Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

KOCHANI!!

DZISIAJ W OKOLICACH 3 NAD RANEM......... JUZEK OPUŚCIŁ CUDOWNE CIAŁO NASZEJ WSPANIAŁEJ PP I JEST JUŻ Z NAMI CAŁY I ZDROWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Waży 3300, mierzy 55 cm i będzie miał na imię Weronika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

dokładnie to o 2:45 ma długie blond włosy i jest śliczna i zdrowa :D :D :D

http://www.jazzybaby.pl/zdjecia/811.jpg

KOCHANI!!

DZISIAJ W OKOLICACH 3 NAD RANEM......... JUZEK OPUŚCIŁ CUDOWNE CIAŁO NASZEJ WSPANIAŁEJ PP I JEST JUŻ Z NAMI CAŁY I ZDROWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Waży 3300, mierzy 55 cm i będzie miał na imię Weronika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

hip hip hip hip huuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa

:D :D :D :D :D :D

mówiłam , że wiedziałam :D

Justynko, niech Twoja Córeczka zawsze będzie światłem Twoich oczu i radością Twego życia. Niech jej się układa życie jak po różach. Niech jej obecność w Twoim życiu będzie pasmem nieustającej radości i dumy!!!

http://republika.pl/blog_bg_60153/62986/tr/bobaski_w_rozach.jpg

KOCHANI!!

dokładnie to o 2:45 ma długie blond włosy i jest śliczna i zdrowa :D :D :D

http://www.jazzybaby.pl/zdjecia/811.jpg

nie dała pospać mamie

Czesć wszystkim !

PP - jaka swietna wiadomość - gratulacje wielkie dla Rodziców i buziaki dla Maleństwa ! Niech zdrowo rośnie !

A u nas kolejny dzień z rzędu skwar niemiłosierny - mam wrażenie, ze to słońce jest jakieś inne, parzy normalnie, nia da się wysiedzieć dłuższą chwilę - wczoraj zapomniałam zakryć głowy i tak się załatwiłam,ze o 2 nocy w koszulce do spania i szlafroku leciałam do mamy (mieszka jakieś 200 m dalej) po tabletki na ból głowy, wapno i jakieś inne ... głowa mi pękała, miałam mdłości i dreszcze.brrrr dzisiaj nie wychodzę na tą spiekotę :roll:

Wartownik - to njak będzie z tym Twoim avatarem ? :wink:

Czesć wszystkim !

PP - jaka swietna wiadomość - gratulacje wielkie dla Rodziców i buziaki dla Maleństwa ! Niech zdrowo rośnie !

A u nas kolejny dzień z rzędu skwar niemiłosierny - mam wrażenie, ze to słońce jest jakieś inne, parzy normalnie, nia da się wysiedzieć dłuższą chwilę - wczoraj zapomniałam zakryć głowy i tak się załatwiłam,ze o 2 nocy w koszulce do spania i szlafroku leciałam do mamy (mieszka jakieś 200 m dalej) po tabletki na ból głowy, wapno i jakieś inne ... głowa mi pękała, miałam mdłości i dreszcze.brrrr dzisiaj nie wychodzę na tą spiekotę :roll:

Wartownik - to njak będzie z tym Twoim avatarem ? :wink:

U nas też praży.... przy tym słońcu można zejść :x ...nawet córcia nie siedzi w piaskownicy tylko ucieka do domu...

Mam nadzieję, że słoneczko się nie zemści za te słowa jak będę na plaży :roll: :wink: :lol: ...