marjucha 10.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu matisowee - też ma swoją drugą połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła To może tak Olkalybowa gospodyni domowa Olka forumowa kibolka Chyba lepiej żebym nic nie wymyślał Olkalybowa łaciata krowa Marjucha ciepła klucha olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu dzieki - noz coz nie ma do mnie rymow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu matisowee - też ma swoją drugą połowę no jasne ze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Z kruszonką też, ale pod nią musi być pyszna masa budyniowa budyniowa - nie, a moze byc twarogowa No dobra, niech będzie. Froscha to goń do sklepu po drożdżowki z masą twarogową i kruszonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 i poprosze jeszcze jedna kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu matisowee - też ma swoją drugą połowę no jasne ze mam Nie wątpię. Zrymować chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Z kruszonką też, ale pod nią musi być pyszna masa budyniowa budyniowa - nie, a moze byc twarogowa No dobra, niech będzie. Froscha to goń do sklepu po drożdżowki z masą twarogową i kruszonką a mnie jakiegoś kabana przytargaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu matisowee - też ma swoją drugą połowę no jasne ze mam Nie wątpię. Zrymować chciałem jakos brakuje rymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Z kruszonką też, ale pod nią musi być pyszna masa budyniowa budyniowa - nie, a moze byc twarogowa No dobra, niech będzie. Froscha to goń do sklepu po drożdżowki z masą twarogową i kruszonką a mnie jakiegoś kabana przytargaj I kilogram marchewki na drugie śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ... a dzisiaj jakiś taki mało obecny jestem w pracy nie jesteś osamotniony....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Z kruszonką też, ale pod nią musi być pyszna masa budyniowa budyniowa - nie, a moze byc twarogowa No dobra, niech będzie. Froscha to goń do sklepu po drożdżowki z masą twarogową i kruszonką a mnie jakiegoś kabana przytargaj marchewka dobra do pochrupania I kilogram marchewki na drugie śniadanie nie tutaj mi sie napisalo - marchewka dobra do pochrupania,ale w malych ilosciach bo jestem uczulona na marchewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ... a dzisiaj jakiś taki mało obecny jestem w pracy nie jesteś osamotniony....niestety w niedziele w pracy - to gdzie Wy pracujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Z kruszonką też, ale pod nią musi być pyszna masa budyniowa budyniowa - nie, a moze byc twarogowa No dobra, niech będzie. Froscha to goń do sklepu po drożdżowki z masą twarogową i kruszonką Niemcy takich nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ... a dzisiaj jakiś taki mało obecny jestem w pracy nie jesteś osamotniony....niestety Od razu mi lepiej, że nie jestem osamotniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ... a dzisiaj jakiś taki mało obecny jestem w pracy nie jesteś osamotniony....niestety w niedziele w pracy - to gdzie Wy pracujecie na ......grubie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Z kruszonką też, ale pod nią musi być pyszna masa budyniowa budyniowa - nie, a moze byc twarogowa No dobra, niech będzie. Froscha to goń do sklepu po drożdżowki z masą twarogową i kruszonką a mnie jakiegoś kabana przytargaj marchewka dobra do pochrupania I kilogram marchewki na drugie śniadanie nie tutaj mi sie napisalo - marchewka dobra do pochrupania,ale w malych ilosciach bo jestem uczulona na marchewke mnie się zęby wycierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Z kruszonką też, ale pod nią musi być pyszna masa budyniowa budyniowa - nie, a moze byc twarogowa No dobra, niech będzie. Froscha to goń do sklepu po drożdżowki z masą twarogową i kruszonką Niemcy takich nie robią To ma problem, bo ja chcę drożdżówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Gratki czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja do kawy poprosze rogalika moze byc byc francuski A dla mnie drożdżówka. Niech będzie Polska moze byc drozdzowka aby byla z kruszonka Z kruszonką też, ale pod nią musi być pyszna masa budyniowa budyniowa - nie, a moze byc twarogowa No dobra, niech będzie. Froscha to goń do sklepu po drożdżowki z masą twarogową i kruszonką Niemcy takich nie robią To ma problem, bo ja chcę drożdżówkę ślonsko dziołcha .......sama upiecze PS. extra do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts