joola 09.06.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 I będziemy mieć niezły odlot (a tu winko z mojej własnej piwnicy ) http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-odlot.jpg Froszka gdzie się podziałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Witam pieknie. Józek się w końcu zdecydował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 dzien doberek kawe przynioslam http://kresby.grafika.cz/data/media/58/kafe07_small.jpg_middle.jpg widze marjucha , ze mamy dzis dyzur na ...porodowce pepitka tymczasem spi i ma nas wszystkich w..nosie jea , gacie moj bracie http://farm1.static.flickr.com/131/341570225_061b7e2baa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.06.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 heloł czesc Fasola ogladam reklamy : Soki Hoopa smakują jak ropa. Hochland serki zepsują ci nerki. Wczoraj był, a dziś go ni ma, bo się napił kawy Prima. Aromat Klubowych jak z rur wydechowych. Kto pali Sobieskie, ma plamy niebieskie. Melisana zrobi z ciebie bałwana. Po Uncle Bena ryżu łupie mnie w krzyżu, a po jego sosie mam syfy na nosie. Klejenie Kropelką jest głupotą wielką. Po Liptonie pocą się dłonie. Przyprawy Kucharka zwalą z nóg kanarka. Snickers baton jest wypchany watą. Od Rexony opadną ci balony. Mleko Białe jest skwaśniałe. Po Danonie Pysznym zrobisz się kapryśny. Od słodyczy Fazera psuje się cera. Margaryna Znakomita wykręca jelita. Po kiełbasie żywieckiej nie wciśniesz się w kieckę. Serki Królowa śnieżka robią bełt w bebeszkach. Od szamponu Herbina powiększa się łysina. Po napojach Hoop nerki mówią stop! Lody Zielonej Budki mają smak trutki. Rower Bobo pęknie pod tobą. Podpaska Ria w trąbke się zwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 czemu nazwałaś Olkę fasolą? PP już pewnie urodziła, bo ja się wczoraj mam nadzieję nie skułem nadaremnie Byłem na dniach Pruszcza i dostosowałem się do wokalisty LADY PANK , a dzisiaj jakiś taki mało obecny jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 czemu nazwałaś Olkę fasolą? PP już pewnie urodziła, bo ja się wczoraj mam nadzieję nie skułem nadaremnie Byłem na dniach Pruszcza i dostosowałem się do wokalisty LADY PANK , a dzisiaj jakiś taki mało obecny jestem w pracy przeciez Ole to Fasole nie wiedziales? kiedys ..daawno, dawno temu uwielbialam Blady Pank matko, jak to juz dawno bylo taki skuty byl na scenie? Panasewicz ? to do niego niepodobne pepitka pewnie ma czas , chce zdazyc z wykonczeniowka przed porodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dzień dobry wszystkim! Jak tam Pepitka? Czy Juzek się zdecydował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 czemu nazwałaś Olkę fasolą? PP już pewnie urodziła, bo ja się wczoraj mam nadzieję nie skułem nadaremnie Byłem na dniach Pruszcza i dostosowałem się do wokalisty LADY PANK , a dzisiaj jakiś taki mało obecny jestem w pracy przeciez Ole to Fasole nie wiedziales? kiedys ..daawno, dawno temu uwielbialam Blady Pank matko, jak to juz dawno bylo taki skuty byl na scenie? Panasewicz ? to do niego niepodobne pepitka pewnie ma czas , chce zdazyc z wykonczeniowka przed porodem Troche przesadzam. Nie było z Nim tak źle Ze mną tak Co do Pepitki, to raczej Józek czeka aż wszystko będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dzień dobry wszystkim! Jak tam Pepitka? Czy Juzek się zdecydował? depeesiu witaj taaaa......nici z picia moze pepicia , zle odczytala termin porodu ....tam musi stac ...18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 czemu nazwałaś Olkę fasolą? PP już pewnie urodziła, bo ja się wczoraj mam nadzieję nie skułem nadaremnie Byłem na dniach Pruszcza i dostosowałem się do wokalisty LADY PANK , a dzisiaj jakiś taki mało obecny jestem w pracy przeciez Ole to Fasole nie wiedziales? kiedys ..daawno, dawno temu uwielbialam Blady Pank matko, jak to juz dawno bylo taki skuty byl na scenie? Panasewicz ? to do niego niepodobne pepitka pewnie ma czas , chce zdazyc z wykonczeniowka przed porodem Troche przesadzam. Nie było z Nim tak źle Ze mną tak Co do Pepitki, to raczej Józek czeka aż wszystko będzie gotowe pewnie nie skonczyla jeszcze dziecinnego pokoju , to sie dzieciak wk..... chyba nie bylo z toba tak tragicznie skoro siedzisz od rana w pracy a ja zdazylam sie juz zarznac dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 pewnie nie skonczyla jeszcze dziecinnego pokoju , to sie dzieciak wk..... chyba nie bylo z toba tak tragicznie skoro siedzisz od rana w pracy a ja zdazylam sie juz zarznac dzisiaj No to ma chłopak charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 a ja zdazylam sie juz zarznac dzisiaj Bidulko... Założyłaś plasterek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 http://i7.photobucket.com/albums/y284/cybercoolie/Pizza.jpg zjadlabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć Dzięki za gacie i kawę PP urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła To może tak Olkalybowa gospodyni domowa Olka forumowa kibolka Chyba lepiej żebym nic nie wymyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.06.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 PP urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć Dzięki za gacie i kawę PP urodziła Pytasz czy oznajmiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.06.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła To może tak Olkalybowa gospodyni domowa Olka forumowa kibolka Chyba lepiej żebym nic nie wymyślał Olkalybowa łaciata krowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts