Gość adiqq 23.06.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 pozwołem sobie przekleić namiary które podała AGAnr1: Dostałam od Was kilka pytań odnośnie mojej Architetki wnętrz / Dekoratorki - P. Eweliny. Pytacie w nich przede wszystkim o ceny.Więc piszę TU na ogólnym. Więc zapytałam jej, jak to się liczy ( tak mniej więcej ), żeby Wam to jakoś zobrazować.Ceny i tak są umowne, zależy CO i ILE się projektuje, a i tak zawsze można się z nią fajnie dogadać.Poza tym podpisywana jest wcześniej umowa, więc o żadnych "przykrych niespodziankach cenowych" przy płaceniu nie może być mowy. Więc ceny takiej usługi kształtują się następująco : - zaprojektowanie małego pomieszczenia ( wymagające najwięcej pracy ) typu kuchnia czy łazienka - ok. 120 zł / m2.- zaprojektowanie dużego pomieszczenia ( np. salon ) - 60 zł / m2.- wspólna wizyta czy już zakupy w sklepie / hurtowni - ok. 100 zł / godzinę. Uwaga : szczególnie polecam ten punkt trzeci !!! Np. w "SANIMEXIE" dzięki niej dostałam takie upusty, o jakich zwykły "człowiek z ulicy" może tylko pomarzyć !Dzięki temu Pani Dekoratorka zwróciła mi się już.... przy zakupie samych płytek, hehe ! Może ona też zaprojektować Wam elewacje i ogrodzenia :- projekt elewacji : od 500 - 1.500 zł- projekt ogrodzenia : od 350 - 500 zł Tyle w skrócie.Dziewczyna utalentowana, z niezwykłym smakiem i gustem.... i przesympatyczna !POLECAM !Tutaj macie jej stronkę , z projektami ( ma teraz fajny programik ) i realizacjami : http://www.s1dekor.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldark 29.06.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Mam prosbe:Potrzebuje namiar na zbrojarza (strop)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.07.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ostatnio bylo troche pytan o systemy docieplen i skad brac material ... mowilam o firmie z jaworza o ktorej sporo dobrego slyszalam http://www.twojdomdocieplenia.com/ kompletny system z 15 cm styro za 36zl za m2 styro tez warto brac z mega1000 1m3 fasady 0.040 na dzis 107zl/m2 magbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 08.07.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Namiary na tanie i chyba dobre okna (moje będą dopiero montowane, a to opinia znajomych, którzy mają od nich okna): http://dobreokno.pl/index.php/o-firmieFirma z Bobrowników Będzińskich, ale pomiar, wycena i transport gratis. Przykładowe różnice w cenie na moich oknach: w Rybniku najtańsza wersja na wszystkie okna to 15 tyś, tam to samo dostałam za 10 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 polecam ekipe od karton-gipsów i ociepleń sufitów - poradzili sobie z moimi wysokimi skosami i totalnym niezdecydowaniem odnośnie umiejscowienia lamp firma GRE-MAR http://www.gre-mar.cba.pl tel. 601322625, 667488358 u mnie za robociznę policzyli 60zl/m2 i gruntowanie dostałam gratis solidnie, czysto -polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 wrzucam namiar na gościa od spraw wody-kanalizy, CO - bardzo polecam - Krzysiek 692-996-624 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 28.07.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Polecam firmę od wod-kan i co: Syntat z Poręby (pod Pszczyną), http://www.syntat.pl Pszczyńskie hanysy U mnie zrobili wodkan i jestem z nich zadowolony. Rodzinna firemka, ojciec z synem. Mają dość specyficzny humor i da się ich polubić. Bardzo pracowici. Ceny za robociznę porównywalne z Instalmexem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 03.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Mam prosbe: Potrzebuje namiar na zbrojarza (strop) pozdrawiam Skąd jesteś? Mam fajnego zbrojarza z Gaszowic, fachowiec z doświadczeniem ale nie wiem czy dojeżdża jeśli daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 03.08.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Skąd jesteś? Mam fajnego zbrojarza z Gaszowic, fachowiec z doświadczeniem ale nie wiem czy dojeżdża jeśli daleko. Podaję telefon: Pan Józef 512 455 361 zbroił u nas i jestem przezadowolona. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 07.08.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dajcie namiar na murarza, nie musi być ekipa- mam swoich ludzi , potrzebny jest fachowiec do wymurowania parteru. Może u kogoś robił sprawdzony człowiek i możecie go polecić. Ach, mile widziane info o stawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 08.08.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Dajcie namiar na murarza, nie musi być ekipa- mam swoich ludzi , potrzebny jest fachowiec do wymurowania parteru. Może u kogoś robił sprawdzony człowiek i możecie go polecić. Ach, mile widziane info o stawce. Bochenek Jerzy - Chwałęcice - 501 588 972 Szczerze polecam, fachowiec pełną gębą. Nam za parter skasował 2 200 zł. Napewno trzeba zadzwonić, bo wiem, że z terimanami u niego ciężko, taki rozchwytywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 12.09.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Szukam dobrego brukarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 świetny stolarz: http://www.arkadio.com.pl/index.php dalej odradzam mojego fachmana od dachu - Andrzeja Cieślę....dach po roku ciągle nie skończony, chyba postraszę go skarbówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sklepek 18.09.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 WItam ! Moze ktos ma namiiary na złom użytkowy konkretnie potrzebuje HEB24 o długosci 7,5m .pozdrawiam............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luks6 22.09.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam.Szukam dobrych sprawdzonych cieśli, proszę o jakieś namiary.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 28.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Potrzebny namiar na ekipę do dachu- sprawdzony cieśla i dekarz. Kto może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 29.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Potrzebny namiar na ekipę do dachu- sprawdzony cieśla i dekarz. Kto może polecić? Marek Romanski i Hubert ( nie pamietam nazwiska ) 664 177 206 . Poprawiali u nas dach po niby fachowcach , roboty bylo od zawalenia , nikt nie chcial sie podjac poprawek a oni zrobili to naprawde fachowo . Polecam Tynki oczywiscie pan Damian , jestesmy bardzo zadowoleni Wylewki firma Mirko , wylewki sa jak stol . POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 06.10.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 polecam ekipe od karton-gipsów i ociepleń sufitów - poradzili sobie z moimi wysokimi skosami i totalnym niezdecydowaniem odnośnie umiejscowienia lamp firma GRE-MAR http://www.gre-mar.cba.pl tel. 601322625, 667488358 u mnie za robociznę policzyli 60zl/m2 i gruntowanie dostałam gratis solidnie, czysto -polecam Podpisujemy się obydwoma rekami pod poleceniem-terminowo, dokładnie i czyściutko. jesteśmy zadowoleni a panowie jeszcze do nas wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Beata93 11.10.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam w nawiązaniu do poprzedniego postu również możemy polecić elektryka Pana MARIUSZA SOBALA 600467618 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts