mati_sowee 10.06.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć Dzięki za gacie i kawę PP urodziła urodzila - to pewna sytuacja, czy to tylko Twoje przeczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 kawka - bardzo chetnie - pije w zielonym kubeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła To może tak Olkalybowa gospodyni domowa Olka forumowa kibolka Chyba lepiej żebym nic nie wymyślał Olkalybowa łaciata krowa Marjucha ciepła klucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 PP urodziła sie mi śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła To może tak Olkalybowa gospodyni domowa Olka forumowa kibolka Chyba lepiej żebym nic nie wymyślał Olkalybowa łaciata krowa Marjucha ciepła klucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła a moj wujek zawsze podspiewywal "malgoska glupias ty " fasolka wolam na moja olke depeesiu , obkleilam sie ......dwie rany szarpane ....czlowiek sie tak poswieca dla ukochanego ..a on jeszcze spi lece po bulki .....ma ktos ochote ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.06.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 PP urodziła sie mi śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.06.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja chcę bułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja chcę bułki a ja do bułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 PP urodziła sie mi śniło Kurcze, a już myślałem że w końcu zostaliśmy znowu ojcami i matkami na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 PP urodziła sie mi śniło a mi się śniły kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 PP urodziła sie mi śniło a mi się śniły kwiaty A mi się śniła Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 PP urodziła sie mi śniło Kurcze, a już myślałem że w końcu zostaliśmy znowu ojcami i matkami na forum ja miewam prorocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła To może tak Olkalybowa gospodyni domowa Olka forumowa kibolka Chyba lepiej żebym nic nie wymyślał Olkalybowa łaciata krowa Marjucha ciepła klucha olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Z kruszonką też, ale pod nią musi być pyszna masa budyniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 PP urodziła sie mi śniło Kurcze, a już myślałem że w końcu zostaliśmy znowu ojcami i matkami na forum ja miewam prorocze skoro tak, to moze za kilka dni odwiedzi nas na forum z malenstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Z kruszonką też, ale pod nią musi być pyszna masa budyniowa budyniowa - nie, a moze byc twarogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts