Pan_Yul 15.12.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Wpisujcie firmy warte polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 25.01.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 napisz jaka firma stawiała ci sciany i dach czy ja polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan_Yul 30.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 napisz jaka firma stawiała ci sciany i dach czy ja polecasz? PJ BAU - Joachim Paterok z Zalesia Śląskiego . Solidna i uczciwa firma - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 09.03.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 A czy mozesz poinformowac jak wycene zrobili za postawienie czy inaczej?Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skoora 27.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Firma DASK Dariusz Stryczek - domy w stanie surowym - tak czystej budowy nie widziałem nigdy, żadnego piwka, rzucania mięsem, gorąco polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TG-Tays 09.01.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tu mogę z własnego doświadczenia polecić dwie firmy: dekarstwo Lukaszczyk z Popielowa oraz sucha zabudowa wnętrz/wykończenia (malowanie, płytkowanie, podłogi, gipsy, inne lekko budowlane) DEMA z Chróścic. Bardzo solidnie w niewygórowanych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micud 19.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ja polece Stan surowy zamknięty Pan Rimpler Helmut z Chmielowice, wykończeniówka Firma Fanax A. Franczok.Materiały Budowlane z hurtowni Ab Bechcicki W Opolu na Ul.Cygana 1 ( wszystko załatwiałem z panem Darkiem).Elektryk NR Elektro Niestrój Rafał, hydraulika Best Solar z Domecka.100 % zadowolenia i żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anku66 09.02.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 A może ktoś ma godną polecenia firme budowlaną lub namiary na wynajem koparki w umiarkowanej cenie.Chodzi o miasto Nysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
storrada 08.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 jeśli chodzi o projekt i kierowanie budową - Andrzej Marynowicz z Opola - super kontakt, świetny konstruktor (wykładowca politechniki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki1719502610 06.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 PolecamFima elektryczna Instalserw Roman Raczek JełowaProvent - rekuperatory, gwc OpoleStolarz-Poliwoda z Łubnian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
storrada 16.10.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 schody drewniane: Joachim Komor ze Świerkli (tel. 602575894) - bardzo dobry stosunek jakość/cena, do tego dobry kontakt, uprzejmie, fachowo, terminowo, dzisiaj mi zamontowali moje schody i jestem naprawdę zadowolona, nie wszystkich moich wykonawców (niestety) mogę polecić, dobre wspomnienia mam ze współpracy z Panem Helmutem Bartoszkiem (hydraulika), znowu dobry stosunek jakość/cena, bardzo dobry kontakt (co bynajmniej wśród hydraulików nie jest normą), duża wiedza i doświadczenie (tel. 602492572) dekarz - Labisz - dobry fachowiec ale niestety drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 12.01.2015 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 to ja polecę kogoś do pomp ciepła, podłogówki i odwiertów - GHS z Rudy Śląskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 06.07.2015 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 posadzki Techbau Adrian Prochowski, chyba z Gościejowic - polecam co do tynków mogę polecić firmę Pana Alfreda Fuhla z Węgier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts