Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Materiały, wykonawcy, hurtownie, sklepy Biała i Czarna Lista

Recommended Posts

• 1 month później...

mam propozycję dla osób, które w najbliższym czasie (przyszły) tydzień chce / planuje kupić stal zbrojeniową

oczywiście każdy kupuje dla siebie i transport do siebie ;)

wklejam link z dyskusji

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157713-Ile-za-tone-stali-zbrojeniowej-w-2010r.&p=4509423#post4509423

hurtownia z Imielina, więc tu odległość ma znaczenie (kasia28 zrobi wywiad w poniedziałek o transport 40km)

Jaworzno bez problemu, więc pewnie 15-25 km również .. zobaczymy

ceny jakie usłyszałem (zakup całości u nich a odbiór kiedy się chce - stal świeża) wpisane w wątku

u mnie ceny ponad 3200 za tonę więc różnica znaczna

jakieś szczegóły to na priv nie będziemy robić reklamy za wcześnie ;)

styczeń w handlu jest słabym miesiącem, więc może być szansa parę złotych zaoszczędzić

jestem otwarty na propozycję innych zakupów ;)

• 3 months później...
Czarna lista Monbud w Chrzanowie z czymś takim to się nie spotkałem chyba że w dawnej komunie. Pan sprzedawca który się podaje za szefa chociaż nim nie jest, głupkowaty uśmieszek przy każdym pytaniu i łaska jeżeli udzielił odpowiedzi, człowiek czuje się jak za starych niekoniecznie dobrych czasów. Trochę się zdziwiłem gdyż był to skład polecany przez jedną osobę na forum i jako pierwszy z tego powodu odwiedzony. Lepiej na wstępie się sparzyć niż na końcu budowy :) jedynie żal iż mi osobiście pasował z uwagi na bliską odległość od budowy.

• 3 months później...