Ew-ka 13.06.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 [Nie ma sprzyjających chwil to ja po ciuchutku trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.06.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Chciałabym go zaskoczyć... Najgorsze, że mało sie widzimy, bo mąż przed 6stą wychodzi, a wraca po budowie, po 21szej... Nie ma sprzyjających chwil Hmm, jak to nie ma???? A te dwa paseczki to dzięki komu? :D Zapytaj niewinnie, czy chciałby być tatusiem. I zobaczysz co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Chciałabym go zaskoczyć... Najgorsze, że mało sie widzimy, bo mąż przed 6stą wychodzi, a wraca po budowie, po 21szej... Nie ma sprzyjających chwil Hmm, jak to nie ma???? A te dwa paseczki to dzięki komu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.06.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Chciałabym go zaskoczyć... Najgorsze, że mało sie widzimy, bo mąż przed 6stą wychodzi, a wraca po budowie, po 21szej... Nie ma sprzyjających chwil Hmm, jak to nie ma???? A te dwa paseczki to dzięki komu? :D Zapytaj niewinnie, czy chciałby być tatusiem. I zobaczysz co dalej Oj wiem, że by chciał, bo ta ciąza to nie wpadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.06.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Chciałabym go zaskoczyć... Najgorsze, że mało sie widzimy, bo mąż przed 6stą wychodzi, a wraca po budowie, po 21szej... Nie ma sprzyjających chwil Hmm, jak to nie ma???? A te dwa paseczki to dzięki komu? :D Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.06.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Beti gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.06.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Hejka ludzie Same dobre wiadomości, beti555 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.06.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 o MATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja dopiero teraz przeczytałam, że pp urodziła, Gratulacje dla mamy i taty i całuski dla Weroniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.06.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzięki, dzieki, dzięki Kupiłam najmniejsze buciki jakie znalazłam Dam dzisiaj mężowi. Chyba zrozumie? Jedyny problem to miałam jaki kolor wziąć: w różu czy błękicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzięki, dzieki, dzięki Kupiłam najmniejsze buciki jakie znalazłam Dam dzisiaj mężowi. Chyba zrozumie? Jedyny problem to miałam jaki kolor wziąć: w różu czy błękicie było kupić dwie pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.06.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzięki, dzieki, dzięki Kupiłam najmniejsze buciki jakie znalazłam Dam dzisiaj mężowi. Chyba zrozumie? Jedyny problem to miałam jaki kolor wziąć: w różu czy błękicie było kupić dwie pary Pokazać po jednej sztuce z każdego i powiedzieć - kochanie które Ci sie barzdiej podobają ? Witam przelotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzięki, dzieki, dzięki Kupiłam najmniejsze buciki jakie znalazłam Dam dzisiaj mężowi. Chyba zrozumie? Jedyny problem to miałam jaki kolor wziąć: w różu czy błękicie było kupić dwie pary Pokazać po jednej sztuce z każdego i powiedzieć - kochanie które Ci sie barzdiej podobają ? Witam przelotem włożyć pod poduszkę albo kołderkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 13.06.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Pamietam jak sie dowiedzialem pierwszy raz , ze zostane ojcem .... aaaale to byla klamczucha .... a ja tak sie cieszylem przez tyle tygodni ....hmmm , dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.06.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Pamietam jak sie dowiedzialem pierwszy raz , ze zostane ojcem .... aaaale to byla klamczucha .... a ja tak sie cieszylem przez tyle tygodni ....hmmm , dziewczyny dawałeś po bandzie równo? beti gratulacje wszystkich przelotnie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.06.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 czesc wam !!! miko gatki pozdrawiam wszystkich od siebie, pepici i werki mala jest strasznym zarlokiem i.....ponoc gada jak najeta beti ..jak sie ciesze !!!....trzymam kciuki za pomyslne wiesci dziekuje monikach i depeesce za przekazanie waznych informacji i......przepraszam wszystkich , ktorych obudzilam i......przepraszam wszystkich , ktorych nie obudzilam , bo nie mialam ich nr-ow telefonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.06.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 czesc wam !!! miko gatki pozdrawiam wszystkich od siebie, pepici i werki mala jest strasznym zarlokiem i.....ponoc gada jak najeta w trzech językach, podobno w Ciebie się wdała ale wyrośnie z tego cześć te druty, to pociągli, czy sama musiałaś od neta oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 czesc wam !!! miko gatki pozdrawiam wszystkich od siebie, pepici i werki mala jest strasznym zarlokiem i.....ponoc gada jak najeta w trzech językach, podobno w Ciebie się wdała ale wyrośnie z tego cześć te druty, to pociągli, czy sama musiałaś od neta oczywiście bardzo smieszne nie lubie kablowac nie badz taki podspiewny , bo.....jutro cie obudze nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.06.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Pamietam jak sie dowiedzialem pierwszy raz , ze zostane ojcem .... aaaale to byla klamczucha .... a ja tak sie cieszylem przez tyle tygodni ....hmmm , dziewczyny Oj nie ładnie postąpiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.06.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Pamietam jak sie dowiedzialem pierwszy raz , ze zostane ojcem .... aaaale to byla klamczucha .... a ja tak sie cieszylem przez tyle tygodni ....hmmm , dziewczyny Oj nie ładnie postąpiła oj ładnie, nie ładnie ale cieszył się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.06.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Pamietam jak sie dowiedzialem pierwszy raz , ze zostane ojcem .... aaaale to byla klamczucha .... a ja tak sie cieszylem przez tyle tygodni ....hmmm , dziewczyny Oj nie ładnie postąpiła oj ładnie, nie ładnie ale cieszył się... Ale z premedytacją wprowadzić chłopaka w nastrój ojcostwa? Nie wyobrażam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts