Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Namiary na dostawcow i wykonawcow !!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 268
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam.

Moja budowa dobiega końca więc mogę już spokojnie polecić firmy z którymi miałem do czynienia w trakcie budowy a więc:

- Cały projekt oraz kierownik budowy p. Artur Gołowacz firma "Malachit" - tel. 501 741 081

- Materiał budowlany znana firma "LUBAR"

- Budową całego domu od podstaw po dach, tynki, wylewki zajmował się p. Czogała Andrzej - tel. 513 675 700

- Instalacje centralnego ogrzewania, wod-kan, centralny odkurzacz zrobiła firma "INSTALMEX" - tel.32 421 60 96 - jestem nawet bardziej niż zadowolony bo bez dodatkowych opłat poprawili uszkodzenie po budowlańcach :)

- Rekuperacja "Test-Pol 2" Pilchowice, p. Ewa Markiewicz - tel. 32 2356488

Pozdro

Poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej do wybudowania domu - stan surowy otwarty, pełne podpiwniczenie, 1-piętrowy z płaskim dachem, bloczki silikatowe, stropy i fundamenty monolityczne. Informacje na priv lub mail: [email protected]

Pozdrawiam i Dzięki

Krzysiek

Polecam moją ekipę Górali z Limanowej. Jest ich czterech. Robią od rana do wieczora. Śpią na miejscu. Ceny śrdenio takie jak wszędzie ale jakość.... I KLASA.

Tel do Szefa: MIrek: 787960741

• 2 weeks później...

Rybnik

odkurzacze centralne - FlizCraft tel. 509900277

Materiały wykończenia wnętrz i elewacji DORADO obok TESCO i Praktikera 32 4223460 (ocieplenia, farby, profesjonalna chemia do glazury KeraKoll, narzędzia, elektronarzędzia, tapety, wszystko do zabudowy GK i wiele innych w dobrych cenach)

Tynki z agregatu - Andrzej Dziewior 502396772