Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

na brak kup nie mogę narzekać ich ilość dochodzi do 4 dziennie u syna oczywiście bo ja w tej kwestii nie dorastam mu do pięt

Ale za to do jakich ładnych pięt mu nie dorastasz 8) :lol:

Witam przelotem :D

Widzę że wieści od pp jeszcze nie ma .

Może uda mi się wpaść później .

Miłego dzionka :D

Dzień dobry, część i czołem ;)

To ja i mój uparciuch - razem :roll: :roll: :roll:

:D

no tak... odpowiedź od źródła... witajcie Pepitko i Uparciuchu... on po prostu wie co dobre i mu nie spieszno na ten świat :) bedzie miał dobre wyczucie w życiu :wink: :lol: :lol: :lol: bo przeciez..... nie ma jak, u mamy.... lalalala, lalala....

Ja to wszystko staram się zrozumieć, ale moje kości tego już nie wytrzymują, jest mi ciężko i gorąco :) Chociaż trochę się uspokoił i już mnie tak nie dźga po wewnetrznej stronie brzucha :lol: :D

Dzień dobry, część i czołem ;)

To ja i mój uparciuch - razem :roll: :roll: :roll:

:D

no tak... odpowiedź od źródła... witajcie Pepitko i Uparciuchu... on po prostu wie co dobre i mu nie spieszno na ten świat :) bedzie miał dobre wyczucie w życiu :wink: :lol: :lol: :lol: bo przeciez..... nie ma jak, u mamy.... lalalala, lalala....

Ja to wszystko staram się zrozumieć, ale moje kości tego już nie wytrzymują, jest mi ciężko i gorąco :) Chociaż trochę się uspokoił i już mnie tak nie dźga po wewnetrznej stronie brzucha :lol: :D

pewnie już pikuje