premiumpremium 10.06.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć!!!!! No proszę, ja nie czuję jak rymuję Cześć, cześć, a mnie głowa widzę nadaremnie boli. Niestety... To samo pomyślałam, jak się rano obudziłam - że pewnie dużo wypiłeś, a tu nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Hej ludziska Jea, co to za sztuczka??? hej a dlaczego mnie ma pytać co ja znowu zrobiłam Może mnożysz posty przez otwieranie na raz paru okienek i system wariuje. a nich wariuje ..co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła To może tak Olkalybowa gospodyni domowa Olka forumowa kibolka Chyba lepiej żebym nic nie wymyślał Olkalybowa łaciata krowa Marjucha ciepła klucha olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu verunia-??? Verunia - fajna niunia (że tak młodzieżowo ) pepitka bombowa kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć!!!!! No proszę, ja nie czuję jak rymuję Cześć a mnie się sniło, że to dzisiaj będzie w moim wieku, to już prorocze są... nie tak jak u marjuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła To może tak Olkalybowa gospodyni domowa Olka forumowa kibolka Chyba lepiej żebym nic nie wymyślał Olkalybowa łaciata krowa Marjucha ciepła klucha olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu verunia-??? Verunia - fajna niunia (że tak młodzieżowo ) łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeełłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłęeeeeeeeeeeee mikopiko stary bziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć!!!!! No proszę, ja nie czuję jak rymuję Cześć a mnie się sniło, że to dzisiaj będzie w moim wieku, to już prorocze są... nie tak jak u marjuchy Gdzie mi tam się z Tobą mierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.06.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mikopiko stronkę pyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mikopiko stronkę pyko dzięki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mikopiko stronkę pyko Mikopiko lubi Kopiko. Głupie, nie. Na nic więcej mnie dzisiaj nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 kopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 kopiko No, cukierki kawowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.06.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 mój wujek za mną krzyczał Ola korbola, zgubiła dydola ale ja byłam wtedy wściekła To może tak Olkalybowa gospodyni domowa Olka forumowa kibolka Chyba lepiej żebym nic nie wymyślał Olkalybowa łaciata krowa Marjucha ciepła klucha olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu verunia-??? Verunia - fajna niunia (że tak młodzieżowo ) pepitka bombowa kobitka Ale sobie słodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 http://www.calendar.sk/moonphase-pl.php pełnia daleko... pp obstawiam z 12/13 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć!!!!! No proszę, ja nie czuję jak rymuję Cześć a mnie się sniło, że to dzisiaj będzie w moim wieku, to już prorocze są... nie tak jak u marjuchy Haha Obyś te sny miał prorocze Szczególnie dzisiejszy Wygraliśmy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 kopiko No, cukierki kawowe aaaa mikopiko z pomponami fiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.06.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu Ale sobie słodzimy Słodzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć!!!!! No proszę, ja nie czuję jak rymuję Cześć a mnie się sniło, że to dzisiaj będzie w moim wieku, to już prorocze są... nie tak jak u marjuchy Haha Obyś te sny miał prorocze Szczególnie dzisiejszy Wygraliśmy!!!!! suuuuper też się cieszę chłopaki górą..nasi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 olkalybowa -lyby polowa marjucha - zlosliwosci pucha depeeska -wcale nie deska frosch-wstydu za grosz jeaczek-fajny chlopaczek matisowee...nie mam pomyslu Ale sobie słodzimy Słodzimy? hahahhahahahahahahahhahahahaahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.06.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 http://www.calendar.sk/moonphase-pl.php pełnia daleko... pp obstawiam z 12/13 czerwca Mam nadzieję, ze to termin ostateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 http://www.calendar.sk/moonphase-pl.php pełnia daleko... pp obstawiam z 12/13 czerwca Mam nadzieję, ze to termin ostateczny no to do roboty!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz , że pomagają w tym bliskie spotkania z mężem zaraz coś znajdę ci na nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts