Olkalybowa 11.06.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 cześć dziewczyny ciepło nad morzem? Ola kupa już była? ..synka oczywiście my dzisiaj łapiemy siusiu do woreczka nie mój dodam była była musowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam miko gratki, doczekałaś się ja czekam na wieści od pp a co??? juz jest w szpitalu???? to daj znac może i jest nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 cześć dziewczyny ciepło nad morzem? Ola kupa już była? ..synka oczywiście my dzisiaj łapiemy siusiu do woreczka nie mój dodam była była musowo u nas nie...i lepiej, żeby na razie nie była bo woreczek...mógłby ucierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.06.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 na brak kup nie mogę narzekać ich ilość dochodzi do 4 dziennie u syna oczywiście bo ja w tej kwestii nie dorastam mu do pięt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 na brak kup nie mogę narzekać ich ilość dochodzi do 4 dziennie u syna oczywiście bo ja w tej kwestii nie dorastam mu do pięt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.06.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 na brak kup nie mogę narzekać ich ilość dochodzi do 4 dziennie u syna oczywiście bo ja w tej kwestii nie dorastam mu do pięt Ale za to do jakich ładnych pięt mu nie dorastasz Witam przelotem Widzę że wieści od pp jeszcze nie ma . Może uda mi się wpaść później . Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Dzień dobry! Dziś w pracy 10h... Ale początek tygodnia Chcę na budowę buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.06.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 po przypisie na gg wnioskuję że pp jeszcze 2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.06.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 zgrabnonoga zajrzysz do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 po przypisie na gg wnioskuję że pp jeszcze 2 w 1 do wtorku musi urodzić .... a jak nie do wtorku to na pewno po wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.06.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 po przypisie na gg wnioskuję że pp jeszcze 2 w 1 do wtorku musi urodzić .... a jak nie do wtorku to na pewno po wtorku pewnie....wyjscia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Dzień dobry, część i czołem To ja i mój uparciuch - razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 11.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 hej wszystkim!! Jak tam u Pepitki????? wczoraj urodziła sie mała Malwinka córeczka siostry mojego męża... a jak u pepitki???? ktos cos wie??????? poczytam se nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 po przypisie na gg wnioskuję że pp jeszcze 2 w 1 do wtorku musi urodzić .... a jak nie do wtorku to na pewno po wtorku pewnie....wyjscia nie ma Też mi się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.06.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 ja nic nie wiem Ja też nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 11.06.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Dzień dobry, część i czołem To ja i mój uparciuch - razem no tak... odpowiedź od źródła... witajcie Pepitko i Uparciuchu... on po prostu wie co dobre i mu nie spieszno na ten świat bedzie miał dobre wyczucie w życiu bo przeciez..... nie ma jak, u mamy.... lalalala, lalala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.06.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Dzień dobry, część i czołem To ja i mój uparciuch - razem no tak... odpowiedź od źródła... witajcie Pepitko i Uparciuchu... on po prostu wie co dobre i mu nie spieszno na ten świat bedzie miał dobre wyczucie w życiu bo przeciez..... nie ma jak, u mamy.... lalalala, lalala.... Ja to wszystko staram się zrozumieć, ale moje kości tego już nie wytrzymują, jest mi ciężko i gorąco Chociaż trochę się uspokoił i już mnie tak nie dźga po wewnetrznej stronie brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.06.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Dzień dobry, część i czołem To ja i mój uparciuch - razem no tak... odpowiedź od źródła... witajcie Pepitko i Uparciuchu... on po prostu wie co dobre i mu nie spieszno na ten świat bedzie miał dobre wyczucie w życiu bo przeciez..... nie ma jak, u mamy.... lalalala, lalala.... Ja to wszystko staram się zrozumieć, ale moje kości tego już nie wytrzymują, jest mi ciężko i gorąco Chociaż trochę się uspokoił i już mnie tak nie dźga po wewnetrznej stronie brzucha pewnie już pikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.06.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 wyskoczy to nawet nie zauważysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts