Maxtorka 12.06.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Muli.... Ja to przeczekałam w KK Luzara.... ... Maxi jak Ciebie widzę tzn. twoje posty , to zaraz mi się przypomina umówiona wizyta .... Nieźle co?.... Hihihi , ale mam nadzieję że to nie jest zły sen Spójrz na mojego avatarka , tam nie ma żadnych narzędzi tortur Tylko ja , cała ja ( sto lat temu rzecz jasna ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 12.06.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Mati, a gdzie streszczonko?????? Masz jakieś fory?? jakie streszczonko Streszczenie poprzedniej strony, czyli co się działo lub nie działo ... Ponoć nie trzeba streszczać jeśli się zakończyło poprzednią i ustrzeliło nową stronkę .... a to ja niewiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Muli.... Ja to przeczekałam w KK Luzara.... ... Maxi jak Ciebie widzę tzn. twoje posty , to zaraz mi się przypomina umówiona wizyta .... Nieźle co?.... Hihihi , ale mam nadzieję że to nie jest zły sen Spójrz na mojego avatarka , tam nie ma żadnych narzędzi tortur Tylko ja , cała ja ( sto lat temu rzecz jasna ) . Avatarek jest piękny....bez dwóch zdań .... Nie jest źle ...zawsze są emocje, ale do złych snów nie można porównywać ... PS. Jak na ponad sto lat nieźle stukasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.06.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Mati, a gdzie streszczonko?????? Masz jakieś fory?? jakie streszczonko Streszczenie poprzedniej strony, czyli co się działo lub nie działo ... Ponoć nie trzeba streszczać jeśli się zakończyło poprzednią i ustrzeliło nową stronkę .... a to ja niewiedzialam No to przed Tobą.....Twój pierwszy raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.06.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.06.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 I jakże sie cieszę, że pepitka ma już dzidzię Pepitko i Weroniczko 100 lat w zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 12.06.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 kupiłam buty yupiiiii nawet nie wiecie jak sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 kupiłam buty yupiiiii nawet nie wiecie jak sie ciesze Do tej pory na boso biegałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 kupiłam buty yupiiiii nawet nie wiecie jak sie ciesze Do tej pory na boso biegałaś? mati podać Ci surowicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ogromne gratulacji pepitkahttp://www.rodzina.republika.pl/blog_zdjecia/7007large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 12.06.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 kupiłam buty yupiiiii nawet nie wiecie jak sie ciesze Do tej pory na boso biegałaś? buty do sukni slubnej - szukalam juz z 3 miesiace - mam maly rozmiar stopy, wiec problemy z kupnem fajnych eleganckich butow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 12.06.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 kupiłam buty yupiiiii nawet nie wiecie jak sie ciesze Do tej pory na boso biegałaś? mati podać Ci surowicę? i tak to nic nie da - bede dzisiaj chodzila cala w skowronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 kupiłam buty yupiiiii nawet nie wiecie jak sie ciesze Do tej pory na boso biegałaś? buty do sukni slubnej - szukalam juz z 3 miesiace - mam maly rozmiar stopy, wiec problemy z kupnem fajnych eleganckich butow a kiedy ten wielki dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 12.06.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 kupiłam buty yupiiiii nawet nie wiecie jak sie ciesze Do tej pory na boso biegałaś? buty do sukni slubnej - szukalam juz z 3 miesiace - mam maly rozmiar stopy, wiec problemy z kupnem fajnych eleganckich butow a kiedy ten wielki dzień? za miesiąc 14 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 kupiłam buty yupiiiii nawet nie wiecie jak sie ciesze Do tej pory na boso biegałaś? buty do sukni slubnej - szukalam juz z 3 miesiace - mam maly rozmiar stopy, wiec problemy z kupnem fajnych eleganckich butow a kiedy ten wielki dzień? za miesiąc 14 lipca na ten sam termin mam zaproszenie na wesele, może to do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 12.06.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 kupiłam buty yupiiiii nawet nie wiecie jak sie ciesze Do tej pory na boso biegałaś? buty do sukni slubnej - szukalam juz z 3 miesiace - mam maly rozmiar stopy, wiec problemy z kupnem fajnych eleganckich butow a kiedy ten wielki dzień? za miesiąc 14 lipca na ten sam termin mam zaproszenie na wesele, może to do Ciebie? może - moje w Olsztynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 może - moje w Olsztynie łe szkoda, nie Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.06.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 kupiłam buty yupiiiii nawet nie wiecie jak sie ciesze Super To jeszcze bielizna i gotowa jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 12.06.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 może - moje w Olsztynie łe szkoda, nie Twoje szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.06.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 może - moje w Olsztynie łe szkoda, nie Twoje Może dasz rade 2 obskoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts