abol1 03.11.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jakie hurtownie,składy budowlane polecacie w Rzeszowie i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
defi 28.06.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 WitamPodlaczam sie do tematu zaczynam wlasnie budowe i mam dylemat gdzie kupowac materialy moze ktos napisze sprawdzone miejsca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtep 03.07.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 22.10.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 ja kupowalem styropian w TechNid a bloczki w PCMB na Reja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jordi 29.01.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ja praktycznie wszytko jeżeli chodzi na SSO kupowalem w BOZie , ważne aby wyngocjownać dobru upust na początku, mieć jednego doradce-handlowca, wiekszość rzeczy z przynajmniej 15% upustem, niektóre nawet więcej. Styropian na elewacje kleje itp. kupowałem w Malawie, nie duża hurtowania ale b.dobre ceny, dobry materiał, koło stadionu jedna i druga firma dogodny trnasport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulson 15.10.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam Polecam And-bud spotkałem się z fachową obsługą salon godny polecenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Welura 05.01.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Osobiście polecam firmę AGRA Dom i Ogród posiadają bardzo dobre cenny wełny mineralnej Rockwoola i Schwenka, styropianu TermoOrganiki oraz chemii budowlanej. Niedawno otworzyła oddział w Rzeszowie a dokładniej na wylocie na Radom a dokładniej w Zaczerniu naprzeciwko AutoMachera obok hotelu. Mają bardzo bogaty wybór tynków elewacyjnych, posiadają mieszalnik więc cenny są bardzo atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts