alagor_16 30.11.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Blaneczko!Gratulacje! Synuś cudny! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 30.11.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 GRATULACJE:)śliczny ten bob budowniczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawiwo 30.11.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Moje wielkie gratulacje !!Blaneczko strasznie Ci zazdroszczę, bo już też chciałabym mieć swojego synka przy sobie. Pozdrowienia dla małego Boba-Budowniczego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaneczka007 30.11.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Dziękuję wam wszystkim za życzenia, a Ty pawiwo na pewno niedługo się doczekasz swojego szczęścia.Ja urodziłam 11 dni po terminie, ale Tobie życzę, żeby malutki urodził się w terminie, ale przede wszystkim, żeby był zdrowy.PozdrawiamBlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaBog 07.12.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Witam wszystkich miłośników Guliwera. Czy ktoś buduje ten dom w Lubelskim. Prosze o kontakt [email protected]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 15.12.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ale grupa przycichła..nikt nic nie pisze...może na wiosnę się ruszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaneczka007 22.12.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Witam,Wszystkim Guliwerowiczom i ich rodzinom pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia: pokoju, radości, miłości i błogosławionych Świąt!Blanka PS Pawiwo, czy już urodziłaś? Jeśli tak to pochwal się nam... http://mojawiarakatolicka.blox.pl/resource/111.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawiwo 27.12.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Hejka, 14 grudnia 2010r. o godz. 15:50 urodził się nasz syn Piotruś. Na razie nasze życie kręci się wokół niego i o sprawach budowlanych nie ma chwili, żeby nawet pomyśleć. W nowym roku życzymy owocnego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 28.12.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaneczka007 28.12.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 To wspaniale, że Wasz synek jest już z Wami.Życzę Wam, aby Piotruś zdrowo się chował, wspaniale rozwijał i przynosił swoim rodzicom wiele radości oraz samych powodów do dumy.PozdrawiamBlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 02.01.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 witam Guliwerowiczów w Nowym Roku Wszystkiego dobrego!!!!!! Mam pytanie Jest tu ktoś kto buduje Guliwera w Bełchatowie??? Właśnie wczoraj widziałam tam jednego pieknego.... jeszcze bez dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 06.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Witam wszystkich posiadaczy guliwera W czerwcu minie 2 lata jak już mieszkamy w naszym domku. Jak pewnie niektórzy zauważyli nasz dziennik budowy od bardzo dawna nie jest aktualizowany :/ Tak jakoś wyszło, że w natłoku pracy (głównie wykończeniówka, którą robiłem sam) nie było na to czasu. A i bardzo rzadko zaglądam tu na forum. W tym roku postanowiliśmy, że zamontujemy sobie kominek z DGP, trochę będzie przeróbek, ale co tam . Jak ktoś ma jakieś pomocne materiały o budowie DGP to proszę o info na PM. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaneczka007 08.01.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam,ja również przyłączam się do prośby o wklejenie zdjęć Guliwera Kali1313.PozdrawiamBlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kali1313 09.01.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam Wszystkich. Wkleiłem dwa w wątku ZDJĘCIA NASZYCH GULIWERÓW chyba że masz na myśli jakieś inne konkretnePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaneczka007 10.01.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam Wszystkich. Wkleiłem dwa w wątku ZDJĘCIA NASZYCH GULIWERÓW chyba że masz na myśli jakieś inne konkretne Pozdrawiam Przepraszam za pomyłkę, Twoje zdjęcia już widziałam i podobają mi się Wasze zmiany, teraz sama bym poszerzyła Guliwera, ale niestety jest już za późno. Chodziło mi o zdjęcia mwnn Pozdrawiam Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwnn 12.01.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 jak znajde troche czasu i coś wartego pokazania to oczywiście się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melkaa 16.03.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 PUK, PUK witam wszystkich, już od dłuższego czasu wchodzę na tą stronę i czytam Wasze wpisy, bardzo interesujące. Przeglądam dzienniki budowy i z chęcią oglądam zdjęcia. Czy ktoś może mi pomóc w kwestii wstawiania zdjęć, próbuję i nic z tego , byłabym wdzięczna. Ja właśnie rozpoczynam przygodę z budową GULIWERA, wszelkie sprawy papierkowe mamy już za sobą (mam nadzieję) i jak tylko ziemia nie będzie zmrożona i woda nie będzie podchodzić to zaczniemy kopać fundamenty:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor_16 10.05.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 jak tam moi mili! sezon w pelni a wpisów brak! to ja nieśmialo zacznę: jutro mają wstawić nam okna i w związku z tym w weekend ruszamy z elektryką. dach i okna dachowe też już zamówione, oplacone i czekają do lipca na ułożenie. czekam co tam u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts