szymek 96 29.01.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 No tak, wszystko jest koszmarnie drogie. My bramy garażowej jeszcze nie zamówiliśmy. Dopiero się przymierzamy. Jak mrozy odpuszczą bierzemy się za elewację. Cegła klinkierowa stoi już na działce. Meble kuchenne też mam już zamówione, wybrane płytki i armatura łazienkowa. Moze w tym tyg. zamówimy. Z niecierpliwością czekamy na wiosnę, zapewne nie tylko my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 29.01.2012 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ewelinko, a jak u was z ociepleniem macie jakis sprawdzonych niedrogich fachowców?? jesli tak to wyslij prosze nr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek 96 29.01.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Znam bardzo dobrego fachowca. Jest nim mój mąż. Jeśli macie ochotę to możecie się spotkać u nas na budowie. Pokaże Wam swoją robotę i odgadacie szczegóły. Myślę, że o cenie zawsze można podyskutować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek 96 23.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cicho się zrobiło. Czy może ktoś chciałby się pochwalić jak idzie etap wykańczania? My właśnie ruszamy z elewacją. Mrozy, mam nadzieję odeszły już w zapomnienie i można ruszyć pełną parą. Dzisiaj też ekipa zaczyna wylewać posadzkę. (nareszcie, bo od kilku tyg. nic się nie działo). Zamówliliśmy też drzwi i bramę garażową i jesteśmy porzerażeni tym, jak z dnia na dzień pieniędzy ubywa a jeszcze tyle przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 13.05.2012 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 witam!!jakos chyba malo sie buduje w gorzowie bo bardzo cicho na forum! u nas elektryk konczy instalacje pod koniec miesiaca zaczynamy z podbitka:)powoli powoli ale do przodu.jezdzimy rowniez za wycenami u hydraulikow- ale jak narazie jakis kosmos-no poza jedna moze:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts