zbychjan 01.10.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Nowy wita wszystkich lubelskich forumowiczów.Buduję się w Józefinie. Stan obecny zerowy. W przyszłym roku planuję SSO.Szukam spolidnego wykonawcę dachów. Interesuje mnie całość, od więźby po pokrycie (z oknami połaciowymi) z obróbkami. Będę wdzięczny za wszelkie rady i informacje. Robiłem wstępne rozeznanie materiałowe - w Głusku zaproponowali w miarę sensowne ceny na całość dachu. Gdzie ieszcze warto szukać?Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 19.10.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 my kupowaliśmy w VDS w Lubartowie , w puławach ceny były podobne, ale okna VELUXa zamawialam przez net, bylo 30 % taniej. w VDSie po ostrych negocjacjach sporo zeszli z ceny a dach wykonywał Karol Wengrzyn 609 184 357 jestesmy zadowoleni, zreszta robi w okolicy 80 % dachów i nikt nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANET 13 06.01.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Witam i ja polecę firmę VDS TOMASZ SOBICH ul. Nowodworska 7 Lubartów tel 81-855-41-07 mają wszystko co potrzeba na wykonanie dachu i nie tylko....... pozdrawiam pracowników firmy JANET 13 PS. My cały dach u nich zamówiliśmy i ceny po negocjacjach też okazały się bardzo przystępne;0:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szabegedes 18.08.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Budowy domów, wykończenia kompleksowe, docieplenia, etc, zapraszam na http://www.ekipabudowlana.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts