rewqq 18.08.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 opinie o betonie z firmy TOMEX?maja ponoc pomiary, wibracjewarto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klos1010 23.08.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Szukam namiarów na dobrego i sprawdzonego elektryka. Potrzebuje położyć kable przed tynkowaniem. Budowa: Pszów, czyli okolice Wodzisławia Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Gosia 20.09.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ile obecnie średnio płacicie za tynki gipsowe. Witam Do tynków polecam Pana Tomka z Rybnika. Dopiero co skończyli tynkować u mnie i szczerze powiem że zanim ich wybraliśmy, trochę pojeździliśmy z żoną po budowach pooglądać robotę kilku firm. Najlepiej wypadł Pan Tomek a stosunek jakości do ceny był wogóle bez porównania z konkurencją. Mój kierownik budowy nie miał najmniejszych zastrzeżeń przy odbiorze , ściany równe, kąty wszędzie wyprowadzone, budowa czyściutka na koniec rozliczenie miłe i jeszcze 200 zł opuścił z ceny końcowej na jak to określił dalsze prace powykonawcze. Co jeszcze mnie uderzyło to to że w czasie i pracy nigdy nie znalazłem nawet kapsla od piwa czy innego alkoholu, chłopaki nawet nie chcieli o tym slyszec kiedy im na budowę zgrzewkę piwa przywiozłem ! Takie zachowanie wśród budowlańców to rzadkość. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to chętnie podam namiar na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatomek 22.09.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Witam. Szukam sprawdzonych wykonawców do budowy SSO (beton komórkowy na cienkiej spoinie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 10.11.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Uwaga na firmę Ludwik Herman z Jarząbkowic. Partacze pierwsza klasa. U nas robili ścianki działowe-które sie ruszają-stwierdzili, że ktoś musiał za szybko sie na nich oprzeć. Schody do poprawki - nie trzyma w ogóle poziomu. Niestety częściowo zapłąciliśmy z resztą zwlekamy i co słyszymy zamiast poprawek to starszą nas Urzedami. Stropodach jest tak zrobiony, że w garażu trzeba z parasolem chodzić - za stropodach odpowiedzialna jest firma współpracująca z nimi Jóżef Czarny. Partactwo i olewactwo. Ostrzegam. U nas raczej skończy się sądem jak nie poprawią bo jak na razie nie spieszno im do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 18.11.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Tynki maszynowe- konkretnie Knauff Diamant- Kuba Sacha 513 162 182 Bardzo solidnie, porządnie, czysto POLECAM bo warto!!!! Przemiła ekipa, jakość Q, tanio!!Wylewki 512 197 665 Jakość pierwsza klasa, wylewki lustrzane, bez zastrzeżeń. Cena 12,50/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 23.11.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 ta cena wylewek to rozumiem bez materiału? Skad jest ekipa Tynki maszynowe- konkretnie Knauff Diamant- Kuba Sacha 513 162 182 Bardzo solidnie, porządnie, czysto POLECAM bo warto!!!! Przemiła ekipa, jakość Q, tanio!! Wylewki 512 197 665 Jakość pierwsza klasa, wylewki lustrzane, bez zastrzeżeń. Cena 12,50/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiamo 25.11.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Witam,Szukam kogoś z polecenia do ocieplenia dachu+zabudowa poddasza.Budowa Orzesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 26.11.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ta cena wylewek to rozumiem bez materiału? Skad jest ekipa Tak , to cena bez materiału. Piasek kupiłam w/g polecenia majstra, cement też. Resztę ( włókno, plastyfikator) dają oni. Ekipa bodaj z Zawiercia- pracują w rybnickim od pon- pt, na weekend wracają do domu. Robią naprawdę bardzo porządnie i szybko. Wylewki równiusieńkie, bez zarysowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIS 08.12.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 POLECAM FIRMĘ BUD-REM ZBYSZEK MORAWIEC Z RADLINA ( DOMY STAN SUROWY ) tel. 662-030-221. JEŚLI KTOŚ CHCE ZROBIĄ WIĘCEJ ALE NAPRAWDĘ NIE DROGO, SOLIDNIE, SPRAWNIE, CZYSTO I CO O DZIWO BEZ ALKOHOLU!!! NICZEGO NIE MUSIAŁEM PILNOWAĆ A NAWET JAK PROJEKTANT COŚ ZAWALIŁ TO SZEF WYŁAPAŁ I POPRAWIŁ U MNIE SKOŃCZYLI TERAZ W LISTOPADZIE 2013r. JAK CO TO MOGĘ PODESŁAĆ ZDJĘCIA LUB POKAZAĆ BUDOWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIS 08.12.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Do okien, drzwi zew. i bram garażowych polecam KOL-DAR z Rybnika ale należy uważać na pracowników wystarczyło że mnie nie było przy montażu a se chłopaki myśleli że robotę skończą szybciej i nie zamontowali paru kotw ale brawa dla szefa przyjechał, stwierdził fakt że tak tez się stało, chłopaków przysłał na drugi dzień i poprawili z zapasem ) jestem zadowolony bo okna solidne z firmy VECA i najtaniej w okolicy ", do bramy garażowej mają innego montażystę niezależnego ale konkretny szybki i solidny. Dobrze mieć wcześniej wyceny z innych firm co posłuży pod konkretną wycenę ja zaoszczędziłem sporo co do wcześniejszych wycen ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 26.12.2013 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Witam , Poszukuje solidnej sprawdzonej ekipy do ocieplenia dachu i zabudowy poddasza z płyt K-G , oraz fachowca od ogrzewania , podłogówka w całym domu , spięte z inteligentną instalacją. Najlepiej z okolic Rybnika. Będę bardzo wdzięczny Jak coś to można pisać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KATANT 11.01.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Witajcie, poszukuję kogoś do położenia lacobelu w kuchni. Macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 04.03.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Meble tapicerowane, kuchenne, pokojowe, biurowe, sypialnie. Szafy na wymiar, zabudowy wnęk, stoły, krzesła , garderoby i inne Mateusz Buczek 791 843 992 http://www.lewimeble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozastaw 06.03.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam. Podajcie namiary na sprawdzonego elektryka. Budowa w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojny 06.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Zajmujemy się kompleksową realizacją wylewek betonowych zgodnie z najnowszą technologią. Prace wykonujemy z materiałów własnych lub powierzonych. http://www.wylewki-strojny.pl Tel.695-669-536 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 06.03.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam. Podajcie namiary na sprawdzonego elektryka. Budowa w Rybniku Kazimierz Talenta 501 480 664 - nie tylko elektryk ale też alarmy, bramy i insze pod inteligentny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinia781 29.03.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Po zakończonej budowie chętnie podzielę się namiarami na sprawdzone ekipy i fachowcówA więc od początku:Architekt - Arkadiusz Forysiuk - 500-200-052 - zaprojektował nam dom od podstaw - jesteśmy bardzo zadowoleni Projekt wody i gazu - Kłak Maciej 501-252-375 - szybko i w dobrej cenie Geodeci - młodzi geodeci, fachowi, a przy tym bardzo sympatyczni, ceny BARDZO przystępne Tomek Mroczkowski Michał Kinas 504293402 Instalacja gazowa wew, kanalizacja i woda na zewnątrz - Fojcik Dariusz 502-078-754 - szybko, tanio i fachowo Więźba - P. Kiełkowska z Pielgrzymowic - 32 472 30 83 Instalacje elektryczne - Darek 602370105 - pomógł nam bardzo w zaplanowaniu energooszczędnego oświetlenia led, teraz porównując rachunki ze znajomymi bardzo oszczędzamy. BARDZO jesteśmy zadowoleni! Ogrzewanie i instalacje sanitarne - 609-869-926 - fachowe doradztwo bez zbędnych bajerów, mamy ogrzewanie gazowe z podłogówką w całym domu, bardzo szybki termin wykonania, cena bardzo atrakcyjna. Wykończeniówka: http://www.trojkawykancza.pl - głądzie, sufity podwieszane, malowanie, montaż parapetów - 608079584. Fachowcy dzięki którym mamy niebanalnie urządzony dom, pomogli w wielu wyborach bez narzucania własnych pomysłów. Widząc pomieszczenie mają swoją wizję, którą potrafią rozrysować i nakreślić, ich doświadczenie i jakość świadczonych prac widać na zdjęciach ze strony internetowej Kafelkarz - ARTUR - super dokładny, bardzo pozytywny, dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem 602-452-946, długo szukaliśmy kafelkarza - zależało nam na cenie i dokładności ponieważ w płytkach mamy zrobiony prawie cały dom. Lepiej trafić nie mogliśmy. Kominek - Galaxy kominki 668130896 - młodziutki chłopak z dużym doświadczeniem, bardzo zaangażowany w pracę, chociaż na początku nie mieliśmy do niego zaufania ze względu na wiek - zaskoczył nas wiedzą i opłacało się. Kominek z rozprowadzeniem ciepła za pomocą turbiny - działa bez zarzutu. Nie polecamy: Budowlańców którzy budowali nam dom od podstaw czyli Pana Janka Sz. z Nowego Sącza budującego domy głównie w Zebrzydowicach i Jastrzębiu. Bardzo się nim rozczarowaliśmy kiedy po budowie całego domu, wykonaniu tynków i wylewek obiecał wykonanie podbitki nabijanej od dołu w gratisie kiedy będziemy ocieplać i narzucać dom. Ekipa przyszła ociepliła dom, narzuciła siatkę i klej i Pan Janek nie przyjechał się rozliczyć za klej i siatkę. Stwierdziliśmy więc że chce się rozliczyć kiedy wykona gratisowy etap czyli podbitkę i tak czekaliśmy i czekaliśmy. W telefonie wykonanym do Pana Janka dowiedzieliśmy się że to my mu nie zapłaciliśmy za wykonaną usługę i że etap podbitki jest nieaktualny. Średnio się tym przejęłam ponieważ wydawało mi się, że kwota której nie odebrał od nas Pan Janek (1600zł )wystarczy na wykonanie podbitki - nie starczyło. Nikt nie chciał się podjąć jej wykonania - tak bardzo krzywo były umocowane krokwie. Fachowcy którzy zobaczyli jakość - wiedzieli dlaczego Pan Janek wolał nie odebrać od nas pieniędzy. Koszt robocizny wyniósł 3500 zł - podbitka została uratowana, chociaż w niektórych miejscach nie dało się nic zrobić i wygląda fatalnie. Kominy ciekną w większości domów które budował Pan Janek. ODRADZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isgaard 17.05.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Czy ktoś korzystał z usług firmy Hresa z Wodzisławia? Jesli tak to jakie wrażenia, można na priv. Z góry dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianRbk 03.06.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Witam, poszukuję namiary na dobrego zbrojarza i murarza oczywiście w przystępnej cenie Planowane rozpoczęcie budowy na przełomie Września i Pazdziernika. Budowa Czerwionka-Leszczyny/ Czuchów. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts