Majonez 09.04.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Czytałem Twój dzienni i jestem pod wrażenirm. Jestem bardzo zainteresowany budową Z79 systemie HBE, wiem ż otrzymałeś wycene od konsbudu, czy możesz podać koszt na priv [email protected]. Bedę bardzo wdzieczny:D PRZEPRASZAM - PRZEGAPIŁEM TWOJEGO POSTA... BAAARDZO PRZEPRASZAM Na maila postaram wszystko uzupełnic - jak chcesz pogadać przez tel. - zapraszam!!! na priv nr Serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witec 23.04.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, i ja zdecydowałem się dołączyć do fanów Z79-tki. Drepczę koło tematu już kilka miesięcy. Długo trwała selekcja i padło na Z79, w rezerwie stoi jeszcze Z40. Jedno wiem na pewno: będę budował w technologii HBE. Dla mnie technologia genialna i przede wszystkim szybka. Kolego Majonezie - jestem pod wielkim wrażeniem Twoich poczynań i chęcią dzielenia się swoimi doświadczeniami. Twoje posty też wszystkie przejrzałem Szczerze mówiąc chętnie bym odwiedził Twoją budowę - jeżeli byłoby to możliwe - jak domek już będzie stał. Jak czytałem, kilka razy odwiedzałeś Szczecin z powodu Konsbudu. Ja jestem z okolic Szczecina i w zamian chętnie bym odwiedził Gdańsk. Czy byłoby możliwe otrzymać na priva ([email protected]) koszty budowy Twojego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majonez 24.04.2011 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, i ja zdecydowałem się dołączyć do fanów Z79-tki. Drepczę koło tematu już kilka miesięcy. Długo trwała selekcja i padło na Z79, w rezerwie stoi jeszcze Z40. Jedno wiem na pewno: będę budował w technologii HBE. Dla mnie technologia genialna i przede wszystkim szybka. Kolego Majonezie - jestem pod wielkim wrażeniem Twoich poczynań i chęcią dzielenia się swoimi doświadczeniami. Twoje posty też wszystkie przejrzałem Szczerze mówiąc chętnie bym odwiedził Twoją budowę - jeżeli byłoby to możliwe - jak domek już będzie stał. Jak czytałem, kilka razy odwiedzałeś Szczecin z powodu Konsbudu. Ja jestem z okolic Szczecina i w zamian chętnie bym odwiedził Gdańsk. Czy byłoby możliwe otrzymać na priva ([email protected]) koszty budowy Twojego domu? Zerknij na maila Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DavE.K 01.07.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, Dołączam się z pytaniem o cenę technologi HBE z konsbudu, jak mogę prosić dawid @ mhz.plPozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linssi 20.07.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witajcie! My też przymierzamy się do budowy z79. Czy moglibyście podzielić się informacjami na temat kosztów budowy w systemie HBE? Jak duża jest różnica w kosztach (przyjmując uśrednioną stawkę za m2) pomiędzy tradycyjnym budownictwem a HBE? Byłabym wdzięczna z pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezior85 30.08.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witajcie! My też przymierzamy się do budowy z79. Czy moglibyście podzielić się informacjami na temat kosztów budowy w systemie HBE? Jak duża jest różnica w kosztach (przyjmując uśrednioną stawkę za m2) pomiędzy tradycyjnym budownictwem a HBE? Byłabym wdzięczna z pomoc Witam serdecznie "budowlańców". I ja również dołączam się do pytań Linssi. Za wszelkie info będę wdzięczny! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donnelly 25.09.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 witam forumowiczow. widze ze jest kilka z79 z WLKP, dolnego slaska, opolszczyzny. ogromnie zalezy nam na na informacjach, poradach i jesli jest mozliwosc zobaczyc dom w zeczywistosci. Bardzo prosze o kontak osoby z tych okolic na email [email protected] dziekuje i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bialyp 06.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie! My też wybraliśmy Z79. Będziemy budować pod Legnicą (dolnośląskie). Dokumenty już się "mielą" . Do niedawna tematów typu "drewniany dom" nie braliśmy na poważnie, ale po przejrzeniu bloga Majoneza światopogląd się lekko zachwiał . Pierwsze wrażenie : WOW! wygląda to naprawdę solidnie. Czas budowy, wygląd, mikroklimat wszystko robi wrażenie. I tutaj prośba (chyba już tradycyjna) do Majoneza . Jeśli istnieje taka możliwość to proszę podeślij info dotyczące kosztów budowy na priva. Pozdrawiam, Bialyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donnelly 22.11.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 witam ponownie. wlasnie zakupilismy z zona projekt Z79.juz kolejny dzien siedzimy nad nim i rozmyslamy czy aby napewno salon z jadalnia nie jest zbyt maly?bardzo prosze o opinie a najlepiej zdjecia wykonczonego salonu na maila [email protected]dziekuje i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts