz spróbować, 100 milionów dolców czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Ale skwar dzisiaj, tylko nad morze pojechać Zapraszam Jakby wielka chwila sie zaczęła, na porodówke Cie odstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Ale skwar dzisiaj, tylko nad morze pojechać Nad morze dzisiaj nie jadę, ale pójdę na dni Pruszcza, bo Lady Pank będzie mi przygrywać do browarka A jak Józek No jak...... Siedzi i siedzi A ja ani morza, ani Lady Pank, ani browarka To na pocieszenie mogę obiecać, że wypiję Wasze zdrowie Dziękujemy bardzo I, jeśli mogę prosić, za maluszka, żeby wreszcie sie zdecydował na opuszczenie mojego brzucha Załatwione. W nocy rodzisz Dziekować, dziekować.... Jak faktycznie urodzę w nocy, to masz u mnie flaszkę Froszka obstawia, ze urodzę w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dziś ma również mój synek urodziny, 8 lat skończył Dokładnie o tej godzinie się urodził, 11.35 O rany, same urodziny dziś Wszystkiego najsłodszego dla Twojego synka dzięki, już przekazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 pepitka, ale ty masz nogiiiiiiiiiii ja jak szłam do porodu z moim pierworodnym to nie odróżniałam kolana od kostki takie były "zgrabne" i "szczupłe" Hahahahaha Nie no, nogi mam w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Ale skwar dzisiaj, tylko nad morze pojechać Zapraszam Jakby wielka chwila sie zaczęła, na porodówke Cie odstawię Już sie szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To takie jak moje teraz, ale ja do porodu się nie przymierzam zawsze możesz spróbować, 100 milionów dolców czeka Aaaaaaaaaale byłaby impreza na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Ale skwar dzisiaj, tylko nad morze pojechać Zapraszam Jakby wielka chwila sie zaczęła, na porodówke Cie odstawię Już sie szykuję Super, to czekam Słoneczko jest dzisiaj boooskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To takie jak moje teraz, ale ja do porodu się nie przymierzam zawsze możesz spróbować, 100 milionów dolców czeka Aaaaaaaaaale byłaby impreza na RW Mysle, ze wtedy alkohol lał by sie strumieniami nie tylko wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts