mati_sowee 14.06.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ide robic babeczki Jakie babeczki? przecież sie odchudzamy nie dzisiaj - mam rewelacyjny przepis na take male babeczki cos ala mufinki - i postanowilam je dzisiaj zrobic - jedne bede waniliowe inne czekoladowe Jak Ci wyjdą i stwierdzisz, ze rzeczywiście są super, daj przepis jasne - nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.06.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Funfel...samych zdrowych i szczęśliwych chwil http://www.flower-delivery-uk.co.uk/images/whisky7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ide robic babeczki Jakie babeczki? przecież sie odchudzamy nie dzisiaj - mam rewelacyjny przepis na take male babeczki cos ala mufinki - i postanowilam je dzisiaj zrobic - jedne bede waniliowe inne czekoladowe oj mati kusisz i namawiasz do grzechu kusze - nie nie moglabym bym ale tak bardzo chce mi sie cos upiec i mam taka ochote na babeczki wlasnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ide robic babeczki Jakie babeczki? przecież sie odchudzamy nie dzisiaj - mam rewelacyjny przepis na take male babeczki cos ala mufinki - i postanowilam je dzisiaj zrobic - jedne bede waniliowe inne czekoladowe oj mati kusisz i namawiasz do grzechu kusze - nie nie moglabym bym ale tak bardzo chce mi sie cos upiec i mam taka ochote na babeczki wlasnej roboty jakby wyszły niedobre, to możesz mi je podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 nie wiecie moze gdzie mozna kupic takie syropy barmanskie co mozna je dodawac do kawy i do alkoholu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Wartownikowi z okazji urodzin Wszystkiego Dobrego !!!http://www.laphroaig.com/images/our_whiskies/40yr_bottle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ide robic babeczki Jakie babeczki? przecież sie odchudzamy nie dzisiaj - mam rewelacyjny przepis na take male babeczki cos ala mufinki - i postanowilam je dzisiaj zrobic - jedne bede waniliowe inne czekoladowe oj mati kusisz i namawiasz do grzechu kusze - nie nie moglabym bym ale tak bardzo chce mi sie cos upiec i mam taka ochote na babeczki wlasnej roboty jakby wyszły niedobre, to możesz mi je podrzucić no przeciez nie bede czestowala niedobrymi babeczkami - moge czestowac ale tylko tymi, ktore beda dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 nie wiecie moze gdzie mozna kupic takie syropy barmanskie co mozna je dodawac do kawy i do alkoholu?? Bywają w marketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 nie wiecie moze gdzie mozna kupic takie syropy barmanskie co mozna je dodawac do kawy i do alkoholu?? Bywają w marketach no wlasnie u mnie nigdzie ich nie widzialam a uwielbiam kawe z syropem waniliowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Beti opowiadaj jak przekazałaś wiadomość? Kupiłam malutkie buciczkii włożyłam mezowi pod kołdrę Jak sie kładł do łóżka to na nie natrafił Zdziwienie było wielkie a radość ogromna Baaardzo sie ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Wartowniku wszystkiego naj http://www.madang.pl/_foto/fotka1611.jpghttp://zencart.spirituosen-shop.biz/images/Spirituosen%20-%20Jamaica%20Rum%20-%20Jamaica%20Rum%20Verschnitt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.06.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam Oczom nie wierzę - stronkę stuknąłem jubileuszową, napisałem dłuaśne streszczenium i nie dostałem żadnych gaci rzeczywiście RW schodzi na psy i to jeszcze gorzej niż moda na sukces masz ...marudo http://www.skulpturhalle.ch/sammlung/highlights/2003/08/sloggi.jpg ciekawe kiedy dostane jakies od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Beti opowiadaj jak przekazałaś wiadomość? Kupiłam malutkie buciczkii włożyłam mezowi pod kołdrę Jak sie kładł do łóżka to na nie natrafił Zdziwienie było wielkie a radość ogromna Baaardzo sie ucieszył pomysl rewelacyjny jeszcze raz GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 no przeciez nie bede czestowala niedobrymi babeczkami - moge czestowac ale tylko tymi, ktore beda dobre ja tam zjem nawet niedobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam Oczom nie wierzę - stronkę stuknąłem jubileuszową, napisałem dłuaśne streszczenium i nie dostałem żadnych gaci rzeczywiście RW schodzi na psy i to jeszcze gorzej niż moda na sukces masz ...marudo http://www.skulpturhalle.ch/sammlung/highlights/2003/08/sloggi.jpg ciekawe kiedy dostane jakies od ciebie to raczej sznurowki a nie gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 no przeciez nie bede czestowala niedobrymi babeczkami - moge czestowac ale tylko tymi, ktore beda dobre ja tam zjem nawet niedobre :) cóż za determinacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Beti opowiadaj jak przekazałaś wiadomość? Kupiłam malutkie buciczkii włożyłam mezowi pod kołdrę Jak sie kładł do łóżka to na nie natrafił Zdziwienie było wielkie a radość ogromna Baaardzo sie ucieszył Super pomysl!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 uciekam na chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam Oczom nie wierzę - stronkę stuknąłem jubileuszową, napisałem dłuaśne streszczenium i nie dostałem żadnych gaci rzeczywiście RW schodzi na psy i to jeszcze gorzej niż moda na sukces masz ...marudo http://www.skulpturhalle.ch/sammlung/highlights/2003/08/sloggi.jpg ciekawe kiedy dostane jakies od ciebie to raczej sznurowki a nie gatki A jakie chude dupki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam Oczom nie wierzę - stronkę stuknąłem jubileuszową, napisałem dłuaśne streszczenium i nie dostałem żadnych gaci rzeczywiście RW schodzi na psy i to jeszcze gorzej niż moda na sukces No witaj podróżniku http://www.24-7pressrelease.com/attachments/001054/9401_B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts