b2211 30.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Biała i Czarna lista w tym rejonie kto korzystał proszę o zamieszczanie opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 16.01.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 mam propozycję dla osób, które w najbliższym czasie (przyszły) tydzień chce / planuje kupić stal zbrojeniową oczywiście każdy kupuje dla siebie i transport do siebie wklejam link z dyskusji http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157713-Ile-za-tone-stali-zbrojeniowej-w-2010r.&p=4509423#post4509423 hurtownia z Imielina, więc tu odległość ma znaczenie (kasia28 zrobi wywiad w poniedziałek o transport 40km) Jaworzno bez problemu, więc pewnie 15-25 km również .. zobaczymy ceny jakie usłyszałem (zakup całości u nich a odbiór kiedy się chce - stal świeża) wpisane w wątku u mnie ceny ponad 3200 za tonę więc różnica znaczna jakieś szczegóły to na priv nie będziemy robić reklamy za wcześnie styczeń w handlu jest słabym miesiącem, więc może być szansa parę złotych zaoszczędzić jestem otwarty na propozycję innych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 03.05.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Czarna lista Monbud w Chrzanowie z czymś takim to się nie spotkałem chyba że w dawnej komunie. Pan sprzedawca który się podaje za szefa chociaż nim nie jest, głupkowaty uśmieszek przy każdym pytaniu i łaska jeżeli udzielił odpowiedzi, człowiek czuje się jak za starych niekoniecznie dobrych czasów. Trochę się zdziwiłem gdyż był to skład polecany przez jedną osobę na forum i jako pierwszy z tego powodu odwiedzony. Lepiej na wstępie się sparzyć niż na końcu budowy jedynie żal iż mi osobiście pasował z uwagi na bliską odległość od budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veseamir 09.05.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Godnym polecenia jest skład "Drewbud" z Sierszy, ceny niejednokrotnie niższe od Castoramy, ewentualnie można się dogadać co do ceny. Sprwdzone:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 07.09.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Potrzebny wykonawca do dachu (więźba i krycie) tanio i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts