frosch 09.06.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 witam przelotnie Synku Kasi i Macieja( moglabys kasiu zdradzic jak ma na imie ) , rosnij zdrowo i niech usmiech nie schodzi z twej buzki !!!! http://www.weber-weiss.de/images/fussball.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 pepitka, ale ty masz nogiiiiiiiiiii ja jak szłam do porodu z moim pierworodnym to nie odróżniałam kolana od kostki takie były "zgrabne" i "szczupłe" Hahahahaha Nie no, nogi mam w normie Widać przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Ale skwar dzisiaj, tylko nad morze pojechać Zapraszam Jakby wielka chwila sie zaczęła, na porodówke Cie odstawię Już sie szykuję Super, to czekam Słoneczko jest dzisiaj boooskie O rany, nawet mi nie mów... Ja w cieniu dzisiaj przebywam, chociaż chciałabym troszkę się poopalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Ale skwar dzisiaj, tylko nad morze pojechać Zapraszam Jakby wielka chwila sie zaczęła, na porodówke Cie odstawię Już sie szykuję Super, to czekam Słoneczko jest dzisiaj boooskie O rany, nawet mi nie mów... Ja w cieniu dzisiaj przebywam, chociaż chciałabym troszkę się poopalać Jeszcze chwila i będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To takie jak moje teraz, ale ja do porodu się nie przymierzam zawsze możesz spróbować, 100 milionów dolców czeka Aaaaaaaaaale byłaby impreza na RW Mysle, ze wtedy alkohol lał by sie strumieniami nie tylko wirtualnie Oj na pewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 pp, max 3 dni w szpitalu po porodzie i się opalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 witam przelotnie Synku Kasi i Macieja( moglabys kasiu zdradzic jak ma na imie ) , rosnij zdrowo i niech usmiech nie schodzi z twej buzki !!!! http://www.weber-weiss.de/images/fussball.jpg uwaga zdradzam: ma na imię Bartuś, a jak wszyscy to wszyscy: córka Zuzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 pp, max 3 dni w szpitalu po porodzie i się opalasz Jak mi każą leżeć tam dłużej niż 3 doby, to ucieknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 uwaga zdradzam: ma na imię Bartuś, a jak wszyscy to wszyscy: córka Zuzia Chciałabym mieć małą Zuzię Bardzo lubię to imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 witam przelotnie Synku Kasi i Macieja( moglabys kasiu zdradzic jak ma na imie ) , rosnij zdrowo i niech usmiech nie schodzi z twej buzki !!!! http://www.weber-weiss.de/images/fussball.jpg uwaga zdradzam: ma na imię Bartuś, a jak wszyscy to wszyscy: córka Zuzia Froszka, ale tort odstawiłaś, no no.... Kiedy miałaś na to czas??? Zuzka.... bardzo mi sie podoba to imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 uwaga zdradzam: ma na imię Bartuś, a jak wszyscy to wszyscy: córka Zuzia Chciałabym mieć małą Zuzię Bardzo lubię to imię Ja bym chciała Zuzkę, Kornelię, Weronkę..... Echhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 pp, max 3 dni w szpitalu po porodzie i się opalasz Jak mi każą leżeć tam dłużej niż 3 doby, to ucieknę Tylko nie zapomnij zabrać juzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 uwaga zdradzam: ma na imię Bartuś, a jak wszyscy to wszyscy: córka Zuzia Chciałabym mieć małą Zuzię Bardzo lubię to imię Ja bym chciała Zuzkę, Kornelię, Weronkę..... Echhh.... Ja na razie mam Malwinkę Może następna bedzie Zuzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 komu deszczu troche, komu? bo zaraz wychodze z domu http://www.freakydog.de/images/regen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 http://images12.fotosik.pl/70/f558d77fd0ec817bm.jpg a tak wyglądał jubilat wczoraj, szedł na imprę urodzinową do kumpla z klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 uwaga zdradzam: ma na imię Bartuś, a jak wszyscy to wszyscy: córka Zuzia Chciałabym mieć małą Zuzię Bardzo lubię to imię Ja bym chciała Zuzkę, Kornelię, Weronkę..... Echhh.... Liczysz na trojaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 pp, max 3 dni w szpitalu po porodzie i się opalasz Jak mi każą leżeć tam dłużej niż 3 doby, to ucieknę Tylko nie zapomnij zabrać juzka Oj nie, nigdy Bez juzia ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 froszka, gacie http://foto.koszulki.com/prods_mini/110792.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 uwaga zdradzam: ma na imię Bartuś, a jak wszyscy to wszyscy: córka Zuzia Chciałabym mieć małą Zuzię Bardzo lubię to imię Ja bym chciała Zuzkę, Kornelię, Weronkę..... Echhh.... ja bym chciala , zebys chciala ......... ,.....weronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 http://images12.fotosik.pl/70/f558d77fd0ec817bm.jpg a tak wyglądał jubilat wczoraj, szedł na imprę urodzinową do kumpla z klasy Wow, jaki fajny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts