Badzia 14.11.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Zapraszam posiadaczy działek we wsi Szczęsne zakupionych od Gminy. Mam nadzieję, że będziemy mogli wymieniać się informacjami i wspólnie coś zrobić, aby rozpocząć budowy naszych domków. Czekam na WAS Badzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konraddo 09.02.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam, jestem nowy na forum.Również poszukuję kontaktu ze szczęśliwymi posiadaczami działek we wsi Szczęsnę, szczególnie z drugiego etapu.Nawiążę współpracę z osobami zainteresowanymi doprowadzeniem mediów.Uzyskałem informacje z działu obsługi inwestycyjno-technicznego gminy dotyczące zaangażowania naszej gminy w temacie uzbrojenia działek, jednak nie można nazwać to informacją "budującą". Jeśli ktoś posiada jakieś szersze info proszę o kontakt. PozdrawiamKonraddo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miejscowość Szczęsne 16.02.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Zapraszam na stronę/forum miejscowości, w której się Państwo budujecie . www.szczesne.mazowsze.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian w 17.06.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witam, jestem właścicielem działki w etapie II. Proszę o kontakt sąsiadów - wspólne działanie w kwestii mediów jak najbardziej pożądane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian w 17.06.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Aha, i byłbym wdzięczny za dodanie mnie do członków grupy, abym mógł założyć oddzielny wątek w naszej grupie. Ewentualnie proponuję wyłączyć restrykcje w zakładaniu tematów dla zwykłych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin.gm 21.07.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Zapraszam na forum miejscowości, w której się Państwo budujecie . www.szczesne.wparku.com.pl Chcialem wam polecic tego linka ale widze, ze juz jest Skontaktujcie sie z Soltyska, Pani Helena Szpak tel. 227-242-247. W takich sprawach jak uzbrojenie terenu trzeba dzialac kolektywnie ale sprawy wodociagu i kanalizacji sa trudne. Murem nie do przebicia jest zawsze "stopien zainwestowania". Latwiej powinno pojsc z gazownia ale tu tez grupa sie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts