mea 11.10.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ostatnio malo tu pisalam ate terz musze to zrobic !!! CHCIALAM WAM POLECIC Z CALEGO SERCA moja ekipe od G-K !!! pan szymon - 782 799 490 robili u mnie nastepujace rzeczy: - ocieplenie szczytow - ocieplenie poddasza z zabudowa g-k - sufity proste na parterze - sufit dwupoziomowy pod ledy - zabudowe okna tarasowego z dodatkowym ociepleniem welna - polke rtv - dziubanina ze az strach wykonanie rewelacyjne !!! czas zupelnie przyzwoity, po sobie pozostawili dobre wrazenie i porzadek !! a teraz najlepsze ... za poddasze i proste sufity wzieli 25zl/m2 !!!! za skomplikowane polki i sufit do ledow 30 - 35zl/m2 !!!!!! przyklad "ciezkich prac" sufit dwupoziomowy i polka rtv http://foto0.m.onet.pl/_m/fae38c3f750167b89ba4da452a3110c0,10,19,0.jpg drudzy ktorych wlasciwie moge polecic to goscie od ocieplenia i tynku !! firma wimax ze skrzyszowa Tomasz Halista - 691 251 791 wiem ze g-k tez robia ale glownie zima z uwagi na to ze glownei robia elewacje ja za 15cm styro, tynk silikonowy placilam 87zl/m2 Z FAKTURA!! i gwarancja /jak wyjda dziury przy termowizji to naprawiaja na swoj koszt !!!/ robociza u nich to 35zl/m2 wiec wg mnie rewelacyjna cena!! parapety 25zl za mb http://foto0.m.onet.pl/_m/5f47f318edf3a184d2298027e3ce7440,10,19,0.jpg aktualnie robia elewacje u moich znajomych wiec bede miec dwa domki do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.10.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 moi dostawcy opalu 1. Jankowice kolo kopalni - WEGIEL Z ROSJI !!!workowany 18zl/25kg502 182 532 i 503 174 445 2. wegiel z kaziemierz - juliusz - 730zl/t luzwegiel z piekar - 700zl/t luz+100 za workowanie 515 339 491 ja od tego biore kazimierza juliusza 3. gosc kolo lubaru - od queene BIEGACZchwalowice + piekary - 700zl/t luz /ponoc swietna mieszanka+100 za workowanie 32 739 80 08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 18.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Polecam moją ekipę do budowy SSO,chłopaki z Radomia ale robią u nas,dokladnie,fachowo,szybko,tanio.Bez zastrzeżeń.Kierbud pochwalił robotę,był pozytywnie zaskoczony wykonaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 23.10.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Namiary na Tanich i Dobrych stolarzy od kuchni potrzebuję.. Co to umieją i poradzić i nie marudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 23.10.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Dla osób, którzy planują wentylację mechaniczną , lub mechaniczną wywiewną z nawiewnikami higrosterowalnymi chce polecić namiar 667684478 - p. Damian My zdecydowaliśmy, że będziemy robić to sami, mamy zrobiony projekt, dostałam projekt w opcji went. mechanicznej z wentylatorem wyciągowym (w dwóch opcjach) i nawiewnikami higro. w oknach oraz projekt wm z rekuperatorem. W czasie wizyty na budowie mieliśmy wyznaczone średnice i miejsca otworów do pozostawienia. Na chwilę obecna rozkładamy rury nawiewu i wywiewu a ewen. opcja wentylacji jeszcze do zastanowienia. Mamy dostarczony komplet rur do rozprowadzenia w cenie jak z allegro . Na chwile obecną, jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i doradztwa przy wykonaniu. Tak więc polecam, bo rzadko mamy fachowców godnych polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 25.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Nie wiem, czy to w tym wątku, ale: zdecydowanie odradzam i przestrzegam przed firmą GALERIA KOMINKÓW z ul. Żorskiej w Rybniku. Od kilku miesięcy usiłujemy odzyskać pieniądze za zwrot wkładu kominkowego, ale na nic zdają się prośby i groźby.Człowiek, który prowadzi tę firmę, jest niesłowny, ciągle nas zbywa, jeżeli w ogóle uda się z nim skontaktować. Dlatego przestrzegam wszystkich, którzy szukają właśnie kominków i znaleźli gdzieś właśnie tę firmę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 26.10.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 A ja polecam wylewkarzy, wcześniej poleconych mi przez joasiaaa:Pan Mirek - tel 691 341 698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.10.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 namiary na Stolarz od mojej kuchni - po raz drugi http://www.meblegrosman.pl jak by ktos chcial sie z nim kontaktowac nie da znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIOJUREK 26.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 polecam operatora koparki jcb4cx dobry operator zero naciągania 667254583 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.10.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 polecam operatora koparki jcb4cx dobry operator zero naciągania 667254583 dodaj cene i koszty dojazdu to bedzie wiecej informacji !! szukam wlasnie kaparki ale taniej i dobrej a i skad gosc jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIOJUREK 26.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 90 zł godzina wodzisław ale naprawdę warto można znaleść taniej ale miałem paru innych i ten był najszybszy praktycznie nie trzeba było łopatą poprawiać 8 godzin pod dom a sąsiadowi prawie taki sam dom inny kopał12gdz ale trzeba najlepiej 2-3 dni wcześniej dać znać bo ma dużo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 27.10.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 namiary na Stolarz od mojej kuchni - po raz drugi http://www.meblegrosman.pl jak by ktos chcial sie z nim kontaktowac nie da znac Chetnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 31.10.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ja rowniez polecam Pana Koparkowego: Piotr Oles 692 273 771 i nie ma dla niego rzeczy niemozliwych!Rybnik, okolo 90zl/h. Nam liczy 15 za dojazd ale ma rzut beretem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 szklarz z wodzislawia32 455 19 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 firma od satelit:AS-TON na Kosciuszki 32 4235208 pytalam i montaz anteny na kominie kosztuje kolo 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 14.11.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Kogo od rozliczania vat polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 18.11.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Dla zainteresowanych w tym temacie paneli polecam sklep Abak (przy Makro maly sklepik z wiekszoscia paneli na wystawie, choc po jednej desce) z gl siedziba w Piekarach. Ceny bardzo ciekawe ale co wazne, montuja gratis. I polecam ich mocno, mocno bo jestesmy z ich montarzu na serio zadowoleni. Ladnie wszystko polozone, dbanie o szczegoly no i co wazne 70m2 w 4h z listwami:D Czas oczekiwania na montaz to tak srednio 2tyg. http://abak.istore.pl/ Polecam! Aha i jeszcze jedno. Ceny w siedzibie tak 4zl drozsze na m2 ale jesli zlozysz zapytanie przez maila o wycene, to ceny obowiazuja ze strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 14.12.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Moi budowlańcy od fundamentów, ścian i dachu: Roman Hudziec tel. 604 961 450. Bardzo solidna ekipa z Pielgrzymowic pod Jastrzębiem. Ceny umiarkowane, jakość pierwszorzędna. Na budowie porządek, wszystko robione z głową. Kierownik budowy nie mógł się ich nachwalić. Szanują materiał jak własny, jak jest problem do dzwonią do kierownika budowy, co podobno jest rzadkością. Robi co się zażyczy, ale służy pomysłami, dzięki którym zaoszczędziłem sporo kasy. z dostawców to jak na razie Handlobud i Matuszek Wodzisław, chętnie konkurują między sobą ceną Z materiałami oprócz ceny ważna jest też terminowość. Co komu po oszczędności stu złotych, jeśli np. ekipa czeka trzy dni na materiał? Handlobud pod tym względem OK, ale Matuszek to już absolutne mistrzostwo, dzwonili w razie najmniejszego opóźnienia, co pozwala planować robotnikom dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 02.01.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Szukam dobrej ekipy do ocieplania poddasza (wełna, folie, stelaże, g/k pod malowanie), podłogi na strychu i sufitów podwieszanych na piętrze i półpiętrze. Fachowców będę potrzebował ok. czerwiec 2012. Przeczytałem ten wątek i znalazłem polecane firmy http://www.gre-mar.cba.pl oraz niejakiego pana Szymka; chciałbym się zapytać czy z ich robotą po czasie nic się nie dzieje niedobrego i czy może macie jeszcze kogoś atrakcyjnego do polecenia. Buduję pod Mikołowem, ale często zaglądam na Waszą grupę, gdyż powiat rybnicki leży tuż za miedzą mojej budowy i mam jakiś sentyment do Rybnika (pielgrzymki). Nie szukam najtańszej i najdroższej ekipy, coś pomiędzy, chciałbym uczciwie zapłacić za uczciwą pracę. Obecnie mam skończone instalacje, tynki wewnętrzne i jeśli ktoś do tego etapu szuka ekip, to z chęcią pomogę polecić lub odradzić. Budujemy bez kredytu i filtruję rynek przed każdymi zakupami, mam dość dobre rozeznanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romko107 04.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Cześć, Szukam ekipy do wykonania płotu murowanego i panelowego z podmurowka, mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts