Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Pochwale się :D Mam tylko nadzieję, że nie za szybko :-?

Na teście wyszły mi dwie kreski :D :D :D

ojej!! gratulacje :) ale super wiadomość! to druga taka dnia dzisiejszego :)

moze to nie ostatnia?? 8) :lol: :lol: :lol:

jak to druga? ty też? :o

nie, ja nie! :D ale żona jednego kolegi tu forum :)

na razie? :roll: :p

:D :D :D :D

mam nadzieje ze narazie 8) :lol: :lol: :lol:

to kiedy to na razie się skończy? :wink:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Olka, nie wiem czy wiesz, ale Twoi Rodzice, szczególnie Tato wprawia w zakłopotanie pobliskich mężczyzn swoja pracowitościa i tym jak sie pięknie i niesamowicie szybko zmienia w ich ogrodzie.... :wink: :lol: :lol: :lol: mój mąż to widze że wręcz ma wysypke na widok pracujacego Taty Twojego :D podziękuj mu po stokroć! może temu mojemu wejdzie na ambicje i wreszcie zacznie cos bardziej robic w tym naszym "ogrodzie" :D:D:D na sąsiada naszego działa podobnie i jego zona sąsiadka tez sie bardzo z tego powodu cieszy :D :D :D podziękuje mu :D

Olka, nie wiem czy wiesz, ale Twoi Rodzice, szczególnie Tato wprawia w zakłopotanie pobliskich mężczyzn swoja pracowitościa i tym jak sie pięknie i niesamowicie szybko zmienia w ich ogrodzie.... :wink: :lol: :lol: :lol: mój mąż to widze że wręcz ma wysypke na widok pracujacego Taty Twojego :D podziękuj mu po stokroć! może temu mojemu wejdzie na ambicje i wreszcie zacznie cos bardziej robic w tym naszym "ogrodzie" :D:D:D na sąsiada naszego działa podobnie i jego zona sąsiadka tez sie bardzo z tego powodu cieszy :D :D :D podziękuje mu :D

dobre :lol:

U nas na działce to tylko trochę trawy i to jeszcze marnej. Mówię tacie u nas to nie uda sie tak ładnie zrobić :wink: nawet Tobie by sie nie udało. Wyjeżdżamy na tydzień latem może zrobi nam niespodziankę :lol:

ale go wzięłaś na sposób.... :D :D :D :D

możliwe ze zadziała.. wygląda na ambitnego i twardego faceta :wink: :lol: :lol: :lol:

Wciąż sie zastanawiam jak przekazac te nowinę mężowi...

Bo jeszcze nie wie :wink:

O, qrtka, Beti, Ty to niezla jestes :)

Tu juz cale forum huczy :wink: :lol: a najbardziej zainteresowany w blogiej niewiedzy :D

tak to juz jest, ze radosna nowinaczłowiek mógłby sie dzielić z całym Światem natychmiast! nie patrząc na kolejnośc... :)