fulek 18.07.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Dachówke kupilismy taką, jaka nam się podobała płaska, prosta. trzeba jezdzić i patrzeć na inne dachy okna- 3 szybowe, rama 5 lub 6 komorowa (nie pamietam Rozumiem, ale chodziło mi ofirmę. Creaton, Koramic, Roben? Jaki model? A okna - jakie profile? Veka czy jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 22.07.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 My mamy dach odeskowany, założoną papę, okna. Teraz "robi się" elektryka. Jutro ma przyjechać brama segmentowa do garażu.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=66545&d=1311317633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 25.07.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Rozumiem, ale chodziło mi ofirmę. Creaton, Koramic, Roben? Jaki model? A okna - jakie profile? Veka czy jakieś inne? tegalit braas'a, grafit. Okna na profilu Gaelan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 01.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 my czekamy na hydraulika jak na razie to już ma trochę pośl;izgu ale na fachowców niestety trzeba czekać pomału dłubiemy przy sufitach podiweszanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 07.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Czy ktoś robił tynki wewnętrzne maszynowe? Jaka cena za metr??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav30 07.08.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 za tynki ok 21 zł /m2 W tym tygodniu zamawiam szambo betonowe spod Radomia. Jak jest ktoś chętny do łączonego transportu to proszę na priv. pozdr. Rav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 12.08.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=69836&d=1313175582 Przedwczoraj ekipa zakończyła tynki wewnętrzne. Żeby tak jeszcze udało się w sierpniu założyć dachówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 31.08.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 posadzki wylane i zrobiona hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 31.08.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Przydałyby się jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 02.09.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 w wolnej chwili coś wrzucę dziś zamówione drzwi wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 16.09.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 U mnie tynki zrobione. Czekamy na hydraulików.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=74899&d=1316155322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 23.10.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Co tu taki spokój??? Czy nikt tu nie zagląda??? Wszyscy tacy zapracowani???U nas dachówka położona, ocieplenie i tynki zewnętrzne, hydraulika zrobiona, większość ogrzewania. Teraz czekamy na zalanie posadzki.Obecnie domek wygląda tak : http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=79382&d=1318693670 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 28.10.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Kathy15. Zaglądamy, zaglądamy... Tylko zdjęć nie wrzucamy . Piękne u Ciebie widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav30 11.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Gratuluję postępów. U mnie wczoraj podłączono gaz i uruchomiono kocioł gazowy (serwisant wyszedł o 22:30) - rozpoczęło się wygrzewanie jastrycha. Pozdrawiam Rav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 16.11.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 My mamy od tygodnia posadzki.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=84488&d=1321033724Grzejniki czekają w hutrowni na przywózkę, a piec będzie w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek 96 19.01.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam serdecznie i zwracam się do Was z zapytaniem: gdzie zamawialiście drzwi wewnętrzne i zewnętrzne oraz bramę garażową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 25.01.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Gosia86 - gdzie znikłaś ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav30 30.03.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam serdecznie i zwracam się do Was z zapytaniem: gdzie zamawialiście drzwi wewnętrzne i zewnętrzne oraz bramę garażową? Trochę późno ale wczoraj zamontowali mi drzwi wewnętrzne i jestem nadal pod ogromnym wrażeniem. Ale od początku. Bramę garażową brałem Krispola przez solnext z Nowej Soli. Jest ok; brama jak brama, działa ładnie, firma solidna (i ta od bramy i od montażu). Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne zamawiałem u Hoszmana ze Szprotawy. I tu jestem zachwycony. Najpierw zamówiłem drzwi zewnętrzne ale wg własnego wzoru ściągniętego z internetu, dębowe bardzo proste w formie, nigdy wcześniej takich nie wykonywali, zrobili bezbłędnie (no był jeden błąd (element który "dodali" od siebie) ale w ciągu kilku dni było poprawione). Ostatnio szukałem tanich drzwi wewnętrznych, ponieważ kasa się kończy i znalazłem DRE, ale jak zsumowało się skrzydła i ościeżnice to już nie było tak tanio , a drzwi fornirowane. Ze względu na małe dzieci znajomi doradzali drzwi z litego drzewa i w końcu zdecydowałem się na sosnowe. Cenowo wyszło za całość ok 1800 zł/szt, więc drożej niż "firmowe", ale za to czas realizacji do 3 tyg. i są po prostu piękne (tzn taki jak dokładnie chciałem mieć). Jeżeli chcecie mieć drzwi zrobione wg własnych upodobań i koloru to mogę szczerze polecić. Rav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 13.04.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Trochę późno ale wczoraj zamontowali mi drzwi wewnętrzne i jestem nadal pod ogromnym wrażeniem. Ale od początku. Bramę garażową brałem Krispola przez solnext z Nowej Soli. Jest ok; brama jak brama, działa ładnie, firma solidna (i ta od bramy i od montażu). Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne zamawiałem u Hoszmana ze Szprotawy. I tu jestem zachwycony. Najpierw zamówiłem drzwi zewnętrzne ale wg własnego wzoru ściągniętego z internetu, dębowe bardzo proste w formie, nigdy wcześniej takich nie wykonywali, zrobili bezbłędnie (no był jeden błąd (element który "dodali" od siebie) ale w ciągu kilku dni było poprawione). Ostatnio szukałem tanich drzwi wewnętrznych, ponieważ kasa się kończy i znalazłem DRE, ale jak zsumowało się skrzydła i ościeżnice to już nie było tak tanio , a drzwi fornirowane. Ze względu na małe dzieci znajomi doradzali drzwi z litego drzewa i w końcu zdecydowałem się na sosnowe. Cenowo wyszło za całość ok 1800 zł/szt, więc drożej niż "firmowe", ale za to czas realizacji do 3 tyg. i są po prostu piękne (tzn taki jak dokładnie chciałem mieć). Jeżeli chcecie mieć drzwi zrobione wg własnych upodobań i koloru to mogę szczerze polecić. Rav jakie masz przetłoczenia na bramie? jaki silnik i jaka nazwa na tabliczce znamionowej? ile kosztowała brama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 15.05.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Przyjmę duże ilości piachu na podsypkę. Okolice Nowej Soli - Kożuchowa.Info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts