mikopiko 13.06.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Pochwale się Mam tylko nadzieję, że nie za szybko Na teście wyszły mi dwie kreski ojej!! gratulacje ale super wiadomość! to druga taka dnia dzisiejszego moze to nie ostatnia?? jak to druga? ty też? nie, ja nie! ale żona jednego kolegi tu forum na razie? mam nadzieje ze narazie to kiedy to na razie się skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.06.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 to kiedy to na razie się skończy? tego to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Olka, kiedy my się wreszcie spotkamy??? tak blisko mamy i takie trudności... hmmm... jak tylko wyzdrowieje to bede Cię męczyć o jakąś kawe... teraz to bym wszystkich pozarazala... a tego bym nie chciala... to kuruj się i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.06.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Olka, kiedy my się wreszcie spotkamy??? tak blisko mamy i takie trudności... hmmm... jak tylko wyzdrowieje to bede Cię męczyć o jakąś kawe... teraz to bym wszystkich pozarazala... a tego bym nie chciala... to kuruj się i daj znać dopsz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 nie, ja nie! ale żona jednego kolegi tu forum rafałka masz na myśli, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.06.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Olka, nie wiem czy wiesz, ale Twoi Rodzice, szczególnie Tato wprawia w zakłopotanie pobliskich mężczyzn swoja pracowitościa i tym jak sie pięknie i niesamowicie szybko zmienia w ich ogrodzie.... mój mąż to widze że wręcz ma wysypke na widok pracujacego Taty Twojego podziękuj mu po stokroć! może temu mojemu wejdzie na ambicje i wreszcie zacznie cos bardziej robic w tym naszym "ogrodzie" :D:D na sąsiada naszego działa podobnie i jego zona sąsiadka tez sie bardzo z tego powodu cieszy :D podziękuje mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.06.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 nie, ja nie! ale żona jednego kolegi tu forum rafałka masz na myśli, prawda? tak jest! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Olka, nie wiem czy wiesz, ale Twoi Rodzice, szczególnie Tato wprawia w zakłopotanie pobliskich mężczyzn swoja pracowitościa i tym jak sie pięknie i niesamowicie szybko zmienia w ich ogrodzie.... mój mąż to widze że wręcz ma wysypke na widok pracujacego Taty Twojego podziękuj mu po stokroć! może temu mojemu wejdzie na ambicje i wreszcie zacznie cos bardziej robic w tym naszym "ogrodzie" :D:D na sąsiada naszego działa podobnie i jego zona sąsiadka tez sie bardzo z tego powodu cieszy :D podziękuje mu dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 U nas na działce to tylko trochę trawy i to jeszcze marnej. Mówię tacie u nas to nie uda sie tak ładnie zrobić nawet Tobie by sie nie udało. Wyjeżdżamy na tydzień latem może zrobi nam niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 nie widać chmurki..... Bo wszystkie sa u mnie Pada , zrobiło sie chłodniej , ale przyjemniej No i darmowe podlewanie ogrodu a u nas dalej słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.06.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 U nas na działce to tylko trochę trawy i to jeszcze marnej. Mówię tacie u nas to nie uda sie tak ładnie zrobić nawet Tobie by sie nie udało. Wyjeżdżamy na tydzień latem może zrobi nam niespodziankę ale go wzięłaś na sposób.... :D :D możliwe ze zadziała.. wygląda na ambitnego i twardego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.06.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Wciąż sie zastanawiam jak przekazac te nowinę mężowi... Bo jeszcze nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.06.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Wciąż sie zastanawiam jak przekazac te nowinę mężowi... Bo jeszcze nie wie o kurcze mow do niego o sobie w liczbie mnogiej, ciekawe kiedy sie zorientuje... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.06.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 na przykład: "ale jesteśmy głodni, chyba musimy coś zjeść" "ale jesteśmy śpiący, chyba sie położymy spać", "jutro podziemy na zakupy i kupimy co trzeba". albo "Mężu, choć do nas na chwilke" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.06.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Wciąż sie zastanawiam jak przekazac te nowinę mężowi... Bo jeszcze nie wie O, qrtka, Beti, Ty to niezla jestes Tu juz cale forum huczy a najbardziej zainteresowany w blogiej niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.06.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Wciąż sie zastanawiam jak przekazac te nowinę mężowi... Bo jeszcze nie wie O, qrtka, Beti, Ty to niezla jestes Tu juz cale forum huczy a najbardziej zainteresowany w blogiej niewiedzy tak to juz jest, ze radosna nowinaczłowiek mógłby sie dzielić z całym Światem natychmiast! nie patrząc na kolejnośc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts