Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zapraszam

alagor_16

Recommended Posts

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich posiadaczy guliwera :)

W czerwcu minie 2 lata jak już mieszkamy w naszym domku. Jak pewnie niektórzy zauważyli nasz dziennik budowy od bardzo dawna nie jest aktualizowany :/ Tak jakoś wyszło, że w natłoku pracy (głównie wykończeniówka, którą robiłem sam) nie było na to czasu. A i bardzo rzadko zaglądam tu na forum.

W tym roku postanowiliśmy, że zamontujemy sobie kominek z DGP, trochę będzie przeróbek, ale co tam :). Jak ktoś ma jakieś pomocne materiały o budowie DGP to proszę o info na PM.

Pozdrawiam.

Witam Wszystkich. Wkleiłem dwa w wątku ZDJĘCIA NASZYCH GULIWERÓW chyba że masz na myśli jakieś inne konkretne

Pozdrawiam

Przepraszam za pomyłkę, Twoje zdjęcia już widziałam i podobają mi się Wasze zmiany, teraz sama bym poszerzyła Guliwera, ale niestety jest już za późno.

Chodziło mi o zdjęcia mwnn

Pozdrawiam

Blanka

• 2 months później...
PUK, PUK witam wszystkich, już od dłuższego czasu wchodzę na tą stronę i czytam Wasze wpisy, bardzo interesujące. Przeglądam dzienniki budowy i z chęcią oglądam zdjęcia. Czy ktoś może mi pomóc w kwestii wstawiania zdjęć, próbuję i nic z tego , byłabym wdzięczna. Ja właśnie rozpoczynam przygodę z budową GULIWERA, wszelkie sprawy papierkowe mamy już za sobą (mam nadzieję) i jak tylko ziemia nie będzie zmrożona i woda nie będzie podchodzić to zaczniemy kopać fundamenty:bash:

• 1 month później...