amalfi 08.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 A ja czy w mieście, czy na wsi zimą jestem osowiała, senna, nic mi sie nie chce, śpię o kilka godzin dłuzej i czekam tylko na nowy rok, bo wiem, że wtedy przybywa dnia i humor mi sie troche poprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.10.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Amafi ja tez zawsze wyczekuje stycznia, bo wiem ze wtedy dzien jest coraz dluzszy. Nie cierpie wracac z pracy, gdy za oknem jest juz ciemno. W listopadzie zyje juz swietami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.10.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Amafi ja tez zawsze wyczekuje stycznia, bo wiem ze wtedy dzien jest coraz dluzszy. Nie cierpie wracac z pracy, gdy za oknem jest juz ciemno. W listopadzie zyje juz swietami . to jak ja a teraz żyję zimą, bo już mnie te prace ogródkowe wq.... Kiedy ten śnieg spadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Mnie prace ogródkowe to cały rok wq.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.10.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 mówisz o odśnieżaniu czy masz zielono przez cały rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 O odśniezaniu też mówie, bo przed moim domem jest kawałaek ulicy, której nikt nie odśnieża, tylko my z sąsiadem, a wszyscy wyjeżdżają. Więc mówię o wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 10.10.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 A mi żal prac ogrodowych i letniego ciepełka. Poza tym nie nawidzę zimy i odśnieżania 100 m/b wjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 16.10.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 w zimie , to ja lubię przed kominkiem ze szklaneczka whiskey posiedzieć... ewentualnie potem można nieco 'poużywać' .....a czasami przed.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 17.10.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Książki i szydełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 17.01.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Filmy ,książki,spacery i sanki z młodym,a wieczorami w wekendy kominek ,winko i mąż Tego roku zima była piękna - biało,czysto,rześkie powietrze, sielanka .. nie mogłam się nią nacieszyć zwłaszcza ,że to pierwsza w nowym domku , święta , dużo wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.01.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Kurdele - nie mam czasu zastanawiać się co to takiego "wolny czas"...i tego żałuję. Wracam do domku - noc, wyjeżdżam - też ciemno. Kurna chyba czas wyluzować. Rowerek czeka, narty biegowe, spacery z Kruszkiem(choć to jest na I miejscu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 19.01.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Już się cieszę na ożywione życie towarzyskie na wsi. Przyjaciele się szykują na spacery, posiedzenia przy kominku, a ja może wreszcie będę mieć więcej czasu na czytanie. Odśnieżanie mi nie straszne, bo już mieszkałam w domu na wsi, to tylko pożyteczny sposób na lepszą kondycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts