Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Tak sie zastanawiam, jakie to uczucie mieć dzidzię w brzuszku... :roll:

Hmmm, jak na razie tylko odczuwam to "psychicznie" :wink: Jak byłam w pierwszej ciąży, to zaczęłam ją "czuc' gdy brzuch zaczął być widoczny. A jak zaczęły się ruchy, to juz wogóle było fajnie :)

Nie umiem sobie wyobrazić tego uczucia :) Ale na pewno jest cudowne! :) :)

Jej, jaka Ty musisz być szczęśliwa :)

Tak sobie myśle, że boję sie tylko porodu... Nie tego jak bedzie wygladało ciało, czy dam sobie radę, bo ciało jak to ciało, a radę sobie dam :wink: Ten poród będzie przerażał mnie za jakiś czas, bo pierwszy miałam wprost straszny :roll: Tak sobie wmawiam, ze przy drugim dziecku napewno bedzie inaczej i nie będize tych historii, które miałam wcześniej :-? Kurde...

Tak sie zastanawiam, jakie to uczucie mieć dzidzię w brzuszku... :roll:

Hmmm, jak na razie tylko odczuwam to "psychicznie" :wink: Jak byłam w pierwszej ciąży, to zaczęłam ją "czuc' gdy brzuch zaczął być widoczny. A jak zaczęły się ruchy, to juz wogóle było fajnie :)

Nie umiem sobie wyobrazić tego uczucia :) Ale na pewno jest cudowne! :) :)

Jej, jaka Ty musisz być szczęśliwa :)

Oj jestem :D :D :D Baaardzo :p

beti ja nie rodziłam, to nie powinnam się wypowiadać, ale myślę, że drugi poród może być lżejszy. Ja szczerze mówiąc to przechodzę teraz etap "jak będzie wyglądał mój brzuch po porodzie". I wiecie co, tego się boję. Ale może mi minie zanim zajdę w ciążę :)

Tak sobie myśle, że boję sie tylko porodu... Nie tego jak bedzie wygladało ciało, czy dam sobie radę, bo ciało jak to ciało, a radę sobie dam :wink: Ten poród będzie przerażał mnie za jakiś czas, bo pierwszy miałam wprost straszny :roll: Tak sobie wmawiam, ze przy drugim dziecku napewno bedzie inaczej i nie będize tych historii, które miałam wcześniej :-? Kurde...

ja pierwszy miałam spoko :D

a drugi ..... cc :-?