Otylia1 01.01.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam.Poszukujemy na wiosnę 2013 solidnego murarza i pomocnika do budowy systemem gospodarczym domu projekt "radosny" http://www.extradom.pl/projekt-domu-radosny-WAH1055 w Jastrzębiu Zdroju. Odpowiedzi proszę na maila [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 07.01.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Jakby ktoś potrzebował speców od gładzi, malowania itp. to polecam moich majstrów: 790 691 008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 15.01.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 My również potrzebujemy murarza na wiosnę-dom parterowy. Prosze o info na emaila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soval 31.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam,zaczynam dopiero budowę domu.Przeczytałem prawie całe forum,polecacie fachowców od wykończeniówki a ja potrzebuję na już sprawdzoną ekipę do wymurowania domu i zrobienie dachu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 01.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mam sprawdzoną ekipe z Żernicy, w 3 tygodnie uwinęli się z piwnicami, od momentu wytyczenia przez geodetę budynku, jak coś proszę pisać na priv, z ociepleniem, zaczynaliśmy od płyty fundamentowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek1974 21.02.2013 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Poszukuję wykonawcy przyłącza wodnego,oczywiście tańszego niż wodociągi. Przyłącze ma być wykonane w Wodzisławiu,projekt już gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apuska 04.03.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 ile płaciliście za m2 tynkow wap-cem oraz za m2 wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKK 25.03.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Pilnie szukam niedrogiego dekarza do wymiany obróbki blacharskiej wokół kominów do dachu płaskim. Robota w Tychach. Krzysztof Sztaba - 607 15 43 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu_budowniczy 25.03.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Szukam rzetelnej firmy do położenia obróbek blacharskich i pokrycia dachu w Pszowie . Jak macie jakies namiary proszę pisać na Priv. Jeszcze jakby mieli system ratalny byłby odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szatunka 29.03.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 to zalezy od priorytetow ... chcesz tanio??, dobrze ?? jakies nietypowe suwanki ?? pakiety trzyszybowe ?? okniarskich firm jest mase i najpierw proponuje sie skonkretyzowac ja zamawialam w oknoplascie /w rybniku na chrobrego/ tam tez zamawialam brame i bede zamawiac dzwi I jak się sprawują te okna od nich? I mam pytanie jaki kolor masz okien? I jeśli szare bądź brązowe to jak wyglądają w domu? Bo zastanawiam się nad szarymi ale nie wiem jak to będzie wyglądało w domu czy nie będzie za ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia8207 05.04.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Szukam sprawdzonego kafelkarza.Ile płaciliście za kładzenie m2 kafelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fedinho 22.04.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Zachęcam do współpracy z firmą fed-bud. Materiały budowlane na zamówienie w okolicy Rybnika z dostawą:kontakt 888-856-322, http://www.fed-bud.plPrzy dużych zamówieniach bezkonkurencyjne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 29.04.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Wszystkim , którzy się wykańczają polecam ekipę od zabudowy kartonowo-gipsowej - Marcin Kubik http://www.gre-mar.net tel. 667488358Fajne chłopaki , można się z nimi dogadać a i materiały potrzebne kupią. Mało kogo polecam ale z nich jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro343 12.05.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witam. Szukam sprawdzonej ekipy do wykoniana ław i ścian fundamentowch - budowa w okolicach Żor .Jeśli ktoś ma kogoś godnego polecenia bardzo prosze o info . Dzięki i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ds88 21.05.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Chciałam przestrzec przed murarzem Dawid Mroczek z Świerklan oszust. nie potrafi murować, nie mówiąc o szałunku na wieniec który porozciskało. Jak kazałałam mu przyjść skuwać wieniec to sie więcej nie odezwał. Uważajcie na niego!!!!!!!!!!!!! Poszukuje zatem murarza który zrobi mi obmurówke ścianki działowe i dwa kominy systemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 19.06.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Ogrodnika mogę polecić. Zrobili mi trawnik od a do z, trawka piękna.uczciwa, pracowita ekipa z Jastrzębia-Zdrojuhttp://www.ogrodoweinspiracje.eu/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekmm73 24.06.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam! Poszukuję solidnej ekipy do SSO we wrześniu w Rybniku -Ochojcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaRybnik 03.07.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Polecam ekipe od dachow, super fachowcy ... bardzo dobrzy oraz szybko uporali sie z moim dachem...budowali w Rybniku szczerbicach:) naprawiali bledu po pseudo fachowcach.. takze jeszcze raz polecam...tel 502208332 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1006 09.07.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 WitamDo tynków polecam Pana Tomka z Rybnika. Dopiero co skończyli tynkować u mnie i szczerze powiem że zanim ich wybraliśmy, trochę pojeździliśmy z żoną po budowach pooglądać robotę kilku firm. Najlepiej wypadł Pan Tomek a stosunek jakości do ceny był wogóle bez porównania z konkurencją. Mój kierownik budowy nie miał najmniejszych zastrzeżeń przy odbiorze , ściany równe, kąty wszędzie wyprowadzone, budowa czyściutka na koniec rozliczenie miłe i jeszcze 200 zł opuścił z ceny końcowej na jak to określił dalsze prace powykonawcze.Co jeszcze mnie uderzyło to to że w czasie i pracy nigdy nie znalazłem nawet kapsla od piwa czy innego alkoholu, chłopaki nawet nie chcieli o tym slyszec kiedy im na budowę zgrzewkę piwa przywiozłem ! Takie zachowanie wśród budowlańców to rzadkość. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to chętnie podam namiar na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 16.07.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Wszystkim , którzy się wykańczają polecam ekipę od zabudowy kartonowo-gipsowej - Marcin Kubik http://www.gre-mar.net tel. 667488358 Fajne chłopaki , można się z nimi dogadać a i materiały potrzebne kupią. Mało kogo polecam ale z nich jesteśmy zadowoleni. Ja również ich polecam-robili u mnie sufity podwieszane, półki g/k. Solidnie i czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts